praktik.

Idag var det dödens dag med 2 prov. svåra prov dessutom. Och dessutom känner jag prestationskrav på företagekonomin när det gick så bra sist. nåja! Praktik imorgon, första dagen, lite smått nervös faaaaktiskt. Så torsdagar o fredagar fram till jul hittar ni mig på åhléns :)

Lite bilder från häromkvällen när vi va ute o lekte lite:















visst har vovve blivit stor?

Och en bild på sötnosen i lördags innan moster tusses kalas:


Och kompisen Ebba på besök på valdagen:

vadå? ska inte barnen sitta i bur?





Jag har inte sagt att jag har börjat träna va?
Men jodå, det har har jag :) 4 gånger i veckan på breeze fitness. nästa onsdag börjar hundkursen. och det är myyycket i skolan. Så ja, jag är rätt begravd i sysslor men det är ganska skönt faktiskt :)

Det går bra nu.

.. Ja det går jävligt bra nu, inlämningsuppgifter med bra kommentarer kommer tillbaka och prov efter prov med inga eller något enstaka fel lämnas tillbaka. Jag blir taggad, jag är grym :) haha.

Jag har blivit lat, jag HATAR att cykla i regn o blåst, främst hatar jag hur man ser ut när man kommer fram, så jag kör.

Snart börjar hundkursen med Milo, ska bli kul och skönt att få rasta hans hjärna ordentlig. jag är förbered med regnkläder o stövlar.
 
Melker är söt, sötast, men han är sjukt busig, trotsbarn ;) men ändå sötast.


gammal bild.

MOSTER LINA!

Jepp, som många redan gissat ska jag bli moster! Och det är så jääääävla kul! Jag längtar som om det vore min egna !!! =D min bebislängtan har stillats ett tag till och detta kommer bli så bra :)

Grattis till min älskade syster och Peter.

Mysdag.

Idag va vi som sagt på loppis, även eve,josef,ebba & mikaela var med. Vi tog en sväng upp till öb o rusta, sen en vända på loppisen igen. Hem och fylla på med lite tårta o kaffe, vidare till åhlens o sen till parken så barnen fick leka. Har varit en underbar dag!! :)














Loppisfynd!

ALLT detta gick på sammanlagt 30 kr!!!! Hur bra??? Jo, jävligt bra!




Fina ramar


Många olika skärp till både midja och byxa. och en koftväst till Melker


Tunn jacka till melker i fint skick, hel och ren!
och en något stor skjorta till mig.

Sjuk vovve.

Idag skulle det vara en dag fylld av roligheter. Istället är det en sjukis vovve som kräker och sprutar ur alla hål. Stackarna. Likadan i förrgår men var bra igår. Har tvingat i honom vatten i samråd med veterinär. blir det värre åker vi in imorgon men han verkar tack o lov piggna till nu. han dricker frivilligt o smakar lite på sitt tuggben, men fortfarande ingen mat. ska koka till lite ris till honom sen.

Så jag och Melker tog en snabb kalasvisit hos Evelina först, och nu och Jonte åkt iväg med honom till hans syster som också har fest. Vi kan inte lämna honom ensam i detta skick så jag sitter hemma. Får ta tillfälle i akt o städa. rensar och lite sådant som annars inte blir gjort med en liten Melker runt benen.

Skulle lägga ut bilder på världens finaste Melker i sina fina hängslebyxor men insåg att kameran åkt med till kalaset :(


Trevlig kväll!


sorry my friends

hade prov idag så pluggade igår därav ingen data.

tyvärr blir det uppskjutet med hemligheten. not my order! så hata mig inte. men på kommande onsdag blir det :)

faktiskt tycker jag också det är jobbigt att inte få berätta :p

RSS 2.0