Provocerad

Jag hatar verkligen att jag blir så lätt provocerad. Speciellt när det är en så meningslös person som bloggerskan Kissie som skriver något. Men jag blir bara så förbannad!

mest det jag tänkte skriva just nu. Återkommer!

Störmoment.

Jag har länge varit ute efter linnebody till Melker. Onsdag förra veckan hittade jag två för 79.90:- vilket ju är billigt. I tisdags hittade jag samma paket i Rea-lådan, då kostade dem endast 49.90:- STÖR! Tänkte att jag köper en storlek större, bra o ha, så igår exakt en vecka efter jag köpt dem för första gånga var det HALVA REA priset, dem kostade alltså 25 spänn! OCH dessutom hade den större storleken tagit slut, SÅKLART! medans den jag har låg kvar. STÖÖÖRIGT! Inget värdsligt problem och det är ju inga summor, men det är PRINCIPEN! haha!

Samma gäller en tröja jag köpte för ett tag sen för 400kr, har nog anvädt den 3 gånger kanske? Nu är den på rea för 125 kr. Sånt händer ju alltid och man är ju medveten om att det kommer rea sen och det händer ju alla. men kan inte hjälpa att jag går o grämer mig över sådant, blir sur på mig själv. Knäppis! får väl trösta mig med att Melkers mössa bara kostade 10kr, en mössa någon annan har betalat mkt mer för.

Stooorm?

Igår var vi på babyrytmik, tråkigt nog är det på en så dum tid som Melkers förmiddags lur så han var lite trött och inte riktgit på G. Men det var skoj och vi kommer absolut fortsätta med det. Efteråt gick jag plus 4 andra mammor och fikade på diana sen hemmåt. Alltid lika mysigt att fika-promenera-shoppa-prata med dem :) ! Det kvittar att dem är "30-" känner ändå mig "hemma" med dem och har aldrig gjort annat eller kännt mig specialbehandlad på grund av min ålder.

Imorse vaknade Melker tidigt, så vi klädde på oss och gick till mamma och bjöd in oss på frukost :)
Kl 12 gick vi och mötte Evelina och Ebba och följde med dem till bvc. På väg ner mot stan tog det till ordentligt med både snö och vind. Vi orkade inte så mkt, blev en suuuper söt blus och ett linne till mig, en mössa till M och en kramboll till den olycksföljde farbror andy :)

När vi skulle hem blev det STORM, och det var med nöd o näppe vi kunde pulsa fram i snön, jäklar vad det piskade i ansiktet, hade god lust att hoppa ner i vagnen hos Melker och hoppas på att vinden skulle föra oss hem. När jag väl va hemma hade jag istappar i håret och låren var illröda..

Nu ska jag gå och tina upp i en låång varm dusch medans Melker leker med pappsen sin! ♥


Melker såtr helt ensam med hjälp av borde och leker med det som ligger ovanpå. Hans gosiga små rullballar! :) Såå duktig stod där en lång stund, jätte skoj tycker han som inte alls är på väg att krypa utan bara vill stå upp hela tiden. Kanske hoppar han över det.


därför!

Anledningen till att mitt uppdaterande suger hårt för tillfället är att jag aldrig kommer på något intressant att skriva, jag har ingen lust jag är trött, hungrig! Ja you get the point? Vem vill läsa en blogg där någon bara gnäller? Om helt oväsentliga saker som egentligen kan rådas bot på om det inte vore för att man är så förbannat lat.

Så tills jag kommer på något roligt eller något jag vill berätta om Älsklingen (kanske om 10 min, 4 timmar, 2 dagar??) såå tackar jag för mig..











Jag sitter vid min gamla dator hemma hos mina föräldrar just nu. Dessa bilder är allt mellan 5-7 år gamla!!!!! Det sorgliga med dem är att jag ser likadan ut idag!!!

Forever?

Always and forever?
- I Hope So!

 















Städar som fan!

Ja jag har ett riktigt ryck här hemma. Melker är fortfarande hos mormor och morfar och Jonte är iväg med min syster man. Så man får passa på när ingen springer i vägen eller behöver uppmärksamhet :) Öser musik genom min bärbaras stackars högtalare. Väntar just nu på att torket ska torka så jag kan börja röja igen.

Precis som jag sa så sov jag inte så bra. Jag drömde massor, Bland annat att mina föräldrar hade åkt till Tomelilla med Melker för att handla bröd. Eehh? och då hade Melker blivit otröstlig och bara vrålade. Men allt hade gått jätte bra sa dem och han sov när jag ringde innan. Klockan 8 låg jag klarvaken i sängen och kunde inte somna om, kroppen undrade nog vad som stod på, en hel natts sömn?? Det har inte skett på ca hmm, 6-7 månader kanske?

Nej nu ser det torrt ut här så får väl rusa vidare.

Bild från Melkers kusin, Matheos dop. Farbror Andy busar och tar "bappis" :)


Ensam.

Melker har pyjamasparty med sin mormor o morfar ikväll/natt så vi kan sova ut ordentligt! Allt hade gått bra men det är lite ensamt utan lilleman. Vi ska försöka ha lite mysigt och jag ska njuta av att kunna sova en hel natt ostört. (bara för det kommer jag sova skit dåligt..)

Så vi hööörs!

snabbis.

Hinner inte skriva så mkt. Måste få lite gjort innan lilleman vaknar igen :)

jag har ju bestämt mig för att ta tag i mat och sånt. har alltså inte ätit godis på hela veckan (ja det är bra för mig haha) trotts att både godis chips, dippa och cola har stått på bordet.

Har även ätit minst 3 gånger om dagen denna vecka, mkt bra! Annars glömmer jag alltid äta och äter runt 2 tiden första gången på dagen.. Inte bra, får blodsockerfall jämnt och är rädd att jag ska svimma när jag har Melker. Skärpning på mig där! Och jag börjar skärpa mig!

Idag åt jag en nutrilettbar till frukost. (2/3, dem är ju så mäktiga)!
Till lunch blev det kycklingfilé och avokado. Eller ja lunch o lunch, äter det just nu :P

Så jag tycker jag skärper mig och är duktig! Har ännu inte bestämt om jag ska få synda på fredagen och lördag, eller lördag o söndag, eller bara lördag :P

har förresten varit på en br apromenad idag också. Jag känner mig sååå mkt gladare, piggar och bättre att äta ordentligt och komma ut. Även melker blir glad :)


Orkar itne vända bildne just nu, Nya mössan. Matchar hans body. Alfons! Haha, han ser ut som toker i den min lilla gullunge :)

Berättelse #2

Nu slocknade mitt hjärta så passar på o skriva ihop den nu, har itne tid senare idag, är iväg hela dagen i princip!

Som jag skrev i andra berättelsen kände jag den absolut första värken på eftermiddagen den 10/8 jag var då 39+2, alltså 5 dagar kvar innan BF! Jag trodde inte att han skulle komma redan utan att det var ltie föraningar. Men värkarna var väldigt regelbudna även om dem inte var super täta. Det fortsatte hela kvällen och min mamma och syster kom över med en vetekudde. Jag VÅGADE inte tro att det skulle ske redan, det kändes helt overkligt att det skulle ske. Men min mamma sa att JO LINA INATT KOMMER DET BEBIS! JAG ÄR HELT SÄKER! Men det var inte jag!

Senare på kvällen satt jag och Jonathan och räknade värkarna, det var läskigt att dem var så jämna och täta och vi var skitnervösa. Vi kunde knappt titta på varandra utan att bete oss som små fnittriga flickor och det drog i mungiporna. Men jag tror ändå inte att vi vågade tro att något var på gång. Vi gick och la oss men jag kunde inte somna, jonathan lyckades sova en stund och jag gick in i duschen. Tillslut blev det för mycket och jag gick in och skakade om honom, sa att nu är det nog tusan dags att åka. Det tog ett tag innan han reagerade och FATTADE men när lampan tändes i skallen hans så FOR han upp ur sängen. Va? redan? jaha? vad gör vi nu? Lite panik var det i hans röst!

Vi satte oss i bilen och körde iväg (som tur är, är det typ bara 500 m bort, men ingen chans att kunna gå dit) han körde i 40km/h men jag satt o skrek "kööör inte så fooort" Varje litet gupp var plågsamt.

Nu låter jag barnmorskorna tala!

11/8 2009
01.50 - Inkommer till BB gpa sammandragningar, doortest ua. samdrag. var 3-4 minut. Öppen 3 cm. Duktig på att slappna av. Pga mkt att göra på förlossningsavdelningen får Lina slöta sig själv mkt olika Bm tittar till henne.

04.50 - Lina ligger nu i dubbelsäng, sammandragningar kommer tätt och är jobbiga. Början andas lustgas (
jag orkade inte skriva betäckningen) med god effekt.

05.00 - Öppen 7 cm.

05.20 - Tendens att vilja trycka på, Super bra jobbat Lina!!!

05.40 - Kant fram, Lina vill trycka på.

05.45 - Krystar aktivt. ctg pågår. Lina trycker på och allt mu?
(förstår inte det??) skymtas. Varm lase hålls (fyyy faaan vad skönt det var med en varm handduk som tryck där nere, hahah) Jonathan ger 200% stötta och omtanke och ser lille vännen kommer fram allt mer - mörkt hår skymtas. (oooh, blir helt saaalig) Ett litet Pos lägges (Det betyder att hon klippte mig!)

06.11 - Fram föds ett gossebarn som skriker omgående apgar 9-10-10. (det är en skala barnet får poäng på hur bra allt ser ut när den kommer fram)

06.17 - placenta avgång. Sen fixade dem till mig, sydde och sånt!

KLART!! =)

Ja vad ska jag säga? Det var helt fantastiskt. Jag öppnade mig alltså 7 cm på ca 4 timmar. Inte konstigt att det blev lite outhärdligt ett tag. Fick nästan inga pauser tillslut. Men jag är glad för att det gick så snabbt och inte hade en långdragen förlossning. Precis som 80% av alla andra FF fick jag sys, dock sprack jag ju inte men blev klippt, annars hade jag säkert brustit och då föredrar jag ett klipp. Dessutom blev Melker stressad i magen så han var tvungen att få lite hjälp ut. Men en 4 timmarsförlossning med första barnen är INGET JAG KAN KLAGA PÅ! Det är ju helt fantastiskt :) Dessutom kom han ju tidigare. Hade blivit tillsagd att jag kommer gå över för det gör aaalla andra typ. Men nix, lilleman ville ut tidigt, och tur det, min lilla groda vägde ju bara 3340g , jag undrar vad han hade vägt efter 4 dagar?

nu måste jag göra mig iordning medan han sover för vi ska iväg om 1 timme typ :)

Bild kanske jag ska slänga in :)








Förlossningsberättelse 2?

Jag funderar på att skriva en berättelse nr 2! Jag skrev en ca 1,5 vecka efter förlossningen men då hade jag inte papperna och det blev lite luddigt. Det är ju så jäkla skoj att läsa andras tycker jag och man blir så lycklig när man skriver om det själv. Tänk att det var över 5 månader!!!!! sen jag låg där med Jonathan vid min sida och kämpade för att få ut vår fiina son! <3

Tror jag ska ta och skriva en snart, om Melker går med på det :)

FÖRRESTEN!

har ni inga frågor eller något? om allt från himmel o jord! var M planerad? vad jobbar J med? vad läste jag i skolan? Vilken färg har mina strumpor? Jag känner för att svara på lite olika frågor :) Sååå, kommer det in fler än 6 frågor svarar jag på dem!
Var nu inte tråkiga! JAG VET JU ATT NI LÄSER! =D


Jaaahaaa?

Nu har mitt lillhjärta åkt. Min syster kom och hämtade honom och ska ha honom till 4. Dem ska leka med Jessica och Isak och gå på boan och köpa leksaker. Det märks att Melker tycker det är skoj att komma ut, han är trött på att vara hemma. Jag förstår honom.

Men nu då? Jag har ju såå många möjligheter. Jag måste städa, diska, sova, äta, kissa, duscha.. i vilken ordning? Just nu ska jag i alla fall titta på sjunde himlen. Ska nog äta under tiden. Sen blir det toa och sova, det behövs, mkt viktigt! :)

Sååå Hejdå för nu bloggen. Måste ta vara på min lilla tid jag har :)


Bläää.

Jag är så trött, så orkeslös. blä!
Jag har en ENORM blåsa (tror jag??) som sitter på vänsterkinden vid vistdomständerna, Den är typ platt och helt kritvit, blåsan då alltså. Är lite svullen runt om och mina tänder skavar emot hela tiden. Jag blir galen! Min vänstra halskörtel är även lite svullen och det gör ont att svälja. Så jag väntar inte en halsfluss eller något? Jag hoppas verkligen inte. Jag MÅSTE vara frisk deanna vecka, Jonte börjar på "nya" jobbet imorgon och kan inte direkt ta ledigt och på fredag ska vi med vårt lillhjärta till farbror doktor.

Jonte var på födelsedagsfest igår, han mådde som han förtjänar kan jag säga. Klockan ett drog jag upp honom och sa att Nu är det bannemig min tur att få sova, (jag pratar om middags tid, inte natt.) Så han gick upp och tog melker och jag somnade bums. 2,5 timme senare kom han in och väckte mig, då hade dem varit i handlat och bakat så jag vaknade till doften av nybakat bröd. GOTT!! (om jag nu hade kunnat tugga utan att vilja dö!) Förresten kändes det som att jag hade sovit i 15 minuter.

Nu är jonte iväg och lämnar Melker hos mina föräldrar. Han ska vara där en stund ikväll så vi kan vila upp oss lite och ha lite egentid..

Så detta är det enda jag har o skriva idag. Jag är bitter och har ont så då låter jag bli att skriva :)

Tröött.

Asså jag är så fruktansvärt trött, men ändå förmår jag mig att att gå o lägga mig redan, vill se lets dance och har ju mitt godis och min brylé pudding. Jonathan sitter och klipper och klistrar med något, ber om hjälp hela tiden, jag försökte men det gick inte att få ihop.

På tal om det så kom jag o tänka på att jag vill lägga pussel. nya pussel är ju fan skitdyra :S! Någon släkting som har ett pussel som ligger o skräpar som jag kan få lägga? Mamma?? allt mellan 500-1000 bitar.

Imorgon är det Dop, skoj skoj :) Skulle egentligen ner på stan med Andy imorgon men kom fram till att det blir alldeles för stressigt med bad och dusch och klä på o mata och packa väska!

Detta var nog allt för mig ikväll. Det är dåligt med ert uppdaterande på era bloggar så datorn är tråkig.

Mamma/Mormor

Mormor ([email protected]) om Hur ska jag någonsin kunna...:
Tänk att det är precis så jag känner för er. Även om alla ni flickor är vuxna så kommer ni alltid att vara mina barn. :-) Det är en obeskrivlig känsla att vara förälder. Den kärleken man känner när ens lilla baby ligger på magen efter en förlossning är obeskrivbar. Kram Älskar er.


Visst förstår jag att våra föräldrar också älskar oss lika vilkorslöst som vi älskar våra barn. Men det är svårt att tänka sig att någon älskar en så mycket! haha.
Jag älskar dig också Mamma! Och dig med pappa :)

Lite Melker info.

Melker väger numera 7310 g. och är 67 cm lång!

*Han rullar på alla håll och kanter och kämpar med att ta sig framåt, dock går det inte så bra, benen glider och överkroppen blir stum, han blir mest irriterad :) gullunge!
*Han kan stå länge o man stödjer han vid höfterna.
*han skrattar åt allt och försöker härma allt man säger.
*Första tanden är på väg upp, känner precis första kanten och ser liiite grann.
*Snart så sitter han själv. just nu lutar han aannniingen för långt fram.
*Han har sitt pappas tålamod och blir irriterad när det inte går som han vill. Då slår han med vänster armen upp och ner brevid sig tills han får hjälp. haha knasunge!

Det är vad jag kommer så just nu.

Hur ska jag någonsin kunna...

Hur ska jag någonsin kunna beskriva känslan jag har i min kropp, denna fullständiga kärlek jag har för min son. Hur förklarar man och får någon att förstå hur stor kärleken till ens barn är? Sålänge man själv inte är föräldrer kan man inte ens ana hur denna känsla är. Den är så STOR!

Jag sitter hemma hos mina föräldra och är hundvakt, det är en allmänt tråkigt och grå dag. Dessutom har tvn till och med gått sönder, men jag har min son i min famn, han sitter och inspekterar mina fingrar, ser om dem stannar kvar även om man drar i dem, pratar lite genom nappen som gång på gång ramlar ner på golvet. Det sprider sig en sån underbar känsla igenom hela kroppen. Jag känner tårarna röra sig upp mot ögonvrån, det är Lycka jag känner! Jag känner mig så Fulländad! Sedan den morgon 11 augusti 2009, kl 06.11 ,då min son hamnade på mitt bröst för första gången, sedan dess har meningen med livet bara vuxit och vuxit.

Jag tänkte häromdagen på en uppsatts vi skulle skriva en gång på filosofin, "Vad är meningen med livet" - Ja det skulle vi förklara. Hade jag vetat då vad jag vet nu hade jag skrivt "Melker!" inga mer ord behövs..

Tack snälla snälla för att jag har fått dena Gåva ♥ att vårda och Älska. Melker Emil Olofsson - Jag lovar att finnas för dig genom alla dagar i livet. Dem bra och dåliga. Jag ska älska dig, mer och mer för varje dag ända tills jag spricker!

When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be.



Dåligt av mig.

Dåligt av mig att inte visa mig här inne idag typ men har spenderat hela dagen med Evelina och josef och deras härliga lilla Ebba. Blev även bjuden på mat där ikväll. Mums och kul :)

Angående frågan om vilka som läser. så undrar jag vem DU är anonym?

Anonym om Mitt hjärta.:
1. hur gammal är du? Jag är 18 år.
2. var bor du? i Ystad.
3. har du barn/gravid? Jag är gravid, bf i morgon.
4. vad vill ni se/läsa om mer i bloggen? Knappt något att tillägga här. :) Är bra som det är, kul att läsa varje gång. :)

Alltid kul med någon som bor så nära så vore skoj o veta vem du är?

Resa.

vill vill vill till Thailand i höst. Dock känns det lite omöjligt. Eftersom vi ska till Riga i påsk känns det lite tight att spara ihop till thailand på bara 4-5 månader. Dock pratade jag med hon på bvc om det. Eftersom det är en solsemester och så himla lång resa. Men hon sa att mååånga åker på solsemester med sina barn.. Hon trodde att vi skulle klara det utan problem och är man då fler finns det många famnar att vara i. Det är även lättare nu när han är mindre än tex nästa år då han springer runt och lättare blir rastlös. jaja. babbelbabbel tråkigt att läsa. SOOORRY!

idag ska jag och Melker träffa ebba och eve :) Ska bli skoj, tråkigt att sitta hemma bara. så himla fint väder är det också.

Vad ska ni göra idag?


Min lilla skrutt kan verkligen inte förstå att han va såå liten för bara någon månad sen och nu så kryper han snart runder här hemma. ♥


Mitt hjärta.

Mitt hjärta va väldigt gnällig så misstänkte att han va trött. Ganska fort somnade han på mitt bröst, det är SÅÅ mysigt, oftast vill han bli vaggad gåendes till sömn. Han är så vacker!


Ni ser ju själva hur sliten jag är så ville inte skrämma er, tittade därför bort ;)


EN FRÅGA TILL ER LÄSARE!

VILKA ÄR NI EGENTLIGEN? HADE VARIT SKOJ OM NI VILLE TA 1 MINUT AV ER TID OCH KOMMENTERA I FÄLTET
1. hur gammal är du?
2. var bor du?
3. har du barn/gravid?
4. vad vill ni se/läsa om mer i bloggen?


kramar!


Tack Love

Kommer in och ser kommentaren från LOVE att hin har mig som dagens blogg :) Skoj och tack så mycket.

Har inte tid att hänga här så mycket tyvärr, Sambon min ligger i en liten influensa och sonen min har tänder på gång och är extra kinkig, fick dessutom sin 5 månaders vaccination härromdagen. Stackars älskling!

Maten står i ugnen, blir Karré det sköter sig själv. bra! Har försökt diska hela dagen men Melker tillåter inte att jag inte underhåller honom varje sekund, men nu äntligen sover han en stund. Och då får jag ju passa på att sitta här ;) hehe.

i helgen är det dop för Melkers lilla Kusin, får väl se om melker ska gallskrika eller ha högsång. Vi hoppas på det sista :) Näste fredag är det återbesök på sjukhuset, då ska dem sätta Kateter USCH! det finns ju bara två allternativ, via den lilla lilla snoppen? eller genom magen? Oavsett är det HEMSKT! Dem gör samtidigt ett ultraljud och förhoppningsvis ser allt bra ut. Som Love skrev fick han njurbäckeninflamation. Usch för att ligga med sitt lilla hjärta på sjukhuset.. Hemsk kännsla.. Eventuellt måste dem även täppa till ett litet lekage i urinvägen som gör att vätska samlas vid njurarna, men jag hoppas allt är fint!!


Återkommer om jag hinner senare ikväll. Och om inte så ber jag om ursäkt men familjen måste få komma först.

Hej svej på er!


Provar nya bilstolen, Haha gullunge, ser lite yrvaken ut :) Men är snarare trött skulle jag tro <3

Tävling hos Diana

Då är jag med och tävlar i ännu en tävling hos DIANA om ett underbart plagg från Rödahund

Röda Hund är ett företag som gör kläder till barn i åldrarna 0-6 år. Materialen är mjuka, färgglada och ekologiska. Kläderna är dessutom bekväma, genomtänkta och detaljrika.

Tävlingen avsltas 17 Januari.

Lycka till :)

GÅ IN OCH TÄVLA!

TÄVLING

Var med och tävla om ett fint plagg från Lobilo till ditt älskade Hjärta <3!

Gå in på DIANAS BLOGG och följ instruktionerna så kanske du blir den lyckliga vinnaren =)


Resa.

Till påsk åker vi på en liten weekend, till Riga. inte så långt bort så det inte blir så påfrestande för Melker. Men är ändå sjukt nervös.

nästa år, alltså 2011, vilket är långt tills dess, hade vi tänkt en resa till Thailand, men då får nog Lilleman stanna hemma och mamma o pappa ha en resa för sig själv,. flygturen och värmen är alldeles för mycket för honom.

Nu ska jag gå och natta lillhjärtat för han är TRÖTT!!

Jag blir så jävla förbannad!

Sitter och tittar på 4an där det är en dokumentär som handlar om små barn som skickas till en skola för att träna till OS "för att barnen vill vara med i OS" DEM VET FÖR FAN INTE ENS VAD DET ÄR! Givetvis är detta i Kina, det jävla landet har fan ta mig alltid sina idiotiska ideer och är så jävla grymma mot barn och djur.

En pappa lämnade sin son där, han var 5 år gammal, dem får bo på skolan och träffar itne sina föräldrar, pappan gick utan att ens säga hejdå för "det hade blivit jobbigare för barnet" I stället vrålgråter ungen och skriker efter sin pappa som han ser lämna honom. alltså fem stackar små år??! är dem människorna födda utan hjärta? Citerar pappan "barn som bor med sina föräldrar blir lata och bortklemade"

Barnen ligger på golvet och gråter av smärta medans tränarna trycker benen åt vars ett håll.. Om dem inte gör som dem ska, tillexempel inte går högt upp nog på sittupsen får dem stryk med en pinne. Stryclk gör barnen starka och då vågar dem inte göra om samma sak. Alltså jag skulle vilja åka dit och sparka dem med all min kraft på pungen! Med glädje!!!

Jag blir så jäkla förbannad på sådant här! Oooorrrggh!!

mitt <3a !

Ätnligen somnade mitt lilla hjärta. Han var inte trött överhuvudtaget när jag skulle lägga honom så det tog lite tid. Han tycker i alla fall mycket om gröten! Det glädjer mig att han gapar efter mer =)
















Dagens middag


Bilden gör kanske det inte så rättvist :) Lax och - räkrulle med sallads blad :)



Honungsmarrinerade revben, potatisgrattäng, haricot verts. Ett glas rött =D


Min duktiga kille! <3

För det första vill jag bara säga att JAG HATAR TVINS!!! den jävla reklamen borde fan ta mig banlysas!!!

Igår insåg jag att vi MÅSTE ha rutiner, jag kunde för tusan inte ens svara på hur mkt melker äter om dagen eller hur mkt han sover. SKANDAL! Han vaknade även 3 gånger om natten och ville ha mat. Så ska det kanske inte ritkgit vara! Han provade även gröt igår, det var inte helt äckligt faktiskt :) Kl 8 badade han och åt sedan 190 ml!!! Så mkt har han aldrig någonsin ätit. Halv 9 låg han och sov i sin säng och inte förrän kl 4 ville han ha mat igen! Asså det är 7 timmar!! VILKET FRAMSTEG! kl när Jonte stack till jobbet åt han igen. Kvart över nio hade han alltså sovit mer än 12 timmar (förutom två korta avbrott vid maten) och då kände jag att det var dags att väcka honom annars skulle hela dagen bli förstörd. Men det var sååååå frestande att ligga kvar o sova ;) Vid den tiden brukar han ha legat o hållt låda i en timme. jag försökte väcka honom i 40 minuter innan han vaknade till helt! herregud :P! Så läggdags ska bli tidigare idag! =P

Hur gör ni andra föräldrar, Jag tänker på helger, då är man kanske mkt borta eller har gäster och vill kanske ligga lite längre. Brukar ni lägga barnen senare eller fortfarande samma tid, blir vardagasrutinen rubbad/stöd om man har annan rutin på helgen?

Han ligger o försöker krypa en massa lillkillen min, men det går inte så bra alls och han blir sur. Men han har äntligen förstått att han måste skjuta ifrån och lyfta rumpan. men armarna hänger inte med. haha. Han är så söt :)




Godmorgon.

Ingen super god morgon, men vad gör det.. Vaknade upp med mitt lillhjärta i sängen och det var ju mysigt, även om han har hållt mig vaken typ hela natten, legat o slagit mig på hakan med sina fäktande armar och sedan vaknade kl 06.00 o tyckte det var morgon. Men jag älskar honom oavsett ! =) Nu ligger vi här i sängen och äter våra frukostar. hähä!

ringde bvc för tid idag, inte varit där på två månader på grund av att Melker då låg på sjukhus. Fick en tid idag, vaccination.. efter lite övervägande kom jag fram till att jag inte va beredd på att gå och se honom ledsen och sedan ha en trött, ledsen lite febrig kille ikväll. vilket han blev sist, vi ska även bort både idag och imrogon , så vi sköt fram det till måndag. vilket är hans 5månaders dag.

3månader - fick han vaccination nummer 1
4månader - blev inlagd på sjukhuset
5månader - på spruta nummer 2


har du verkligen varit så liten min lilla fågelunge? :) ♥

En tragisk värld.

Visst är det tragisk när man vet att något förbjudet, något motbjudande, något som får mig så jävla förbannad!! , pågår. Och personen erkänner och säger det rakt ut till människor. Men man kan inget göra för man måste bevittna det..

Sånt får mig att undra varför vi ens har ett rättsväsen och vad nytta det gör..


När något saknas.

Jag tänkte visa denna jätte fina stora badhandduk som Melker fick av jontes systers, mans, farmor :) Den är så himla fin! Hon har själv gjort den.. Skitgulligt.



Hon är så himla söt. Vilket får mig att tänka på en person som borde stå mig nära och vara lika gullig som henne... Ända sen en person jag älskade och älskar högt försvan har inget varit sig likt, det känns som att sedan den dagen har allt bara gått fel... Jag tror att varje släkt/familj har en person som lyser upp lite extra och som har en förmåga att göra allt bra och få alla att må bra. Vår sådan person är inte med oss längre. Och det gör ont. Det är många gånger det blir så extremt tydligt också..

Det är som om att den avgörande och sista pusselbiten fattas. Istället "ersätts" den med en bit från ett helt annat pussel som inte alls passar in och bara får allt att se så himla dumt ut. Så känns det.

jag är ledsen men jag känner inte som jag borde men det gör nog inte du heller. Tråkigt.!

Älskade älskade du som inte finns med oss här på jorden längre, jag VET att du finns med oss, själsligt, och att vi kommer återförenas.. Jag tror också att du håller ett öga på oss alla. Jag älskar dig, det gör mig bara så ont att du inte fått träffa min älskade son. Men någon gång, om många många år ska jag presentera er för varandra. Det kommer bli så fint ♥


När något saknas.

Jag tänkte visa denna jätte fina stora badhandduk som Melker fick av jontes systers, mans, farmor :) Den är så himla fin! Hon har själv gjort den.. Skitgulligt.



Hon är så himla söt. Vilket får mig att tänka på en person som borde stå mig nära och vara lika gullig som henne... Ända sen en person jag älskade och älskar högt försvan har inget varit sig likt, det känns som att sedan den dagen har allt bara gått fel... Jag tror att varje släkt/familj har en person som lyser upp lite extra och som har en förmåga att göra allt bra och få alla att må bra. Vår sådan person är inte med oss längre. Och det gör ont. Det är många gånger det blir så extremt tydligt också..

Det är som om att den avgörande och sista pusselbiten fattas. Istället "ersätts" den med en bit från ett helt annat pussel som inte alls passar in och bara får allt att se så himla dumt ut. Så känns det.

jag är ledsen men jag känner inte som jag borde men det gör nog inte du heller. Tråkigt.!

Älskade älskade du som inte finns med oss här på jorden längre, jag VET att du finns med oss, själsligt, och att vi kommer återförenas.. Jag tror också att du håller ett öga på oss alla. Jag älskar dig, det gör mig bara så ont att du inte fått träffa min älskade son. Men någon gång, om många många år ska jag presentera er för varandra. Det kommer bli så fint ♥


Hej 2010.

Vår kväll igår var fantastisk, firades med våra nyfunna vänner. vi var en liten skara men det var helt perfekt! Lugnt och lagom men ändå super trevligt. Barnen sov sig igenom smällarna och vaknade en stund in på nya året.












RSS 2.0