Tårtan från himmelriket.

Alltså, just nu önskar jag att jag var en kock. Med speciallite på desserter. Jag hittade nyss min bröllopstårta. Eller ja, det är nog en sån, men jag hade kunnat äta den NU! 


I denna tårta är det en kladdkakabotten, vaniljpannacotta, ljus chokladmousse. Inslagen i vit choklad. Går även att få i andra smaker efter era önskemål.

VILL MAN INTE BARA HA DEN???

 


Gurkor i vårt hus!

Jag har inte nämnt att vi har ett litet plantage här hemma va? Haha. Vår inglasade balkong blir ett växthus när solen står på och är omöjligt att vistas i så då tar vi till vara på det och har planterat två tomatplanter en gurkplanta och ett tappert försök att få fram en melon. Gurkan växer helt galet och nu ser man massor med små bebis gurkor som är på väg :)


Gurka och Melon


SÖT VA!!!?? =D

Dagens i-landsproblem handlarom choklad. Hur kan det vara så stor skillnad? Jag Älskar marabous 70% choklad. det är så jääkla gott. Så igår bad jag jonte köpa ett och hem kommer han med Lindt70% och det är inte alls lika gott. Japp, skitstörigt, synd om mig!

 
Melker brukar krypa in i Milos bur och sätta sig. Milo är inte sen på att göra honom sällskap sen sitter dem där inne och bråkar tills jag får sära på dem. BUSUNGAR ♥ Lika goda är dem båda två och tur är det. På kvällarna när Milo får sitt dagliga kvällsfnatt (vilket betyder att han springer som en dåre runt-runt-runt i hela lägenheten) Brukar Melker sätta sig mitt på golvet i tv-rummet och skrattar sitt högsta härligaste skratt. Han tycker det är såå kul! Ja, dem har faktiskt roligt tillsammans. Tur är det :)


Sommarfräscht?!



Jag är inget super stor fan av vitt egentligen men så här till sommaren när man börjar bli lite brun är det väldigt fräscht. (ja jag vet att nagellacket måste bättras på..)


Loppmarknad =) !

Igår åkte jag med min kära Far på Loppmarknad. Det var så himla längesedan och jag har varit sugen länge nu.
Några fynd gjorde jag allt :)

Mitt främsta mål var att få tag på några fina fotoramar. Jag har ju våra fina foton på vår Älskade Melker som vi fick tagna hos Super duktiga Marit Lasson här i Ystad. Det rekomenderar jag!


Dessa 5 underbara ramar för endast 60kr! Det tycker jag var ett fantastiskt klipp.


Denna väska för 20kr. Den är något lite sliten där nere i kanten som ni kan se. Annars fullt duglig och snygg tycker jag :)


Torsk.

Hur tillagar man torsk lite roligt? Tar gärna emot recept. inte bara stoppa in i ugnen med lite grädde. Gärna något lite annorlunda med spännande smaker :)
Älsklingen har fiskat och vi har hela jäkla frysen full. Jag lovar att man inte ens hade kunnat trycka in en glasspinne. Vi har till och med fyllt det där isfacket med korv och annat smalt. Helt galet. och totalt ointressant för er! =)

Väntar på att lillhjärtat ska sova klart så vi kan traska ut med lille vovvsingen. Ikväll har jag bjudit över grannarna på lite brylépudding och jordgubbar :) Behöver också hjälp med att äta upp lite kanelbullar så där blir lite plats.


Fina Ebba Gröhn och Fina Evelina :) (grannarna)


 


Semester?

Jonathan har haft semester i 2 veckor nu och det har varit helt underbart!

Vi körde i måndags upp till Karlsborgr för att hälsa på Jontes syster och så Melker fick busa med sin lille kusin. 5,5 timmar tog bildfärden och tack o lov va Melker ganska medgörlig. Att åka bil så länge är ju INTE SKOJ! Såklart hade vi paus men det regnade o va inte skoj alls. Sötte på Björn Ranelid på pausen också. En stroppig gubbe det där.

Torsdag förmiddag körde vi hemåt igen. tvättade, fyllde på med lite mat och packade om. Gick över till jontes bror där det bjöds på ost o vin med trevligt sällskap. Fredag morgon var det student, det tutade i hela stan. Jag hade huvudvärk! Runt middagstid packade vi in oss i bilen igen och körde på Bjärred. Där har vi varit hundvakt hela helgen och igår runt 8 tiden var vi ÄNTLIGEN HEMMA! Men då fick vi städryck och började rensa o ha oss! :)

Klockan 12 inatt fick jag tvinga mig i säng.

Sååå, det har vi haft för oss.

Ser ni skillnaden? hehe ;) Melker 2 veckor & Melker 10 månader.







Ser jag farlig ut såhär?


Dem där vackra ögonen! ♥


Hos kusinen i karlsborg.



En dag hos föräldrarna.


Nu är det lunch!


MUNSÅR! Oooh!!


Finaste blå ögon!


Mitt hjärta!


Upp och gå :)


Hoppla morfar!


Milo

Melker använder inte sin puff så flitigt, så Milo gör det åt honom :)




Semester, myggbett, packa, 6 Juni!

Solen strålar och därför vägrar jag att sitta här om dagarna och blogga. Jonathan har dessutom semester så vi njuter för fulla drag. I förrgår spenderade vi Heeela dagen med våra älskade vänner och deras lilla dotter. 

Det startade med en tur i skogen, vi grillade korv sen gick vi en liten runda. Virade till sandhammaren där dem var "husvakt" helt inhägnat område så Milo kunde kuta järnet! Vi gick ner till stranden och tittade lite. Sedan tillbaka till huset o åt en liten sallad.

Idag är Jonathan med sin såvger o fiskar, Milo är hos Jontes syster o busar med deras hund och jag och Melker är här hemma och packar! Imorgon åker vi till J´s syster i karlsborg. Blir nog kvar 2 nätter. Stig ska åka hem till mina föräldrar och Milo får sova över hos svärmor. (det är 4 timmars bilfärd, i denna värme, så vi ansåg det var bättre för honom att slippa det..)

När vi är klara går vi nog bort en sväng till mina föräldrar =)







Hoppas ni får en fin nationaldag allihopa.


Älsklingar!

Alltså, hur söta får man bli??? Två sovande prinsar :) ♥


RSS 2.0