Vill alltid vara ledig och ha sol.

Jag och Melker begav oss i förmiddags till ankorna med lite bröd, massa gulliga bebis ankor var där :) Sen fixade vi det sista till Maja inför dopet. Han inte komma hem förrän Melker somnade (10.45) fixade lite lunch sen begav vi oss ut igen.

Det blev en vända till stranden, inte meningen att bada men det går inte att stoppa Melker när han ser vatten så det blev klädbad för oss båda:)

Promenad och en sväng in på affären, sliten som få. Idag blir det LCHF middag, fick inspiration när jag läste om Kornelias köttfärsgryta som lät hemskt god :)










VI I YSTAD ÄR VERKLIGEN BORTSKÄMDA MED ATT HA EN SÅ FIN STRAND.




Ledig.

Idag är jag ledig, Helt underbart! Får ut och inspektera vädert snart :) Tänkte iaf koka kaffe och planera en promenad vid middags-lur-dags så jag kan sitta o njuta en stund i solen.

Viste ni att Magdalena Graaf kommer till Ystad o håller semester i veckan? Eller det är bara jag som är en sån som gärna vill få en skymt av "kändisar" irl? (för att se om dem verkligen är så vackra.. haha!)

Nej,prinsen är rastlös så nu beger vi oss.

Midsommar Prins.

Melker ville inte alls modella, eller stå stilla överhuvudtaget.








Var ju hos Tusse o Maja häromdagen. Och TITTA!! Jag tror jag kunde hålla Majsan i 15 minuter??? Ännu finns där hopp inför dopet på söndag :P

ensam

ur två synhåll.

Jag saknar "mamma-vänner" Det finns så många unga här med barn men jag tycks inte få kontakt med någon. Konstigt tycker faktiskt jag för jag är ganska enkel och har lätt för att umgås med alla sorters människor :)
Hade kära Evelina över gatan men som nu har flyttat och Oj så tomt det blev. Har liksom ingen lekkompis till Melker heller. Ganska sorgligt..

Och mannen min åkte precis iväg för att ta en nattur till Tyskland. Lilleman somnade redan 20.00 idag (vi har annars problem med läggning nuförtiden) Så helt ensam är jag inte, men lite ändå.

Prinsen.  för ett tag sen hos min syster Happyface

träning.

Vad hände med träningen egentligen? först skylla på skolan, o nu då? Jobbet? visserligen tappade jag mina 3 överskott kilon när jag började jobba för att jag inte äter där. men jag vill ju komma igång med träningen o kosten igen och må bra.

Motivationen, var är du?

Tosselilla

Älskade stora syster bjöd syskonskaran med respektive på tosselilla igår och det blev en liten snabb tur på 4 timmar, jag skulle jobba sen men det kändes ändå ganska lagom :) När det kom dit regnade det o va så kallt att jag va tvungen att sätta mössa på Melker mitt i sommaren!!

Vi började med att ta skydd o grilla korv.


Varför har inte vi en studsmatta mamma?


klappa getter som mamma tyckte va läskiga.


BADA med pappa, finns det något roligare?


den hr bollen va ganska rolig också :)


Drömmer.

Jag drömmer ofta ofta ofta om bröllop. Och inte sällan kollar jag in olika sidor med brudklänningar. Herregud alltså! Hur ska man välja? Hur i hela friden hittar man "den perfekta klänningen" ? Jag vet att, när det är dags får min tur, så kommer jag få ha med mig tålmodiga smakråd för jag kommer garanterat prova MASSOR! Jag tycker egentligen att tubtopsklänningarna är finast, men jag har enorma komplex för mina armar och vill gärna ha något som döljer dem lite. Kanske kort spets? (INTE HELARM!) Jag tycker om så himla olika stuk. och tänkt så många olika sorters vit det finns? 
Lite bilder på fina brudklänningar:










Eller kanske en lite spetsbolero:








Inte så mycket att säga.

Nej jag har inte så mycket att skriva. Njuter av min underbara familj, försöker suga åt mig solen så gott det går. Har börjat jobba.

Dagarna rullar på och jag är lycklig o nöjd med livet ♥


En bild på min älskade glada gosse får förgylla detta inlägg.

RSS 2.0