SINGLAR!

Ni som är intresserade av att veta lite mer om Andreas skicka någon mail eller så man kan kontakta er på. Skriv gärna lite kort om er :)


Helgen.

helgen har varit trevlig tycker jag :)

Fredagen bjöd inte på så mkt, jag och jonathan var otroligt trötta båda två och somnade nog innan 10.
Lördagen körde jag systrarna och mimmi till center syd. Det var trevligt :) hittade dopkläder, stövlar, börs med nitar, skitcool:D, skor o mössa till jonte, bruna "gubbabyxor" med hängslen till melker, SKITCOOOOLA! visar bilder sen. köpte också kuddar o filt till soffan, och gardiner till tvrum o sovrum

Jonte var och jagade med andy och deras pappa, så jag och melker mötte upp dem hos svärisarna och så blev vi bjudna på middag.

Igår körde jag och jonathan in till ikea. Det blev ett nytt soffbord, två små hyllor till tvrummet, cdhylla, skål, galge och servetter. När vi kom hem tog vi en promenad ner till koloniområdet där josef och evelina har köpt en koloni och hälsade på. super mysigt och jag och jonte ska kolla oss runt efter något kap. skönt att ha något till sommaren sen när man bor i en lägenhet på högsta våningen.

Efter vi varit där en stund gick vi hem till oss där även andy kom och kökde pizza. Ett trevligt avslut på en trevlig helg :)

Var tog tiden vägen?

var tog tiden vägen? Det var ju igår jag födde mitt älskade lilla mirakel? Eller? Nej just det, de va SJU veckor sen! vafan! :S Jag saknar den första morgonen då han kom, det var så jäkla mysigt att få ligga med det lilla knytet i sin famn, jag kunde inte förstå att det var MIN son! En gåva likt inget annat, en helt otrolig känsla som jag aldrig upplevt förrut! Tiden går så fort och var tid har ju absolut sin tjusning, nu är han stor min pojke och är med lite mer och försöker prata med oss. ♥ Och jag kan ju säga att jag LÄNGTAR till nästa bebis, jag har verkligen glömt hur ont det gjorde och kan inte komma ihåg hur det kändes, jag vet bara att det var SÅ värt det och det är verkligen värt att göras om, men tills dess att det är dags o tänka på ett syskon (typ om 3-5 år eller tills dess att jag har fått jobb och vi har köpt gård..) ska jag njuta av varje sekund med mitt underbara barn, VÅR SON! WOW vilken power det är i dem orden, fortfarande lika underbart att tänka på att han är vårt lilla mirakel! ♥


Helt färsk, skriker för fulla muggar! helt underbart! Det var verkligen omtumlande, jag kände känslor som jag aldrig någonsin upplevt, det var svårt att förstå, men en sak var säker, det var en kärlek högre än något jag någonsin känt innan! Aldrig någonsin har jag älskat så vilkorslöst!!


Pappa får klippa navelsträngen på sin fina son! ♥


så liten, så ny, så fin...


Pappas stolthet!


Mammas allt! Hade fortfarande inte insett att det var VÅR son jag hade fått äran att sitta o mata.


Nu är min älskling stor :)

Och nu vill han ha mat :D HEJDÅ!


Dopkort


Så här blev dopkorten,  enkla, men fina tycker jag :) Hälften har ett rosettband och hälften har ett hjärta där fram. En liten melker är ju också med på inbjudan :D

HÖR UPP SINGLAR!!

HÄR BRUDAR HAR NI ETT GYLLENE TILLFÄLLE, ETT RIKTIGT JÄKLA KAP SKA JAG SÄGA ER, hade jag inte redan haft brodern så, ;) höhö, skämt å sido, Låt mig presentera min svåger/melkers gudfar, Andy, Andreas! =D

Det är dags för Andy att hitta någon nu, och då är det inte bara ett kvällsligg utan faktiskt något seriöst som sökes! Han förtjänar en snäll och omtänksam tjej. Du ska helst inte vara rökare och ingen partyprinsessa som föredrar o va ute o supa skallen av dig om helgerna istället för att umgås med pojkvän.

Andreas är 26 år. jobbar som svetsare/mm. han tränar 3 dagar i veckan tis,tors,lör o det är inte mycket som kommer emellan det. Hans nyfunna intresse är kitesurfing.. Garderoben består  av ett märke och inga andra plagg kommer in där, nämnligen surfmärket billabong.

Han längtar efter någon att få spendera sina pengar på ;) Inredning är inget han lägger manken på utan han överlåter det till kvinnan att sköta inredning. (positivt tycker jag) =)
Han är duktig med barn och lille Melker älskar att få sova på farbrors bröst, även en hejjare på att laga mat :)

Otroligt sammanfattad info om honom och det finns mycket mer att säga! Bara att fråga.

Så passa på, ta tillfället i akt, är du singel? i så fall skadar det inte att ge det en chans :)
Skriv en kommentar om ni vill veta mer! :)














bitter.

Idag känner jag mig bitter, varför? Jo för att jag inte är miljonär, överdrivet, men jag kunde väl haft ett par 10.000 o shoppa loss för efter att mat o blöjor o mekkekläder har betalats?

Jag har äntligen hittat en vagn som till och med jonathan gillar, Inte den jag visade bild på innan med tre hjul.. Dessutom är där just nu 1500kr rabatt på den. KANON! s vad är problemet? Jo detta är den absolut sämsta månaden att köpa vagn. denna månad måste bbvistelsen betalas, vi har DOPET, och jonathan får inte full lön utan en del FP.

Jag blir så arg på sådant, att inte saker bara kan gå ihopa. Men det gäller att proritera precis som med allt annat i livet och räkningar, mat, blöjor, kläder till melker och dopet går långt före min ytlighet att vilja ha en snygg o smidig vagn.

Jag vill inte heller vara bitter och jag släpper det snabbt när jag tänker på att jag har världens finaste och underbaraste son, vårt lilla mirakel som är det bästa som har hänt oss, jag och jonathan har även hittat varandra "på nytt" och vi är mer nära varandra än någonsin. Mina kära föräldrar har även sett till att ge mig ett litet extrajobb om dagarna.

Jag ÄR tacksam för mitt liv.. ♥

Nya kläder.


"Melker" har shoppat lite... Skjorta, byxor och mössa :)



lite till. Cardigan och byxor!

Har ni också så att ert barn har en speciell färg som passar honom/henne extra bra?? BRUNT är verkligen Melkers färg. Han blir så jäkla söt i det, även rött ger honom en varm ton i ansiktet och blåa kläder framhäver hans ögon lite. Men brunt är helt klart favorit!

Skulle vilja ha en brun vagn, det hade passat honom bra :)

Du är mitt syre!



Jag tittar på honom, han är det vackraste jag vet!
lyckan som drar genom kroppen, går inte att beskriva!
Han är här för att stanna, förevigt!
Jag kan inte förstå, att vi fick äran att bli hans föräldrar!
Denna enorma kärlek går bara att känna, när man blivit mamma!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vagn.

Jag vill ha ny vagn. har kikat runder lite idag. Vad tycker ni om den?
Den går att vända om så det blir en liggdel också nu när han fortfarande är liten.



Ankjävel!

Såg ni Svenska hollywoodfruar igår?

Jag skulle vilja smälla den där jävla Anna Anka på käften! I nästa progrm visar dem där hon skäller ut sin son o hotar honom o säger att om han inte ställer sig mot väggen o tar en bild "så ska du få med mig o göra när vi kommer hem, fattar du!?" hur fan kan man skrika så mot sitt barn. Så jävl korkad verkar hon, så fruktansvärt pinsam!

nej, nu ska jag sluta störa mig! ;)

Gud vad jag älskar min familj! <3

Söndag.


Far och son. Jag älskar er!


Farbror samt gudfar Andy :) Tycker mkt om att sova där!


Med gumpen i vädret kan man också sova :)


Eller på mamma lite på sniskan <3


ibland blir jag trött på mor o far, då drar jag filten över huvudet.


Soffan är poppis att ligga i..


i alla möjliga ställningar :)

Nu ska jag ge honom lite mat så somnar han sen så jag kan återgå till städningen.


Evighet


All I Wanna Do Is Make Love To You <3
Jag Älskar Dig!


love <3


Det finaste jag har! <3


<3 ..

Idag var vi på bvc, lilla pojken börjar bli stoor gosse nu. 4560g :)

Idag var jag ifrån lilleman för första gången, det är ju på tiden att pappsen fick lite ensam tid med honom. Så jag och jennie träffades och det blev en 5 km promenad i slingan. MKT imponerad av mig själv kan jag berätta! så idag var jag ifrån min lilla älskling i TRE timmar. det är en evighet faktiskt. var undebart att höra mina prinsar komma in genom dörren o få känna lukten av min bebis igen :) <3 DET är lycka det må ni tro!


Sån liten bebis skrutt han va där. Han har verkligen förändrats massor.


litenliten melker, <3


kan inte känna annat än kärlek och en enorm obeskrivlig lycka! <3

uppe med tuppen,

Yes! hade tvättid kl 7 så det var bara att pallra sig upp för tvättkorgen var mer än överfull..

Idag ska vi träffa mammorna o alla nya bebisar för första gången :) Ska bli kul! ska bli lite knytis.

Imorse när jonte steg upp satt jag i sängen och ammade. Igår tvättae han sina jobbkläder och hängde dem på tork här uppe. hör följande från tv-rummet

-"ooh, hur jävla lång tid ska det ta att torka"

Sedan hör jag att byxorna ryst och att han står och blåser på dem.
(som om att det skulle göra någon nytta)

Sitter o småflinar för mig själv inne i sängen och inser att det inte är lönt att säga något =)

Igårkväll kom jonte på iden att ta en kvällspromenad ner till hamnen o gå o spana på båtar. (såklart!, nya båtfantasten..) Det var OTROLIGT skönt att komma ut, svalt o friskt och inga människor ute..


Nu kom jag på!

Detta är inget intressant alls att läsa, jag måste bara få skriva det. Så läs inte vidare såvida du inte har tråkigt och vill fördriva tiden!

Igår köpte jag ett par jeansleggins på H&M. Eftersom att dem satt typ snortajt tänkte jag klippa upp gummibandet i midjan, så slipper man fettbulor. Så jag började sprätta, stavas det verkligen så?? :S Och insåg sen att gummibandet är fastsytt i själva tyget och gör ingen som helst nytta, varför sätter man i ett elastiskt gummi om man ändå ska sy fast den benhårt i hela byxan? fullständigt meningslöst! jag kan ju inte gärna sprätta upp hela byxan, då kanske dem ramlar av mig? Så jag får helt enkelt gå med mina fettbulor o tajta jeans som skär in i magen så man får kramp.

Dåligt h&m!


jaha?

Jag glömde VERKLIGEN vad det var jag skulle skriva.. hmm ??

............

....

...........


men fan vad jobbigt..

Jag vet att jag skulle skriva om något jag störde mig på.
Men tydligen var det ju inte så viktigt eftersom att jag glömde det på en halv minut.
Lika bra det! :)


Evigt<3


Obeskrivlig kärlek


PUSSSS!




En onsdag morgon :)


Ett stort mål mat är en bra start på dagen :)


Sen ska mamma dryga sig o fota o sånt!


och PUSSAS! usch BLÄ!


Seriöst mamma, nu går du för långt, om du inte passar dig åker du på däng


Det är sant, jag fintar dig med mitt smajl!


Eller när du minst anar det när jag luras om att sova.


Nu orkar jag inte mer och somnar på riktigt istället.


JAG HAR VÄRLDENS FINASTE UNGE! HELT SÄKER :) <3


God morgon.

Jag har insett att det finns sjukt mkt saker jag vill ha/önskar mig och att det är alldeles för länge till julafton eller min födelsedag för att kunna önska sig något..

Igår satt jag uppe ganska sent, fastnade totalt i dop planering,. tycker sånt är super kul och längtar tills jag kan få göra inbjudningar :) ska bli sjukt kul att pyssla lite. Så idag ska jag ringa kyrkan o kolla plats, kan tänka mig att det är någon månads väntetid, vill ju ha dopet själv också och inte med andra! 

jag har funderat på det vackrast och himlen i min famn som låtar, har spelat dem för Melker och sjungt med och han verkar helt klart gilla himlen i min famn bäst =p Den låten verkar nästan sövande för honom.

Jag vill gärna ge någon gåva till faddrarna, något som relaterar till M<3 såklart, några förslag? Har lite själv på lager..

Idag är jonathans första jobbdag efter 5 veckors ledighet, så vi får se vad jag och melker fördriver tiden med idag. Men ganska mysigt också att bara vara vi två :)

Sitter just nu i sängen och han ligger o sover så sött brevid. egentligen borde jag väl ta vara på den här tiden till något vettigare så som att sova eller duscha eller annat, men datorn är ett beroende, så är det bara. haha.


Finns ju ingen sötare!


Kärlek



Inte trodde jag
hade ingen aning
hur en sekund
kunde etsa sig fast utan varning
att en kärlek så stor skulle födas
och börja existera
att jag aldrig skulle bli den samma
någonsin mera
 

Älskade lilla vän
så varmt välkommen
med dina ögon och din lilla röst
och du är så otroligt vacker
när du vilar vid mitt bröst
så svårt att förstå
att du kommit för att stanna
att någon som jag fick äran
att bli din mamma


Mitt allt <3

Jag kan inte fatta att min son är så JÄKLA söt. han är så fin, och ju mer jag tittar på honom destu vackrare blir han! skulle kunna pussa på han hela dagen lång <3


Är stor pojke och har Hood på sig :)


Hooden är från Faster Carro o bodyn som skymtar är från moster Lisa :)

I Love You.



Så här mysigt har vi det nu, jag och min färgglada älskling :)

Vi fick precis ett sms av pappsen om hur mkt han älskar oss. Sånt blir vi väldigt glada av att få =)

Inatt har det inte varit så mkt sömn, grabben min har nog lite problem med magen han ligger o krystar o krystar o det är väldigt jobbigt. det kommer inget heller förän mot morgonen, så Jonathan ska handla med sig magdroppar till honom på vägen hem så får vi se om det hjälper <3

före efter.


Då låg du i magen


Nu är du här hos oss mitt hjärta!


Och det här är resultatet utav dig, mamma är så lyckligt lottad som har fått världens finaste son!


myskillen!

Igår var Melker jätte myssugen hela dagenoch ville verkligen inte ligga för sig själv utan blev väldigt sur om man la honom ner. Eftersom att han är världens sötaste unge så har vi inget emot att mysa med honom hela dagen så igår spendera han största tiden vid våra bröst sovandes :) Min älskade gullunge!








RSS 2.0