fy fan fy fan fy fan fy fan.

VARFÖR VARFÖR VARFÖR kom jag in på den sidan? jag mår så jävla illa nu, jag har en sån jäkla obehaglig känsla i hela kroppen, känner mig så fruktansvärt olustig på något vis.

Jag tänkte först lägga ut länken till sidan men jag vill inte att någon ska behöva se det, även om det borde ses om någon önskar skickar jag länken separat men det är starka bilder filmer och otroligt berörande.

vänligen respektera att det jag nu kommer skriva är mina åsikter och ingen behöver hålla med mig eller tycka si o så om mig för detta är MINA åsikter och tankar.

Det jag pratar om är ABORT! Det är inte okej för mig. nu måste ni förstå mig rätt. att bli våldtagen och tvingad till sex och därmed bli gravid, JA! då är det ok med abort. oavsett livssituation vi någonsin befinner oss i kommer jag ALDRIG göra en abort!


mord,pedofil,sudan

Läste nyss en artikel om en 16 årig flicka i suddan som fått 50 piskrapp för att hennes kjol bara gick till knäna. Jag känner sån äcklan över sådant! Är detta verkligen 2009? hur fan kan sånt få hända? hur fan kan folk fortfarande svälta medans andra köper väskor för 100 000kr? hur fan kan små bebisar dö av undernäring och törst? hur fan kan en 3åring tvingas bo ute på gatan? hur fan kan vi låta det vara så? Det gör mig verkligen ARG! är det inte NÅGON som kan göra något.

Något jag har tänkt mycket på på sistonde är pedofiler. Jag hatar pedofiler mer än mördare! Jag har alltid kännt en stor avsky för alla pedofiler, men jag han Ändå alltid varit emot dödsstraff, men som nybliven mamma till en oskyldig liten underbar son så har jag ändrat uppfattning jag har ju alltid hatat pedofiler men som mamma har jag börjat hata ännu starkare. Asså ni anar inte tankarna jag får och bilderna jag får i huvudet när jag tänket på vad jag hade gjort om jag hade haft en pedofil framför mig, asså ni fattar nog inte hur jävla förbannad jag kan bli av att ens tänka på det just nu.. Jag hade hugt av både det ena och det andra och jag hade fanimag helvete heller inte kännt någon jävla ånger!! ALDRIG! mer mer mer, DÖDA! (jepp ni förstår nog)

Men asså bara tanken på att äckliga jävla sviniga gubbäcklen kan antasta en BEBIS, ett spädbarn, eller barn överhuvudtaget, DET ÄR FAN KANPPT FYSISKT MÖJLIGT, men dem får det att gå och den tanken får mig att kunna begå hemska hemska saker. Jag har alltid sagt att jag nog aldrig hade kunnat döda någon, inte ens i självförsvar för det känns så sjukt och långt borta. men jag har ändrat mig!!!

Jag vet inte varför jag skriver detta, jag blir bara upprörd. Men jag kände bara att jag behövde få ur mig det och kanske få lite respons.


Bilder.

Är hemma hos svärföräldrarna. Dock är dem inte hemma utan på semester. Hittade lite bilder sen Jonte och Melker va på vift o hälsa på här så lägger ut dem s åjag får tag på dem där hemma :)

ser ut som att Melker skäller på Nemo :)


Litet barn, stor hund :)


Bra ryggstöd.


pappa <3 son


Finaste lilla människan i världen. Denna lilla gosse har verkligen tagit över hela mitt hjärta. min kropp har aldrig varit så fylld med kärlek och älskat så högt någonsin förr!! <3


Trevlig dag.

Lille älsklingen ligger i vagnen o sover, Jag har gått på stan idag så var melker och hälsade på sin mormor :) Jag köpte en vrål snygg imitation skinnjacka, so jag förstod den var det en ny modell dem hade inte packat upp dem o det fanns bara en av varje storlek så jag roffade åt mig en. Är dock ej säker på om dem har säljts innan? mkt möjligt :) Köpte även ett par glansiga byxleggins. Och ett par vantar till bebis!

Håret har kommit idag, det ska klippas till i bitar och så ska jag sätta på clips. gar bestämt mig för det. Jonte ska färga mitt hår ikväll om Melker tillåter :)!

Nyss hemkommen från bvc-träff melker var inte alls på bra humör, trött o hungrig i lite grinig., men det får man ju va ibland :)

Nyår.

Jag verkligen längtar till jul och nyår. Det är så sällan jag har möjlighet att verkligen klä upp mig från topp till tå. Och jag älskar att ha klänningar egentligen men det är ju inget man går i till vardags. Vi ska fira nyårsafton med våra mamma och pappa kompisar, och Melkers bebis kompisar givetvis. Jätte roligt initiativ från Anna och Jimmys sida och det ska bli så skönt att slippa en massa fylle. 

Jag har hittat MASSOR råsnygga klänningar och inte en enda har kostat över 300 kr. I år har jag bestämt mig för att prova, många! Innan jag bestämmer mig, jag vill verkligen vara nöjd. Annars är jag världsmästare på att bara ta första bästa o sen ångra mig.

Jag har även ordnat hår! Äkta hårförlängning, mörkbrunt! Ska bli skoj o se hur flitigt jag kommer använda det och om det kommer kännas bra. Jag är ju ävrldens mes och bekymrar mig alltid för vad alla andra ska tycka o tänka.
Klänning har jag tänkt mig något tajt, gärna lite metallic, kanske blå, grön ,rosa? Svart funkar alltid ju och får vara nödlösning.

Så jag ska ta en dag då jag har sällskap eller Melker är på riktigt bra humör så han tillåter mig att prova massor. Så länge vagnen står stilla är det inte så skoj så då är det så tacksamt att ha någon som brummar runder med honom lite.

Mormor hade köpt tomtedräckt till lilla älsklingen :) gulligull!

Nu ska jag bege mig till affären sen gå hem o slappa resten av kvällen, är så jäääkla trött, melker håller mig ju vaken om nätterna och jag är INTE på topphumör 5e gången han väcker mig. Men det är bara att bita ihop. Något är det ju, antingen mat, tappat napp, mycket kiss i blöjen eller lite kärlek. Och då är det min uppgift att ge honom det, utan att klaga! (..men jo, men BLIR bitter.. Men så länge man inte låter det gå ut över barnet så får man vara det..) Om han är så gnällig inatt igen så flyttar jag över honom till vår säng så har jag honom nära till hands så kanske han känner sig lite lugnare i tryggare.

Idag har vi varit på promenad i 2,5 timme. Det märks för han bara sover o sover o sover, bådar inte gott inför natten ;)



Ibland verkar Melker tycka att han har sovit färdigt vid 3 tiden på natten, och DÅ blir man inte glad, då brister det, men så rätt som det är ser man att hela hans huvud spricker upp där i mörkret, och man möts av världens största tandlösa leende och ögonen tindrar som bara den, Då vill jag lova mina vänner att mitt mamma hjärta bara smällter totalt och jag vill dra upp honom och ge honom all kärlek i världen.

hipp tant?

Jag vill bara berätta att när jag o Jonte va på Öb idag (det skulle så klart börja regna när vi satte foten utamför dörren) blev jag totalt golvad av en tant, ok asså hon slog inte MIG, men hennes kläder slog mina, hon hade så jäävla balla kläder, hade bytat med henne vilken sekund som helst!!!

Hon hade såna typ glansiga tights som bla finns på Gina, lårhöga svarta stövlar, grå kofta och svart skinnjacka. Fattar ni hur ball hon va? Hon va säkerligen 65 år gammal.

Så ja, dags o tänka om i garderoben???

Idol, kissie??

På tal om inget alls: I början på Idol står där ju massa människor o dansar o "sjunger" på olika våningar i typ ett hus. Förstår ni? Där är en blond tjej i vit klänning. Är inte hon otroligt lik Kissie? bara en meningslös tanke :)

Gamla minnen.

Inatt kunde jag inte sova, som vanligt! Så jag började tänka tillbaka på gamla minnen o händelser. Och så slog det mig, i nästan varje tanke o minne så fanns det en återkommande person, personen har varit delaktig i nästan alla faser/perioder i mitt liv.

När vi var små, lågstadie små, lekte vi ALLTID häst på gröningen, varje rast rusade vi ner där och gjorde boxar och gick o hämtade hästar i hagen. en gång, eller ja många gånger blev vi töser ovänner. Så blir det med många viljor. Men något jag aldrig kommer glöma är när personen i fråga kom fram till mig, hon var arg och skulle säga en elak sak, men oj så fel det blev! "din jävla pc" ..något i den stilen.. Jag tyckte det var jäääätte roligt att hon kallade mig pc. "haha, stackars mig är en data" (gud vad jag skrattar för mig själv nu!)

Sedan har vi tiden på kastanjeskolan, högstadiet, anabolsigel! käranån! Vi tog krokarm på varandra, och så bredde vi ut oss så vi tog upp hela korridoren, vi vägrade släppa taget om varandra, och vi gick sååååå sakta, så sakta, så sakta. fy fan vad vi va dryga! men det fattade inte vi då, hade jag stött på mig själv nu hade jag blivit jätte arg!

Sen har vi tiden i gärsnäs och hammenhög. HAHA! det är nog allt jag har att säga!

Och hästarna, ja det kan ajg ju inte glömma, vi hade vars en häst, vi var i ett stal som vi hade helt för oss själva. det var många tårar i det stallet, det vet jag, men ändå kan jag int komma ihåg annat än de bra saker. Förutom när vi fick jaga hennes hästkräk i hagen för att ho nskulle in för natten, hästfan VÄGRADE så hon fick helt enkelt stanna ute, jag var fan livrädd för den där hästen!
Vi var verkligen tajta, hon var en bästa vän!

På gymnasiet förändrades allt, vi gled längre o längre ifrån varandra.

Det kommer aldrig någonsin kunna bli vad det en gång var, vi är så långt ifrån varandra, våra liv är så fruktansvärt olika, det kanske är lite tråkigt me å andra sidan har jag ett ansvar för en ny lite människa och hade helt enkelt inte kunnat leva som vi gjorde då. Men det jag vill komma fram till är att hur länge vi än är ifrån varandra, så kommer det alltid finnas något där, i alla fall från min sida, jag känner fortfarande ett stor förtroende för henne, jag känner att jag kan dela saker med henne som jag inte kan berätt för andra. Och varje gång vi ses får hon mig att skratta mer än vanligt och jag får vara lite LINA för ett tag. 

Älskling <3

Melker ligger och verkligen KÄMPAR för att få tag på sina små fossingar, jag hjälper honom lite men han orkar inte ritkgit hålla kvar =)

Jonte va hemma vid 5 igår, kl 6 blev han inringd på jobb igen, va hemma vid halv 9, klockan 11 blev han inringd IGEN och sen va han hemma någon efter 3 inatt :( Han låg o sov gott när jag vaknade vid 7 imorse, antog att han inte skulle jobba nu på morgonen så lät honom sova. Melkr därimot var superglad skratta o pratade massor. Han har förresten börjat vakn igen på natten  :( ooh vill inte, sov unge! Kl 3 vill han äta och sen kl 6 igen. varför???? Vi som sov så bra :)!

Vi gick hem till kiddie och är hundvakter nu :)




ledset barn.

Jag skulle klappa melker på huvuet, samtidigt tittade jag bort och melker har möjligtvis rört sig. det kändes som att min hand slog lite mot honom, eller rev honom? Jag vet faktiskt inte, men det kändes som något som skulle kunna göra ont på en bebis. Jag tittade på honom, han sa inget, så sa jag "förlåt lilla gubben är mamma klantig"  då lägger han av det värsta vrål jag någonsin hört. han har Aldrig skrikit så högt sedan han föddes.

Jag greps av panik, fick alla möjliga senaron i huvudet, herregud vad fan har jag gjort? har jag rivit honom i ögonen, gjort honom blind! rivit honom i munnen, näsan, öronen? Vad var det jag gjorde som orsakade min son detta förvridna skrik? Jag började storböla,. tanken på att jag har åsamkat min son någon skada som gör att han gråter så hysteriskt. Det känns sjukt! man vill bara slå sig själv, straffa sig!

Jag ringde till mimma, "jag har slagit Melker!!!" hon lugnade mig, efter lite mat och några återkommande skrik lugnade han ner sig, efter en rap blev han samma vanliga glada lilla skrutt igen, han sitter just nu i mitt knä, skrattar o pratar o sprallar o har lajbans. Det var kanske inte så farligt ändå.

förlåt förlåt min älskade son! jag älskar dig så jäkla högt! mamma är en jävla klant som inte ser sig för!

Våga va dig själv!

Jag fick ett meddelande innan, som fick mig att tänka på detta inlägg som jag tänkt skriva tusen gånger men aldrig blivit gjort.

Alla är så snabba med att dömma och stoppa en i ett fack, först barnmorskan, som dessutom verkade tycka att det var konstigt att vi var glada över att vi var gravid, varför skulle vi bli med barn om vi inte ville?? Hon såg våra personnummer och tänkte förmodligen direkt att "Jaha, här har vi två ansvarslösa ungdomar som har ställt till det för sig" men ack så fel hon hade! Hon påpekade min ålder både en o två gånger, hon gav mig broshyrer om unga föräldra grupper. Hon la mig direkt i en låda och jag fick känslan av att hon resonerade så här: "det är bättre hon går i en sådan grupp där alla andra unga, dumma går, dem passar inte med äldre mogna människor" obs! inte mina åsikter!

Men jag sa från första sekund att NEJ, jag tänker inte vara en ung mamma, jag vill bara vara mamma! När inbjudan till föräldrautbildningen kom blev både jag och Jonathan nervösa, vi gick in med inställningen att folk tänker: "unga föräldrar är automatiskt dumma"

tyvärr, så tror jag att jag är en av få förunnade som hamnade i en helt fantastisk grupp med andra blivande föräldrar. jag och jonathan var 10 år yngre än alla de andra paren, men ALDRIG någonsin har de gjort någon skillnad på oss, aldrig någonsin har de fått oss att tro eller känna att vi är mindre värda, att vi är sämre föräldrar, att vi är UNGA.

Vi håller fortfarande kontakten och träffas ca en gång i veckan, vi delar tankar, åsikter, och det är så jäkla skönt att få höra att alla andra går igenom samma saker, bra saker, roliga saker, men även jobbiga och tunga saker.

när jag var på återtbesök hos barnmorskan kan ni tro hon var förvånad, hon var förvånad att jag inte gick i ungaföräldra grupp, att jag umgicks med 30 åringar men främst var hon nog förvånad över att det går så jäkla bra för oss! och det kändes nästan som en revansch, att ha, där fick jag allt visa att ålder inte har betydelse!

Jag kan inte med ord få dem att förstå hur tacksamma vi är, jag och Jonathan, att vi har dem, att dem valde att acceptera oss och inte putta bort oss. i slut ändan är vi alla föräldrar, vi är alla helt färska på området och det kvittar om man är 20 eller 30 så är allt lika nytt för alla!

SÅ TACK! TACK AV HELA MITT, MELKERS OCH JONATHANS HJÄRTA! TACK FÖR ATT NI INTE GÖR SKILLNAD PÅ OSS! VI ÄR SÅ TACKSAMMA FÖR VÅRA "NYFUNNA" VÄNNER!



mammaträff


Melker ligger o samlar sig, tar ett djupt andetag och "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh" skriker det värsta och gällaste han kan, mest för att se vad reaktionen blir från min sida, själv tycker han det är skit skoj och gör det om och om och om igen och det är lika kul varje gång, han är ju dessutom naken och det är inte mycket som slår stunderna då man kan ligga naken o sprattla, dessutom blir tårna lättare att fånga.

älskade barn!

Idag är det mammaträff,
alltid lika skoj, vet dock inte hur jag ska orka 20 minuters promenaden hem till Anna för min höfter o ben är som sagt totalt mörbultade efter gårdagens 2,5 timmes långa promenad.

trött.


jag är inte trött mamma, ärligt!


men oh, kanske lite då om du tjatar!


jag..är..inte..trö.. zzzZZZzzzzZZ!!!!

Helgen.

I helgen kommer syster och hennes sambo över på middag tänkte bjuda på bogskivor potatisgrattäng och någon god sallad, till efterätt blir det tobleronemousse och hallon. längtar redan =D

Bilder.

Tänkte lägga in lite bilder från mobilen, därför skärpan inte är så bra, är lite olika!
























Perfekt?

Igår satt jag o Jonte o pratade lite, vi pratade om att ingen ju faktiskt är perfekt, det är ett dumt ord som inte borde finnas, för vem kan avgöra vad perfekt är? Allt ligger ju i betraktarens öga, och vi är bara människor vi har alla våra brister.

MEN! Om man nu ska använda sig av ordet, så kan jag Lova att Melker är det närmaste perfekt man kan komma. Där finns ju inga brister. Han är, i våra ögon, det absolut vackraste som någonsin levt, jag skulle aldrig kunna tänka mig något finare, han är även GOD, han har inte hunnits formas än, han är ett litet oskrivet papper som har hela livet framför sig, han har inga värderingar, han vet inte hur man hatar, han uppskattar alla, Han är alltid glad och är aldrig arg för ingen anledning. Så våra små vackra barn, de som är vår framtid, de är PERFEKTA! Och det är upp till oss föräldrar och medmänniskor att försöka vägleda och uppfostra våra barn till så öppna människor som möjligt.


Bild från igår morse, Jonte gick o lekte med Melker så jag fick ha lite sovmorgon för en gång skull, annars är det ALLTID jag som går upp både helg o vardag, morgon och natt. Efter ett tag kom dem in och skulle mysa lite, då somnade Melker så. Tyckte det va så sött :)


Fredagsmys,

Jag är snart flintskallig för det bästa som finns är att dra mamma i håret o ligga o snacka öronen av mig. Båda sakerna gör han just nu =P Gullunge!

Melker har inte kommit ur pamse än :p
Kan hålla flaskan själv, givetvis under uppsikt och jag tar den efter ngon sekund. Han håller lite när där inte är så mycket kvar i flaskan, duktiga killen :) kan dra sig upp med lite hjälp i sittande ställning och sitter lite vingligt genom att hålla mig i händerna <3






myspys<3

Melker slocknade nu. Så vi har mys här nu.. läggr jag ner honom kommer han vakna så han får ligga här =) ..


Blodigt inlägg.

FY FAN JÄVLA HELVETE VAD JAG HATAR MENS!!! DET KAN TA O STOPPA UPP SIG NÅÅGON STANS JAG VILL INTE HAAA!!!!!!!!!

Inte nog med att man har ont
, svullen mage så man ser gravid ut och är på dligt humör. Inatt hade jag den stora äran att vakna klockan 5. Var det Melker som var hungrig? Nej, han sov som den prins han är <3! Jag vaknade av att jag kände hur det forsade av mig. Kastade mig ur sängen och kutade in på toa, det rann o rann ner längst benen, jävla bra funktion på den bindjäveln!! Fick ställa mig o duscha och även duscha golvet.

När jag kom in i sovrummet var det som jag misstänkte, jag hade blödit ner min nya säng madrass :( La en handduk i sängen och försökte somna om, kunde jag det? Nej minsann, jag låg och var skit irriterad o svor för mig själv, låg o lyssnade på Stig som hade fått fnatt i buren. Tänkte att mens är en jävla uppfinning, det är något man borde ha när man vill bli gravid annars hade man kunnat strunta i det. Låg o försökte komma på någon bra uppfinning, det gick ju inte så bra. Låg o störde mig på att jag låg o tänkte där för mig själv när jag egentligen borde sova.

Kl 7 skulle jag stiga upp och vara hundvakt, nog fan hinner jag somna lagom till halv 7. Hur jävla kul är det? Så lagom trött är jag! Fredag den 13 har börjat som en skit dag, får se hur det slutar :( ...

PS!! DAGS FÖR NY DESIGN LISA!????!!! =) =) =) =)!!!!!!!!!

myskille.

Sitter o myser med en yrvaken liten grabb =)




Herr Röd.

efter Nästan 1 år på dagen kom MENSEN tillbaka, 9nov 2008 - 11nov 2009. BLÄ och örk. men jag har känt detta på mig läääänge har nästan till och med börjat oroa mig för att ha blivit gravid ett tag eftersom att den aldrig kom, öm i magen, svullen mage, ömma bröst, illamående,. haha!

Men igår kom skitet, Neeeej!


Kaninen kom till ro väldigt snabbt och satt tryggt i famnen igårkväll :)
Eftersom att Melker sover så långa nätter sover han bara stunder om 30 min på dagarna, så man får i princip aldrig något gjort. Men nu ska vi mysa lite innan han blir arg på mig :)


tre blev fyra =D

Pappa följde med till bvc idag, efter det körde vi och hämtade Kaninen :D Jag och Jonte skulle hämta den ikväll, så detta blir en lite överraskning :) Jag trodde det var en flicka och jag hade tänkt döpa den till Majken, Nu var det vist en pojke så förslag på namn :D?


Julafton.

Jonte fick igår reda på att han har jouren på Julafton. hans svar var "Det kommer inte på frågan att jag jobbar på min sons första julafton" Han ska förska byta bort den till någon av gubbarna. "ska det va så, så säger jag hellre upp mig" Nu ska vi kanske itne va så drastiska men jag hoppas verkligen att någon går med på att byta.



Idag fyller Melker 3 Månader. Grattis till honom! Han ska få en present idag. Visar vad det är när jag kommer hem från bvc =D <3

Onsdag.

Igår jag jag och fick min spruta, är oerhört lite öm, men kan använda armen utan problem o bära Melker osv.
Häärligt! :)

Melker har nyss fått ett morgon bad med tända ljus, det är FIIINT (: !
Nu ligger han o övar rösten spritt språngande naken i sängen, han älskar att ligga naken, finns ju inget bättre. han har fått till ett tonläga som SKÄÄÄR igenom hela kroppen. Det är så gällt och långt o han älskar det o gör det om och om o om o om igen. Har spelat in det men kan som sagt inte få in det här på datorn :(

Kl 11 är det dags för Melker att få sin vaccinering, men han ska få TVÅ sprutor, Tycker så synd om mitt lilla hjärta. Vill inte han ska bli ledsen.

Sen har vi lite ärenden att uträtta.

Imorgon är det återträff i föräldra gruppen! Nu har ju vi träffats nästan 1 gång i veckan alla mammor men ska ändå bli super trevligt att träffas alla igen, även papporna!


Jäkla kanonkula man hade!! haha




Helt ny :)


BILDER!

Ser ni så stor min gosse har blivit???






Han spärrar upp ögonen varje gång det är blixt :)



Busunge ser han ut o va ;)


Mammas älskling, bästa i världen!


Ett djur.

Vi åkte till djuraffären för att titta ut en liten hamster vi tänkte att det var lagom stort :)
Men vet ni vad, längst ner till höger satt det en ensam liten kanin, en dvärg vädurs hona, den var så djävulskt söt o tittade på oss med sina stora ögon. Melker kastade sig mot buren och sa "Deeeen vill jag ha mamma!!" Inte kan jag motstå min älskade son så klart han ska få en liten Ninis :) (höhöhö^^)

Nya burar är svindyra! Och jag vill ha en stor. jag kan i "nödfall" sträcka mig till 100x60 men det är det minsta buren får va. NÅGON SOM HAR??? Jag har lusläst blocket men ingen i närheten som har.
Mina föräldrar sålde deras Stora bur för ett litet litet tag sen. FATTA hur det söker mig, jag blir så arg. Den hade varit perfekt! :)

Melker sitter i min famn nu och har precis legat o pratat som en tok i sängen, jag filmade det men får inte in det i rätt fil på datorn. Det är så jäkla sött, vill visa. jag säger "Kan du inte prata lite Melker?" Och då skakar han på huvudet jätte tydligt "nej mamma"!

Han kommer nog somna snart. Får göra mig iordning lite kanske? Måste handla lite mat till ikväll. Jag ska ju ta vaccinet idag. Problem: Jag har inga värktabletter hemma ifall det skulle behövas, Melker ska vaccineras imorgon så blir jag för sjuk får jonte ta ledigt o va hemma o hjälpa mig :) moffa är nog också tillgänglig hjälpreda :)

Idag ska vi ha potatisgrattäng o vegetariska biffar som Jonte tvunget skulle köpa, får se hur dem smakar då.


slut pratat om vaccinet.

Ja anonym (viktoria) jag kanske "överdrev" men barn har högre risk för att drabbas och jag tänker inte ta den risken. Imorgon tar jag en spruta och så är det över. punkt slut :)

Funderar på att dra till en djuraffär idag och spana lite. Jag o Jonte pratar om att skaffa ett husdjur ;) hahaha. Jonte vill ha en leguan, en ödla, en iller. Kommer inte på frågan säger jag. Inget reptilaktigt och ingen sån sliskig sak som tar sig in o ut överallt.

Vad tror ni det är jag ska kolla efter?

(ni som redan vet får inte gissa)

ÄTNLIGEN!

Äntligen, ÄNTLIGEN! är kusinen kommen, nästan 2 veckor efter BF. Melker har fått en jämnårig kusin och det är en POJKE! Herregud så skoj dem kommer ha det i sin uppväxt, jag hoppas verkligen att dem kommer ha bra kontakt o ha varandra som trygghet när det är dags för dagis o skola och sådant.
Jag blev helt överlycklig när vi fick en bild skicad igår. Jag började genast tänka tillbaka på Melkers födelse och OOOOJ vad jag önskar att man kunde dra tillbaka tiden så jag fick uppleva födseln Om och om och om igen! Jag är så lycklig att jag har fått en så bra känsla från födseln, det kommer hjälpa inför ett syskon, då vet jag vad det är för underbart jag har att se fram emot!


Inget kommer någonsin slå denna upplevelse (om det blir ett syskon kommer det dela 1a plats givetvis..) Detta är utan tveka den mest underbara stund i mitt liv. Va det verkligen 3 månader sedan jag låg där? Är det min pyttelilla son som har blivit stor pojke nu och gör diverse framsteg varje dag.? Tänk att just Vi fick bli välsignade med ett litet barn, och inte vilket barn som helt utan MELKER. Något gott måste jag ha gjort för att förtjäna denna underbara lilla människa. Ni som inte är föräldrar kan verkligen inte förstå, ni kan tycka oh vad gulligt puttinuttigt, men det är så mer än bara gulligt, det är helt jävla fantastiskt! Ni anar inte hur det är att vakna upp och mötas av ett STOOORT leende, att lägga sitt barn i sin famn och se hur det tryggt somnar in och litar blindt på sina föräldrar, att få upp sitt barn på bröstet första gången, dessa miljoner känslor om inte går att placera för dem är så nya, så främmande, så fyllda med ändlös kravlös Kärlek! Det bästa val jag har gjort i mitt liv var att bli mamma. Mitt liv har aldig varit så meningsfullt! ♥


Fars dag.

Ja Jenny jag ska försöka bli bättre på den punkten :) Jag har egentligen helt galet mycket att skriva om varje dag men Melker tillåter mig aldrig att skriva ett helt inlägg :p

Idag är det Jonathans första farsdag. Melker hade köpt en bricka med "pappa" ingraverat och tre lotter. :)

Är hemma hos mamma nu Jonte och pappa är i Tomelilla och ska hämta bord så vi äntligen får ett köksbord. Undertiden åker jag och mamma o handlar lite :)

På tisdag ska jag vaccinera mig. Ja det är genom tänkt och Jo man kan dö om man inte tar det. Jag är inte i någon riskgrupp kanske med min värdefulla lilla son hade inte haft en chans om han hade drabbats så därför finns det inga tvekningar om den saken. När man får barn värderar man allt helt annorlunda, man helt ärligt totalt skiter i vad som händer med en själv, bara ens barn är så säker som möjligt.

På tisdag ska jag även träffa mammorna.

På onsdag ska bebis få sina 3 månaders vaccin sprutor :( blää-.

Torsdag är det återträff med föräldragruppen men vi vet ju redan hur det har gott för alla.  =) 


vaccin.

Jag har hela tiden sagt att aldrig att jag ska ta vaccinet. nu har jag börjat tänka om. Tänk så smittar jag Melker. hur skyldig hade jag inte känt mig då. Och de mammor jag har pratat med ska vaccinera sig, tänk så kommer jag på en träff utan o veta att jag är sjuk o smittar alla deras barn.

Visst jag kan bli sjuk o må dåligt men hur självisk får man bli? Samtidigt finns det ju inga ordentliga forskningar, alla säger olika o man blir bara mer o mer skeptisk.

Jag har tid för vaccinering på tisdag så änuu finns det några dagar att tänka igenom detta.

Vänta 12 veckor?

Jag kommer helt ärligt inte ihåg hur länge vi väntade med att berätta för dem närmsta om vår graviditet, men jag kommer ihåg att vi tänkte "efter 12 veckor är det mindre risk för missfall".. Jag läste en artikel skriven av Calle schulman i hans artikel syftade han till "varför ska man vänta 12 veckor?" och jag håller ullständigt med i varje ord han skriver! Varför inte skrika ut denna glädje till alla? OM man (gud förbjude..) skulle få missfall är det då meningen att man som par ska leva med denna enorma sorg i tysthet. Blir det inte jobbigare att berätta att man har fått missfall om ingen ens vetat att man var gravid. Jag vet inte, och jag hoppas innerligt att jag aldrig kommer få veta. Detta har gett mig en tankeställare och inför nästa graviditet ska jag verkligen överväga om vi ska berätta direkt eller vänta.

Anledningen till att jag inte berättde så tidigt beror på att jag gick i skolan och det underlättade för mig att någon inte viste eftersom att folk är ELAKA och folk lägger sig i andras liv och berättar GÄÄÄRNA vad dem anser om andras val i livet..

Tack gud för min son. Jag kommer vara evigt tacksam för all tid jag kommer få med honom genom livet. jag älskar honom så högt! Det bästa som har hänt mig någonsin! <3


RSS 2.0