paket.

Jag önskar att jag kunde fylla hela bordet. Så här långt har vi kommit änsålänge. Ännu är det nästan 2 veckor till lilla älsklingens födelsedag. Men jag är säker på att det kommer ligga fler på bordet innan den dagen är här :)


Pyssla.

Jag har en skokartong full med pärlor, gamla smycken, sidenband osv. någon enstaka gång händer det att suget sätter in och igår gjorde det de. de räcker med en timme sen är jag mättad, ibland är det mysigt att pyssla lite :)




Då va det klippt.

Jepp! Blev ca 2cm runt om. Ingen dramatisk förändring men inget hår i ögonen iaf :) Och den frisyr jag vill att han ska ha :) Nöjd!


28/7

Igår körde vi o handlade några paket till hjärtat. Det var så mysigt :) Men blev lite stressigt. Idag ska jag handla lite fler o imorgon också :)

Vi hittade även såna skyddshörlurar till barn som alltid är bra att ha.

Fast det var inte så populärt att ha dem på sig.


tips! Dessa jätte söta bokstäver hittade jag på Ohlssons Basar. Lite lantligt chabby chic stil. Vita trä med lite slitna kanter. Endast 10kr st! ca 7 cm höga och med hänge där bak.


Dagens Älskling. men vänta lite, det saknas något. Jo, var fan är brösten?? Oooh suck!! Thats the price you pay ;)


En liten kille som inte alls vill bli fotad. Ser det ut så när era barn har ätit också :)?




Nu sover min lilla prins, som en padda, en söt padda! Så jag ska plocka undan lite o fixa mat sen kommer lillasyster hit på lunchrasten o äter lunch.


Inlägg från 09-08-06

SÅ HÄR SKREV JAG FÖR NÄSTAN ETT ÅR SEDAN. OCH DET VAR VERKLIGEN SÅ! TÄNK VILKEN OERHÖRD LÄNGTAN MAN HADE EFTER SITT MIRAKEL!!

"
Jag blir GALEN! nu är det ENSIFFRIGT! det vill säga 9 dagar kvar till bebis BF. Och detta funkar helt enkelt inte längre! Jag tänker på bebis när jag vaknar, jag gör det under dagen, det sista jag tänker på innan sängen är bebis och när jag väl somnar drömmer jag om bebis! WHAT TO DO!?

Hurska jag förklara denna sjuka längtan? det är nästan så att jag blir arg. Tänk er när ni va små, ni vet kvällen innan julafton var det OMÖJLIGT att sova, tänk att du vet att dagen efter så ska du få öppna ditt paket och du VET att du kommer få den bästa julklappen av alla PRECIS den där speciella saken du VEEERKLIIGEN har önskat dig. och den ligger där. SÅÅ nära under granen men ändå känns julafton så fruktansvärt långt borta och din längtan är obeskrivlig.
ungefär så gånger 10 känns det att vänta på sitt barn!!

jag vet inte hur bebis kommer se ut, jag vet inte något! men Ändå VET jag att det kommer vara det finaste lilla mirakel i hela världen, och jag vet att det är jag och jonathan som tillsammans har lyckats skapa något så otroligt och jag vet att jag för första gången i mitt liv kommer känna en obekrivlig vilkorslös kärlek som inte kommer att kunna jämnföras med något.

Så vad väntar du på bebis? Kom ut till oss! Kom ut så pappa också kan få känna din närhet o fa ha dig i sin famn. Det kan ju knappast vara bekvämt inne i magen längre och här ute har du inte bara mitt o pappas bröst att vila på utan du har maassor med mostrar o fastrar o farbror o mormor o morfar o farmor o farfar o flera flera till som längtar efter dig och vill ge dig kärlek. vi har även filtar o täcken o kuddar o gosedjur o mysiga kläder och riktigt god mat har mamma att erbjuda. Hur kan du motstå :)?

Så se nu till att göra världens bästa entre och gör oss alla om möjligt ännu lyckligare! ♥"

1-års dagen närmar sig.

Idag bestämde jag och Melker oss för att absolut inte sitta inne och uggla så idag har vi hittat på massor.
Vi började med en promenad och bus med vovven, sen gick vi och handlade glass och gick bort till "Mommo" och hälsade på. Efter det tog vi en sväng in till Jontes moster som är hårfrisörska och beställde en klipptid till Prinsen. Jag vill verkligen inte, men håret irriterar honom i ögonen hela tiden och han är SÅ varm. Men det ska INTE bli kort. Han är ju så fruktansvärt söt i sitt sido-slick o det vill jag ha kvar :)

Sen gick vi till parken och Gungade lite, på vägen hem ringde moster Lisa o ville komma på lunch, nu har vi nyss fikat lite kaka, fyfy oss. och sen somnade prinsen gott.

Jag längtar så fruktansvärt mycket efter Melkers födelsedag och kalas. Jag vill verkligen göra allt för att han ska få den där speciella lyckliga känslan som man själv hade när man var liten, nu är han ju fortfarande lite för liten för att förstå, men jag hoppas ändå att han ska känna lite att dagen handlar om ENBART HONOM!

Och nu är studieböckerna fixade. TACK TACK TACK TACK!! Vilken lättnad!!

Har suttit o läst ca 1 år gamla inlägg, när man bara gick o vänta o vänta. Det kändes som en evighet men oj så fort det sen gick :) Mysigt att läsa och titta tillbaka på bilderna.



Bilden från tidningen, Tycker nog själv att vi alla 3 har förändrats otroligt mkt.

Problem.

Har lyft bort två små stenar från axlarna idag. Det ena är att jag Kanske har fixat praktikplats vilket jag börjar få panik med. Jag ska ner och visa presentera mig personligen (han ville se hur jag va), tror nog det ska gå bra. Är ju faktiskt himla snäll :)

Nästa lilla sten är att jag har bokat tid för dagisvisning. Vi har verkligen dragit ut på det men nu känns det som det är dags att börja bestämma sig o ansöka. Jag vill egentligen inte, vill inte att Melker ska gå på dagis. Vill ha hemma honom 1 år till!!!!!  Vi får se. det är 5 månader till minst innan han börjar, men det är lite alltså, en bebis bara, men vad gör man om man inte kan vara hemma längre?

Ännu skönare vore det om jag FICK praktikplatsen och om vi trivs på dagiset och FÅR PLATS..
Nu återstår det bara att beställa hem mina studieböcker. över 3000 kr för 4 månaders plugg. Saftiga pengar...

Just nu sover min lilla prins, han är så förbaskat vacker!
Jag ska passa på att diska undan o städa lite o laga till mat så lunchen är redo när han vaknar.



kitesurfing

Min kära sambo är och kitesurfar. Här nere vid havet är det idag frånlandsvind så om dem inte ville ta en flygtur till danmark så letade dem upp ett annat ställe att vara på. Jonathan är en person med många järn i elden ALLTID.

Idag blåser det helt makalöst mkt så han har säkerligen fått sig några vändor i luften.

kitesurfing är när man står på en bräda o är kopplad till en skärm. sen åker man runder på havet. Typ?

Ungefär så här ser det ut:

Fast skärmen ska vara uppe i luften.

jobbat!

Pappa fixade i mig några dagar på hans jobb. typ bygggrajs. Mamma och pappa har haft semester så dem har passat mina två små gossar. Jag har slipat o målat fönster och karmar. Jag har jobb 2 veckor frammåt men ingen hund/barn vakt. typiskt! Får se, det blir kanske några dagar till denna vecka som Svärmor kan vakta.

Melker vaknar vanligtvis runt 8. Jag har gått upp 05.30 nu när jag har jobbat o det har verkliegn tagit på kroppen. Så idag skulle jag få sovmorgon. Det är i princip alltid jag som går upp på morgonen även på helgerna, och om inte så går vi upp båda två. Det är sällan jag som ligger och har sovmorgon. Men idag var det min tur! Nog tusan sover lilla ungen till 09.00! Fusk, när jag går upp med han så rör det sig om någon/några timmar tidigare.



Vet ni, det har varit så fantastiskt att jobba! Få bara vara sig själv. ha både frukost och middag. Har fått slita o använda kroppen, ha vuxna samtal med andra vuxna människor en hel dag. Han jag jobba me dundra om jag inte saknade Melker. Men det är så sällan jag är utan ansvar så man får ta vara på den tiden. Men vet ni en annan sak, när jag kom hem efter en hel dag och såg min fina, vacka, underbara son var det helt fantastiskt. Så stor han är. Jag överföll honom med pussar o kramar o bus. Melker verkade inte ens glad över att se mig. mest besvärad över att jag kom och störde honom med puss-krig. Älskade barn!


Bilder.

Idag var jag och min kära mamma på stan. Uppgiften var att hitta ett par skor till lilla älsklingen och det blev det minsann. De enda i hela stan o som fanns i hans storlek men fina är dem :)

Superfit 449kr kalvskinn.

Det blev även en jättefin klänning till mig själv som jag bland annat ska ha på Melkers kalas :)

Surkärring?? Neeejfaseen! Vet inte vrf jag ser så sur ut faktiskt :) Visst ser man lite smått skiiiinyy ut :)? happyhappy


Den senaste veckan har vi varit hos mina föräldrar hela dagarna då dem har bassäng och det gillar vi skarpt. Speciellt Melker! :)


Stranden.

Idag var Jonathan på kitedemo så jag gick till mina föräldrar. Melker fick bada som vanligt han badar tills han blir ett litet russin. Bara någon minuts promenad bort får hundar bada på stranden så pappa följde med mig dit med Milo så vi kunde bada o pappa fota :) Skit härligt i vattnet!

Mina föräldrar har semester nu i 2 veckor, vilket även innebär att jag får lite semester då jag kan gå dit och avlasta lite :D haha..




Det är tur man har fött barn så man kan skylla på något...... punkt ...


Lösenordsskyddat.

Jag Testar här om detta funkar. Vill ha lösenordskyddade inlägg ibland.
Ska se om detta går.

LÖSENORDSSKYDDAT INLÄGG!

Dyster dag.

Denna dag kommer nog vara långtråkig. Melker hade nog inte sovit klart riktigt idag då han vaknade 06.45 (inget ovanligt iofs..) Så han somnade för en halvtimme sedan igen. Jag som trodde jag skulle lyckas hålla honom till middag idag o försöka införa en middagslur bara.

Det är kvavt ute! Usch! Inget roligt att hitta på. Känner mig lite smått fattig också. Både Jonathan och min lillasyster fyller år nästa vecka, och så är det marknad. Alltså blir där nog inget över att gå o skoppa på stan för. Men det får vi ta nästa vecka.

Nu börjar vår lille Älsklings födelsedag närma sig. Har fortfarande inte bestämt vilket datum det firas. Måste ta reda på det IDAG.

Jajajajaja. Booooring!!
Hejdå.

Lägger in lite bilder på en JÄTTE trött Melker som väntar på välling. Bilderna är från i förgårrkväll.








Back to school.

Har jag berättat att jag börjar skolan igen i höst? Den 18 Augusti är jag åter i skolbänken. typ. Och då är det äntligen dags för Pappa-Melker-mys. Jonathan har längtat länge nu. Jag är ledsen och hade hellre varit hemma med min Lille prins. Men något vettigt måste jag ju göra, och jag förespråkar absolut att Papporna ska vara hemma och ta hand om sina barn!

Tror jag ska göra som alltid annars, köpa mig en fin kalender, lite roliga böcker och ett fint pennskrin :D haha!

Måste förresten hitta apu. och köpa böcker.

 


Sommarfika med mammor & bebisar


Kan man äta detta mamma??


Fina kompisen Wilmer.


Mia och  Musse. Musse är sååå duktig på att gå :)


My myser med mamma Anna.


Duktiga Signe :)


Obeskrivligt


Melker Emil Olofsson, Om du bara visste
hur oerhört obeskrivligt överväldigande mycket Mamma älskar Dig,
min sol, mitt älskade barn, mitt Allt!
Inga ord kommer någonsin räcka till för att kunna förklara <3


ingen mage?

Dem flesta ser ju fortfarande höggravida ut efter att man har fött. Vissa försvinner magen snabbt på medans den stannar kvar ganska länge på andra (för mig försvann den väldigt fort, därför jag har glömt)
Jag har nu i efterhand tänkt att jag minsann inte hade någon mage efteråt. den försvann direkt. Men idag hittade jag en bild:


Haha! Så jag avslöjade mig själv. Detta är iofs samma förmiddag som jag födde. Men Jodå, mage hade jag allt efteråt :) Och dem där tuttarna. Önskar dem kunde stanna kvar. Men nej nej, får väl föda och amma klart alla mina ungar sen är det plasticbooobies för min del! =D

Hur känner ni som har ammat? Vill ni "fixa till" tuttarna. Eller ni känner att "man får leva med det"?

Ett tag sen.

Man gjorde en sån lista.. lite tidsfördriv...

när fick du reda på att du var gravid? 09 December 2008
var bebisen planerad? Ja
mådde du illa mycket? ja
hur blev ditt hår? Finare 
hade du mycket halsbränna? nja, lite. 
grät du för ingenting?  Ja!!
var du känslig? JA.
vad gillade du för mat? Typ sallad. Mådde jätte illa av lukten från kött och annat som var stekt.
rökte du? Nej!!
när kände du bebisens första sparkar? Kommer inte ihåg datum eller vecka. Men kommer ihåg vad jag gjorde och hur det kändes :)
var du ofta orolig? Nej inte direkt. 
samlade du på dig gravidtidningar & böcker? Nej, det va mamma som samlade till mig. haha
sparkade bebisen mycket? Ohja :)
när började du läcka bröstmjölk? Läckte knappt, några droppar på slutet.
fick du bristningar? Nej inga alls. Fick dock några på innerlåren efter förlossningen?? (eller så hade jag inte sett dem innan pga av magen, haha..)
hur kommer det sig att du behöll bebisen? För att det var det vi ville? :).
blödde du någongång? Nej
levde du på som vanligt? Ja, gick i skolan, höll det hemligt nästan halvvägs :)
hur gammal var du när du blev gravid? 19år
hur tog dina föräldrar det? Jätte glada! Dem har nog alltid vetat att jag skulle få barn tidigt.
hur tog din partner det? Precis som jag, total lycka men ändå chockad.
vart bodde du/ni? Vi bodde hemma hos Jonathans föräldrar medan vi renoverade i lägenheten.
hur ofta gick du till mvc? Så som man ska?
hur många ultraljud gjorde du? 2
hur började din förlossning? Regelbundna men svaga värkar.

hur många timmar tog din förlossning? 4 timmar inne på BB. Åkte in när det började göra ont. Vattnet gick kanske 2 timmar innan han kom. Krystade nog i en halvtimme (+ - några minuter) kommer ej ihåg.                    
födde du vaginalt eller med kejsarsnitt? vaginalt
vilken smärtlindring tog du? Lustgas
hur var din partner under förlossningen? bäst!
hur lång tid tog det att krysta ut bebisen? 30 min tror jag?
blev det komplikationer? Nej, han blev dock lite stressad i magen så hjärtljuden blev lite ojämna och han bajsade.
fick du sy? jepp, blev ju klippt. men inte många stygn alls.
hur var vikt och längd? 3340 gram och 50cm lång.
ögonfärg: blå!
hårfärg: mörk brunt
ammade du? Ja
ammar du? nej
hur gammal är bebisen nu? 11 månader
vad tyckte du om förlossningen? Underbart och jag längtar verkligen till nästa. Kan ibland tycka att det gick lite fort.
vill du ha en till? En? jag vill ha 2-3 till :)
planerar ni ett till? Inte nu. Planerar 3-4 år fram i tiden.
när kommer andra barnet? ---
hur är ert förhållande nu? Bra, men givetvis annorlunda. Nu är det Melker som är nr 1 för en.
vilken vecka födde du i? vecka 39+3


solsken.

Sömnen får man inte så mycket av som jag hade önskat.

I Lördags åkte Melker till sin moster för att leka och Milo fick åka hem till mina föräldrar. jag och Jonathan åkte iväg med svåger och flickvän till stranden. Efter det åt vi mat på marinan i båthamnen (Jag älskar att vi har lyxen att bo med några minuters gångavstånd till stranden och till stan och samtidigt tar det bara ca 40 min till malmö o lund..) Efter maten tog vi en minigolf runda. Hela dagen blev såå mycket senare än vi tänkt oss och melker hade redan hunnit somna så vi beslöt oss för att Melker skulle få sova över. Det gick super bra och min syster är en fantastisk barnpassare! ♥

Härligt tänkte vi att få sova ut. Dock började jag må illa när jag kom hem och stod knappt ut. 03.30 somnade jag. kul! och 09.00 vaknade jag igen.

Inatt vaknade jag av att Milo gnydde o skällde kl 4 inatt. Det gör han aldrig så jag gick ut med honom och mkt riktigt var han riktigt dålig i magen. Stackarn!



Nu har lilleplutt äntligen somnat efter lite gnäll. Inget va skoj idag. Jag får i mig mitt efterlängtade morgon kaffe och lite frukost så nu känns det bra igen! :)


Gravid?

Är det bara jag som blir skengravid när den där jäkla mensen hälsar på? Jag sväller upp något enormt och magen putar märkbart ut. Alltså det är faktiskt helt sjukt! Jag ser ut som jag gjorde i vecka 17 typ! Ändå ganska jobbigt. Dessutom blir jag en riktig superbitch och ändå använder jag hormon-fritt prev. Inte lätt det :)


Putmage.se

Melker blir så bortskämd av våra föräldrar o syskon :) (med all rätt! hihi) Min lillasyster kom hem med två tröjor häromdagen bland annat en ed hardy och den var såååå söt. Älskar den stilen. Och min storasyster skulle nog ALDRIG dyka upp utan något. Igår hade vi heldag tillsammans och då köpte hon en pyjamas. senare på kvällen kom hon hem till oss, då hade hon köpt en skjort.

Idag ska hon passa lilleman, undra vad dem ska göra idag? Min lille plutt :)

Och på tal om pluttar, visst är dem för söta tillsammans! ♥



RSS 2.0