Ullared

Nästa månad kommer bli fantastisk, jag längtar! Då ska jag spendera 3 dagar med mina fantastiska systrar. Den 24e åker vi till Ullared, iofs ska lillasysters pojkvän också med :) Vi har hyrt en stuga och ska faktiskt sova över och bara ta det lugnt, jag har ju alltid stressat mig igenom alla andra gånger så det ska bli väldigt skönt.

hem dagen efter och sen den 26e ska vi till Malmö och i år igen beskåda IDOL! :) Det ska bli Naaajs.

Men ja, ullared. Denna gången ska jag byta strategi, och jag ska inte handla så jävla mkt kläder. Ska ägna min tid åt hemmet, vi behöver nya saker här hemma, så man kan få lite jävla hemtrevnad någon gång. Så jävla opersonligt o fult är det just nu, inte alls min smak. Förresten har vi verkligen fått på hjärnan att flytta. Men ja, det går ju inte, Men drömma får man.

Lov nästa vecka! NAAAAAJS!

Så om någon är intresserad av fika eller leka med barn eller shopping så RING MIG! glöm inte att jag har nytt nummer :) Tex hade det varit mysigt att ha en lekstund med barnen, mammorna! Jag vet att ni brukar läsa min blogg :)


Kolla in denna..!!

Jag har inte så mycket att dela med mig av för tillfället. Istället tänkte jag hänvisa er till underbar läsning.

DENNA LÄNKEN går till en fin vän till oss. Hon skriver om sig själv, sin sambo och deras dotter. Jonathan och Melker brukar ha kaffe-tisdagar med dem och vi träffas ofta allihopa o äter middag, tar en härlig promenad eller bara Är.

Jag är så glad för dessa vänner, dem är så fina och lätta att umgås med, inga krav utan bara vara...
Hon har ett så fint sätt att skriva också, jag blir berör och hon fångar upp en så bra.
Så Läs nu denna blogg, det finns många tänkvärda ord, meningar och tankar ♥

Tacksam.

Jag är så tacksam för:..

.. Att jag natt efter natt måste gå upp och mata mitt barn
.. Att jag dag efter dag måste springa efter, jaga och försöka uppfostra mitt barn
.. Att jag ibland får galet ont i ryggen efter att under en hel dag ha burit runder på mitt barn


Jag är så tacksam för min älskade Melker.


Inte alltid som man tänkt.

Nej, det blir inte alltid som man har tänkt sig..

Läs mer HÄR!
(lösenord)

Hemma idag.

Jonathan har tagit över min sjuka och då får jag stanna hemma och ta hand om älskade Melker :) Det tycker vi om! Så idag tvättar o städar vi, myser o pussas o kramas o leker. Just nu äter vi frukost :)






ung, gammal, lagom?

(Jag vet inte varför men utan att tänka loggade jag raka vägen in på min GAAAAAMMLA blogg o postade detta inlägg först? det gick av bara farten:))

För oss va det alldeles perfekt att skaffa barn som 19 resp 20 år gamla. Jag har alltid velat ha barn tidigt och vill helst "vara klar" innan jag är 30. Vilket inte lär bli så svårt :)

Det finns ju ingen ålder som är den där gränsen som säger att när du fyllt DEM åren är det OK att skaffa barn. (ändå försöker samhället ständigt få fram det) ingens försutssätning är den andres lik. så att säga att en 30 åring har "bättre" förutsättning än en 17 åring funkar ju inte.

Jag förstår att folk vill ha "ordning på allt" vilket brukar betyda hem, ekonomi, jobb etc etc. Men helt ärligt, ALLT löser sig. För om man verkligen tänker efter: vad är det absolut värsta som kan hända? Troligtvis är det inte så dramatiskt i slutändan.

JAG skulle vilja säga såhär:
- Du kommer aldrig ångra ditt barn!
- Men du kan mycket väl för resten av ditt liv ångra och undra över det barn du valde bort.

Med det sagt dömmer jag absolut ingen. Varje person gör sina egna val och om en abort vore det rätta valet för någon så är det säkert så. Men personligen kommer jag aldrig göra en abort. Såvida det inte visar sig vara ett barn med Allvarliga missbildningar. Men det är en helt annan fråga och det tänker jag inte gå in på nu.



Jag vågar verkligen påstå att man aldrig kan Ångra något så vackert som ett barn

RSS 2.0