Nu vänder det :) TIPS!

Ja igår hände det jag har väntat på. sockersuget var obefintligt och jag kände mättnad. Var även riktigt sugen på att träna. Genast måt jag FANTASTISKT igen, känner att jag är på rätt spår igen. Det är svårt att  förklara hur mycket bättre jag mår när jag äter o tränat bra. Blir genast mer pigg och lycklig.

Jag är nyligen hemkommen från stan. köpte lite smått o gott. Har precis ätit en tonfisksallad med ägg och majonäs. GOTT, bra och mättande!

Tänkte som dagens tips skriva ÄT FRUKOST!

Jag är så dålig på det eftersom att jag inte har någon aptit, men har ändå börjat koka ägg kvällen innan, ha det på en knäckemacka. GOTT!


vilken look?

De flesta av oss har nog en bild av hur vi önskar vi såg ut. nyckelord i min fantasi är: Rock, skinny, stora (passande) bröst, skinn & läder, svart, massa tatueringar, smink, långt hår.

Japp, enligt mig är det så jävla sexigt med en snygg rockbrud! ! !

Inspiration är tex: kenza, Audrina patridge, systrarna olsen osv...



Audrina är ju så jävla snygg. Grym kropp och snygg stil. (ska man klaga på något så är hon lite skelögd)


VILKEN LOOK ÄR DIN DRÖM?

Lady Gaga säger det!

Ni har väll alla hört Born this way med Lady Gaga? Om inte så lyssna NU! (Dock tycker jag att Ulrik gör den mycket bättre)

Så bra och så rätt!

My mama told me when I was young
We are all born superstars

"there's nothin wrong with lovin who you are"
She said, "'cause he made you perfect, babe"

"so hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way



I'm beautiful in my way


Morgonstund

Klockan är 06.50 och jag har nyss diskat undan vårt berg. sitter här med en ansiktsmask och intar dagens första kopp kaffe.

Dessa stunder är värda mycket för mig. Att ha en lugn och skön egenstund på morgonen. Sitter i soffan med en vit stor hårboll som har krypt upp bakom min rygg och burrat in sig i soffan :)

Anledningen till att jag är uppe och är pigg är att jag har sovit hela natten! Det är helt fantastiskt då det blivit en vana att vara uppe hur många gånger som helst. UNDERBART!

Jag fick dessutom Jonathan till att cykla i dessa minus till jobbet så jag kunde ta bilen och köra till min syster idag. MYS!

Detta kommer bli en Fantastisk dag! =)


Tips.

Som Jessica skrev:

"Ge sig fan på det och inte ge upp om man misslyckas en dag, bara att fortsätta köra nästa dag"

Bara för att man hoppar över träningen en dag så är det inte hela världen, då kan man helt enkelt köra lite hårdare nästa dag istället. Och bara för att du "misslyckats" med att hålla dig ifrån något onyttigt betyder det inte att det är kört. Jag vet att många gör det och ja själv också ibland, tar en godisbit och tänker att "äsch, nu är det kört, nu kan jag lika gärna äta upp HELA godisbiten när jag redan ätit 1 bit" NEJ NEJ NEJ! STOR skillnad på att äta 5 godisbitar och en hel godispåse. DET ÄR INTE KÖRT! =)

Alla har vi svackor, stanna hemma o ät något gott om du nu verkligen vill det.  Men sitt inte o deppa dagen efter o var besviken, lägg istället den energin på träningen o kör en halvtimme extra så känns det bra igen :)

Idag är det måndag.  Det betyder Jogga med ludwig. Det kan också vara ett tips. Skaffa en tränings kompis. Större chans att man kommer iväg om man är två.


En bild som inte alls hör till ämnet. J ♥


Kalas.

Igår va vi på kalas för 3 små sötnosar.
Melker tyckte det va jätte skoj att leka med dem stora barnen som var mellan 5-10 år.
Han var väldigt pussig också mot flickorna som tyckte det va jätte kul med "En liten bebis" som han nästan är jämfört med dem :)




Jag invigde min klänning från Asos, lillasysters kavaj, fina silverarmbandet, underbara hjärthalsbandet och klocka. alla tre har jag fått av Hjärtat ♥




Prinsen♥ och moster med EFTERLÄNGTADE bebis "Maja" i magen :)


Tror att Fina M blev en favorit, Melker var nämnligen väldigt givmild med pussar till henne :)

Kragen

Imorse tog jag mig i kragen och begav mig till gymet. Blev intervallträning på löpbandet och höjning på maskinerna. Ett ganska bra träningspass :)

Tänkte välkomna en ny kategori. Med lite små tips då och då. har ni några bra får ni gärna kommentera så lägger jag upp det.

Dagens tips - Det allra första är...

* Sätt upp rimliga mål när du ska börja träna. Känner du ändå att du vill ha ditt mål men det känns tung, sätt upp DELMÅL! Har du för stora krav på dig själv kommer det bara bli jobbigt och risken att inte orka blir större.
Om det sporrar extra så varför inte ha en belöning för varje delmål? unna dig något  du verkligen vill ha, den där tröjan, spraytan, fina naglar? :)

Även.
VATTEN!
Alla vet att man ska dricka vatten. Glöm det inte! 2 liter om dagen, känns det mycket så drick åtminstonde 1 liter. Att dricka ett glas är alldeles för lite! Dricker du mycket kommer du ha en bättre mättnadskänsla, hyn kommer också att uppskatta det och kroppen arbetar bättre.


Besviken.

Jag är så oerhört besviken på mig själv. För inte så himla längesedan skrev jag ett inlägg om hur bra jag mådde och hur oerhört bekväm jag var med mig själv. Jag var pigg och glad och hela livet var allmänt lättare.

Nu har jag hamnat i en DJUP grop. Jag tror det är i samband med att Melker började bli sjuk o nattsömnen var i princip obefintlig. Detta påverkade mig såklart mitt på dagen, och för att söka snabb energi fick jag i mig socker. Jag som hade tappat mitt sockersug HELT!? Tänk så lätt det är att falla tillbaka.

I samma veva har jag glidit ifrån träningen och nu har jag bara joggat 2-3 dagar i veckan.
Jag är trött!!! FRAMFÖRALLT!
Jag har blivit så enormt attakerad av finnar, ja vet inte när jag var så full sist. Jag lider verkligen!
och framför allt känner jag hur oerhört slapp kroppen har blivit.

Jag var i julas nere på min målvikt 55 kg och mådde FANTASTISKT!  Dit ska jag igen inom kort. Jag Måste om jag ska må bra och kunna prestera ordentligt i skolan.

Så nya tag nästa vecka? "Jag börjar på måndag", Vi får väll se.


omformatering.

min data började klaga häromkvällen, allt på skrivbordet var borta och gick ej att få fram. Som tur är bor vi granne med en datakille som kom in och hjälpte oss. Han sa att den höll på att krasha, så vi förde över alla bilder på extern hårddisk. nu är den fixad och som ny igen :)

Sitter och fikar lite jordgubbar och dricker kaffe, är så grymt chokladsugen, sitter och suktar efter den där choklad lasagnen han Pehr gjorde till efterrätt i halv 8 hos mig, igår :) Den kommer göras inom kort vill ja lova :)!

Nu ska jag fortsätta i mitt städtag och förbereda maten lite innan det är dags att hämta prinsen på dagis.

Jag har sportlov nu och därför har jag plutten hemma nästa vecka, vill någon leka med oss?? :)


Vår kväll.

Jag tycker det är så tråkigt att så många anser att Alla ♥ dag är överskattat. Hur kan en dag i kärlekens tecken vara det? Snarare underskattat!

Jag kan förstå vissa som har argumentet att det är ett kommersiellt jippo som ska få oss att konsumera mer. Men alla hjärtans dag behöver ju inte betyda att man ska köpa massa dyra saker? En fin dag med god gemensam lagad mat och kanske en lyxig efterrätt, hela huset fullt av tända ljus och bara ligga och hålla om varandra en hel kväll. Skulle en blomma eller liknande dyka upp kan ju det bara räknas som ett plus.

För jag vet för egen del i alla fall att det är sällan vi tar sådan tid för varandra här hemma. Varje kväll är det så många måsten och saker som ska göras, men denna kväll kan man glömma bort det. Och ibland behövs det en anledning (tex alla hjärtans dag) för att man ska ta sig det uppbrottet i vardagen.

Genom att låta oss ta det så himla lugnt och mysa lät våra kroppar oss känna efter hur trötta vi egentligen var, så efter en liten efterrätt gick vi in och la oss för att sova 21.00 .
















Tankar..

Jag hoppas att jag med denna text inte sårar någon eller liknande, för det är verkligen inte min mening.


Som de flesta redan vet hände det igår en fruktansvärd olycka(?) i Ystad.
Geanst börjar alla prata och skriva, precis som jag gör nu!

Alla vill veta vem det är. Först och främst vill man veta att det inte är någon man känner, en nära vän, släkting. Men självklart handlar det också mycket om nyfikenhet. Jag kan erkänna att jag är en av dem som kanske är lite För nyfiken ibland. Ofta listar jag ganska snabbt ut vad som har hänt, ja har sett både hemska bilder och läst långa texter om saker jag och andra egentligen inte borde ta del av..

"olyckan" skedde igår och idag vet nästan alla namn på personen, ålder, var personen bodde, gick i skolan. Sånt kommer ut så fort, det går inte att hindra.

Men en sak som ALLTID händer vid ett dödsfall är att plötsligt känner ALLA den avlidne, om det så bara är en person man har sagt hej till en gång i sitt liv så "Var det en jätte snäll människa som jag har träffat någon gång"..
- Varför vill man känna den avlidne?
Jag menar med den mening inget illa och är inte ironisk på något sätt, utan det är en uppriktig fråga, jag undrar verkligen varför?
Någon som vet, psykologisk faktor?

Bär mer eller mindre alla människor runt på en inre sorg och "vill ha" en anledning att få ut sina känslor?
Det är ju inte omöjligt.
eller är det för att man kan relatera till personen i ålder, intresse, man kanske har ett syskon i samma ålder, ett barn. Så man drar den parallellen?
Jag vet med mig själv att jag genast tänker på mina närmaste avlidna och känner mig sorgsen.

Är det någon son vet eller har samma tankar, eller andra? Dela gärna med er!



Blivande boxare.

Efter löprundan igår ville Melker boxas med mig :)






Rött

Vackert vinröda tulpaner till mina fina marimekko :)



Melker har börjat försöka härma ALLT  man säger. igår skulle jag baka en kladdkaka o vet ni vad sötaste prinsen säger? Jo - kladdkaka! Fick det på film, så attans söt :)

Och här är kakan!


Kompisar.

Melker hoppade upp i mitt knä, Milo hoppade upp i soffan och vilade huvudet i Melkers knä. Melker började genast gosa och trycka in huvudet i milos päls. Så frågade jag om vovven kunde få en puss. Visst fick han det, men vad Melker inte var beredd på var att få en blöt puss tillbaka. ♥






Söta.


Personligt.



Detta fina örngott kom hem till oss i början av veckan.
Örngottet är bestält från Hyltanna.se
80 kr :)


Jag älskar dig.



För dig gör jag allt. Genom eld och vatten. Föralltid ♥


Blandade bilder från de senaste dagarna.




















Renovera.

Vi kan inte undgå att gå i flyttankar. Många kring oss flyttar nu och vi är så himla sugna vi också.

Det vore skönt att hitta ett "färdigt" hus i vår inredningsstil men det hade även varit jätte skoj att få renovera själv och få bestämma ändå från grunden. Men det är också oerhört mödosamt och tidsödande. Vår 2a vi bor i nu är totalrenoverad och det tog TID. ändå var svärmor här dagarna igenom och våra familjer på helgerna och vi själva på kvällarna och vi skyndade på grund av att vi ville komma i ordning innan Melker skulle anlända.

Och med det i tanke undrar jag hur det vore med ett helt hus.

Nåja det återstår att se vad framtiden har att erbjuda :)


Före


Efter


Underbart.

Melker är nu 1,5 år gammal och vet ni vad, jag har Fortfarande inte riktigt förstått att JAG är mamma och att Melker är VÅR son. Det är lika mäktigt idag som det var den dag jag födde honom. Samma starka känslor. Eller nej, Stackare!

Han växer så fort prinsen. vi hinner inte riktigt med. Massa nya ord kommer hela tiden, han förstår så himla mycket. Idag slogs jag av hur otroligt lång han har blivit.

Det går inte en dag utan att Melker får oss att le flera gånger. Det är underbart. En riktig solstråle som lyckas skina igenom de mest gråa dagar ♥

Han kommer alltid vara min bebis, det är svårt att inse att han nu är en stor gosse. Ett Barn! :)


Hos mig är du Alltid trygg! ♥

Vi duschar alltid tillsammans med Melker. Han älskar det! men idag hade vi en liten dispyt jag och Melker. Han har blivit väldigt förtjust i toan och tycker att allt ska ligga där i. Han har också fastnat för Ankan (kacka). Så idag ville han att ankan skulle simma i toan "mamma, kacka toa?" Jag tyckte att kacka fick nöja sig med att simma i pottan.

Jag vann de flesta gången men en gång var han lite för snabb, så kacka fick sig ett dopp i toan ändå :)
Söta unge!


Löpning

Att springa utomhus Var verkligen det absolut tråkigaste jag kunde tänka mig. Det är jobbigt, kallt, och jag andas totalt fel. Men.. Nu har jag gett mig på det ändå. Så jag och grannen springer tillsammans vartannan kväll. Det är mycket trevligare att springa med sällskap, det går fortare när man kan småprata lite under tiden och dessutom låter han mig inte gå vilket betyder att jag varje gång måste springa hela rundan igenom. Det ÄR ju bra. Det betyder ju att jag kan bara det att min karaktär är väldigt dålig o jag inte klarar det själv :)


Jag och Milo myser i soffan :)

Ord. 1,5 år

Tänkte skriva ner lite ord Melker kan. Jag har tänkt på det jätte länge nu men inte tagit tag i det. men NU, vill inte glömma :)

mamma
pappa
mommo = mormor
mommomo = morfar
bappe = napp
bampa = lampa
jacka
miiiija = mjölk
toa
biabi = blöja
dicka = dricka
Katt
titta
tack
kaka= anka
Ja
Nej!
GuuuYka = gurka

Detta är vad jag kan komma på nu. :)


En mini Melker :)

Vågar inte..

Jag vågar inte hoppas... Men ändå gör ja det :)


Kan inte mamma få en puss?
NEEEEEEEEEJ!!


På kinden kan jag gå med på då!


Ok då, en napp.puss går också.


PUUUSSSSS prinsen ♥


Åååh sötaste!

RSS 2.0