Inget.

Har liksom inget att skriva. Och inga nya bilder. Det går skit bra i skolan och det går väldigt bra för Jonathan och Melker här hemma :)

köpte nya skitfräcka kilklacksskor. typ såna som alla andra kommer gå i, i höst. har utökat garderoben en del. men ärligt. Ni bryr er inte? ellerhur. Nej det jag misstänkte så jag gör mig inte besväret att fota dem. Kanske jag slänger in en bild sen på oss, Vi ska på kalas idag o Melker ska inviga sin nya jeansskjorta. Det kanske är lite roligare :)

Hoppade på rättskunskapen, mycket intressant kurs.

mer obetydliga saker jag kan dela med mig av??...

....?

..Jo, på Onsdag då behöver jag inte oroa mig för att spricka längre, på ONSDAG avslöjar jag Hemlisen! :) SÅÅÅ... Återkommer då..

CLIFFHANGER ;)!!!

Ekonomiassistent

Det här kommer nog gå bra. Efter första dagen i skolan kan jag säga att det faktiskt känns jävligt bra. Det känns till och med så bra att jag funderar på att hoppa på rättskunskaps kursen och företagsekonomi B. För att sedan Efter jul hoppa på ekonomiassistent utbildningen och vara färdigutbildad Juni 2011.

Vad säger ni om det?

Klarar jag det?

Jag får känna av lite till :)


När ska jag förresten få berätta? Jag spricker ju snart :)

Melkers kalas.


Bland sina leksaker!


Allt förutom mattan och några av sakerna på backen är paket från kalaset.


bobby car








Den GODA tårtan.


jappjapp.

Melker har fyllt 1 år. Vi har haft kalas. Igår va jag på Ullared. Idag börjar skolan.

Vi hörs när vi hörs.

ETT ÅR SEN!

Ja för ett år sen, Exakt, steg jag upp, som vilken morgon som helst, med 5 dagar kvar till BF och HELT SÄKER på att jag skulle gå över tiden. Inga aningar eller känningar hade jag överhuvudtaget. Men Ack så fort det gick någon timme in på kvällen kom den första förvärken, men aldrig trodde jag att jag samma natt skulle ligga och föda. ♥

SÅ HÄR SKREV JAG DEN 10 AUGUSTI 2009. (hade då redan börjat känna lite...)

"
Jag har ångrat mig, jag vill faktiskt inte föda barn. Har helt enekelt ändrat mig och undrar om någon annan har lust att göra det för mig? :)

Jag som skulle klara detta galant och glida igenom en enkel förlossning utan problem. Jag glömde att jag egentligen är en vekling och hur många hormoner som spelar in. Kan erkänna att jag redan har fält en tår.. eller två.. Och detta är bara början.

Jag har ändrat mig och gissar faktiskt på samma som mamma - På Onsdag blir det bebis! , fast jonathan påstår att den har berättat för honom att den kommer på torsdag. Vi får väll se :)"

Imorgonbitti 06.11 är det min älskade Melkers födelsedag. Jag ska göra det bästa jag kan för att han ska få en underbar dag. Så det blir ingen dator imorgon, förutom ev när han sover, men jag planerar för fiint väder och mycket bus ute. Han ska även till bvc vilket är lite typiskt, håller tummar att han inte blir dålig av sprutan. ♥



Orättvisor.

Varje gång jag ser dessa reklamer från unicef o annat som innehåller magra sjuka barn får jag en stor klump i magen. Jag undrar vad deras föräldrar tänker och känner. Jag vet själv från då vi låg på sjukhus med Melker när han hade njurbäckeninflamation att man kände sig så hjälpslös och rädd. Ändå hade vi ALLA förutsättningar, vi får precis den vård man behöver och behöver inte oroa sig för dyra sjukhusräkningar.

Tänk att vi betalar dyra pengar för att gå med våra barn till dietister på grund av övervikt, medan andra får kämpa för sitt liv för lite mat.

Livet är så orättvist.. Jag önskar jag kunde göra något livsviktigt, något avgörande för andra människor.

Leka Leka Leka


När Gåvagnen inte behövs som stöd längre kan man ju åka i den!


Eller sitta o leka i den..


Milo vill också fotas.


Dem där stjärnorna är lite kluriga men oftast prickar jag rätt :)


Längtan efter nummer två. <3

Vissa dagar längtar jag så oerhört mycket efter ett till barn. Melker är egentligen mer än nog och skulle det visa sig att vi inte hade kunnat få fler barn hade jag blivit besviken Men ändå så oerhört nöjd över vår älskade son. Ibland känner jag dock, som säkert många andra som funderar eller väntar barn nummer 2, att HUR ska jag någonsin kunna dela alla mina känslor och all min kärlek som jag har för Melker med ett till barn? Det kan ju inte gå för jag ger ju verkligen honom 100%! Det finns ju inget finare än mitt älskade lilla barn.

Men visst går det, och just nu är jag i en period då jag längtar efter ett liiitet knyte till, efter att vara gravid då man är som mest lagom rund o go, att få föda fram ett barn till o se ännu ett mirakel växa. Men det går inte. Och det känns faktiskt bra. Vi har så pass bra livsuppfattning att vi förstår att man måste ha dem rätta förutsättningarna och det finns inte i vårt liv för ett barn till, inte nu, men om 3-4 år förhoppningsvis =)

men just som jag skriver detta, får jag en klump i magen. Någson slags skuldkänsla känns det som. Min lilla gosse som fortfarande är min BÄBIS trotts att han fyller HELA ÅRET om bara 8 dagar.

min älskade lilla pojk ja. Jag skulle kunna sitta här hela natten o skriva ner mening efter mening efter mening o förklara hur oslagbart, fantastisk, helt jäkla underbar MITT barn är, men det hade kvittar. För ingen kommer någonsin kunna förstå, hur välsignade vi är, jag och Jonathan. Välsignade med den största och vackraste gåva någonsin ♥


Detta var vad man gjorde på BB, man bara tittade, låg o stirrade på det underbara barnet, dag och natt. Aldrig tröttnar man :)


SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ värt det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


OCH EN ANNAN SAK!!!
ja jag vet att detta är ett tjatigt inlägg. Men vill skriva till alla förstföderskor! SNÄLLA NJUT!! längta inte så mkt tänkte jag skriva men det är klart ni gör, men ha inte så brottom, hela tiden längtar man tills man blir större, den sparkar, den föds, den kryper, går.. Det kommer gå fort nog, utan att nu längtar efter det. Jag lovar. Så snälla njut allt ni kan och ta vara på varje sekund.


hamnpromenad

Igår åkte Jonathan, melker o Josef till biltema, så jag mötte upp en halvt sjuk Evelina och en liten söt Ebba och tog en härlig promenad. Dem följde med hem och blev bjuden på kaffe o kaka tills männen kom hem. Då bestämde vi oss för en promenad vid hamnen och det var såå jäkla vackert o rofyllt o mysigt och lagom varmt/kallt. Det blev lite matstopp också och innan vi var hemma o i säng hade klockan passerat midnatt.

Igår slängde jag för överigt ihop en, enligt mig själv, jäkligt god men enkel maträtt. Stekte potatis, sparris, paprika och  squash. Till det blev det lövbiff och sås blev creme fraich blandat med mango chutney. GOTT!



Väntar på att Lilleman ska vakna så vi kan äta lunch, sen ska jag höra om Josef hänger med ner på stan.
Ikväll blir det kaffe hos Mor min som fyller år :) Grattis! ♥


Hästpojke.

Igår fick Melker hälsa på och rida en häst för allra första gången i sitt liv :) Han var på strålande humör och tyckte hästen var jätte rolig, och speciellt kul var det att pilla i dem stora näsborrarna. Vi konstaterade helt enekelt att han ska bli hästpojke, någon jag och Melker dock har kommit överrens om för längesedan ;)

Pappa Jonathan satt också upp och tog sig till och med en travtur. Det såg faktiskt mycket bra ut för att vara första gången. Efteråt sa han åt mig att skaffa en häst, så lite kul var det nog :)







Nu kommer jonathan döda mig ;) haha



RSS 2.0