Nervös.

Ja skolan närmas sig sitt slut och det innebär att Sommarens jobb kommer närmare o närmare. Jag är SÅ nervös! Jag är en ganska känslig person och är orolig för att jag ska ta "jobbet med mig hem". Men vi får se hur det går helt enkelt.

Melker och Jonathan kommer vara hemma 5 härliga veckor tillsammans och jag har även någon vecka här o där som jag hoppas på njuta med dem.

Sommaren kommer även bestå av dop. Ska ju bli Gudmor till finaste Maja. Och så vankas det bröllop! =)

Jag tror att denna sommaren kommer gå av bara farten vilket betyder att jag sen inte vet mitt öde. Ska jag satsa på mer plugg? Ska jag lita på att få mer jobb? ska jag plugga lite o varva med jobb? Ska jag vara ARBETSLÖS  och göra inget? NEJ! Vill ju få jobba med något ekonomiskt nu också så inte det försvinner ur minnet :)

Men det är jobbigt att inte veta.

Skönt är det dock att allt med förskolan har löst sig så som vi önskade! :)






Får gå och väcka prinsen nu som har sovit i nästan 2 timmar så vi får i oss lite lunch :)

Fantastiska bilder

Måste uppmärksamma min lillasyster Lisa som tar helt fantastiska bilder!




Finaste kusinerna!


Vagndjungel efter snart 2 år.

Ja trotts att melker snart är 2 år har vi (okej, jag) fortfarande inte hittat den "perfekta" vagnen som uppfyller alla krav som dyker upp från nyfödd till stor kille. Vi är inne på vår 4e vagn o jag letar återigen. Jag tycker jätte bra om emmaljungan vi har nu, den är fin o bra men nu när vi har kollat närmare på det verkar det inte som att man kan byta till liggdel (till syskon) och Melker har nu blivit så lång att huvudet nuddar sufletten. Den tar också ganska stor plats ihopfälld.

Åååh dessa världsliga bekymmer. haha!

Någon som har den perfekta vagnen?

Jävla velande.

Hur svårt ska det vara att bestämma sig? Vad Farao vill jag egentligen göra?
Jag vill så himla mycket!

Vad vill jag:
* utbilda mig till Barnmorska! (dock är jag rädd för ev komplikationer)
* Jobba med administration/ekonomi och klättra på stegen
* Bli försäljare, klättra uppåt och bli varuhuschef eller öppna något eget
* Vara hemmafru (Mest omöjligt)


Finaste

Blandad kompott av bilder. Ibland är vi tokiga här hemma. Det är hjälmen på samtidigt som man står upp och äter gröt, gummihandskar när man kör bilen och även flytväst. Nu när pappsen har köpt sig en båt önskar han att Melker så småningom ska dela hans intresse. Då är flytvästen ett måste!






Ditt leende är det finaste jag vet ♥




Förresten så mår jag så underbart just nu. Vår och sommarkänslor sköljer över oss och jag anar att en liten "nyförälskelse känsla" kryper på. Jag är så lycklig! I morse hittade jag en liten kärlekslapp i kylskåpet. Så otippat och så glädjande. Det är verkligen inte smycken och ting för tusenlappar som betyder något, det är de små enkla ting så gör mig lycklig ♥

kalas .. klump i magen.

Igår firades valborg i form av ett litet minikalas för mig med närmsta familj. Alldeles lagom o mysigt :)

Melker tog sovmorgon till 8 och efter det har vi burit från lokalen o städat så dagen har bara helt försvunnit.

utan en aning om att klockan var så mycket dukade jag 11.30 fram tårta som vi smaskade i oss. När jag sen insåg att det egentligen var lunchtajm o jag hade matat min son med tårta istället fick jag riktit ångest. Men han blev glad i alla fall! :) haha

Nu åkte pojkarna till Biltema och Melker skulle få korv så fort dem kom fram så han överlever nog.

Förresten så får jag alltid en Jätte klump i magen när dem två åker iväg tillsammans en lite längre sträcka och ska färdas på motorväg. Tänk så många idioter det finns ute. och tänk så händer det något? vad fan hade jag gjort om jag hade förlorat dem? Jag vet inte varför jag plågar mig med den tanken men det sker ganska ofta. För helt ärligt, vad hade man gjort? Hade jag förlorat båda hade där ju verkligen inte funnits något att leva kvar för (jo min familj så klart) men ni förstår.

Jag undrar hur man hade orkat leva vidare, om man någonsin igen hade kunnat känna glädje?


RSS 2.0