Gott Nytt år!

Förre året firade vi ut och in det nya året med Familjen Naxelius. En väldigt lugn kväll men ändå mycket trevligt. Väldigt lagom i vår smak som firade vårt första nyår med en bebis.




Så här såg lilla familjen ut förra året.

Det roliga är att jonte inte haft kam sen dess? men förra veckan kapade han håret igen och kommer även detta året se ut som på bilden ovan.

Lilla skrutten, så stor han har blivit :)

Nu ska jag kasta mig i duschen o sen göra lite ärenden.

Gott nytt år på er alla.
Önskar er alla en god fortsättning och ett fantastiskt 2011.

Förlossning.

Jag vet inte om det bara är jag som kan få sådana saker för mig ibland men lite då och då brukar jag sitta och titta på förlossningsfilmer på nätet. Det är verkligen så fantastiskt!

Jag kan nästan bli lite arg på mig själv som inte tog vara på min förlossning lite bättre, jag var så borta av den där lustgasen och kände det mest som en utomkroppslig upplevelse. Jag kände mig onykter. Men så var det första gången och man var ju verkligen så himla ovetande om hur allt skulle gå till och kännas.

Min syster har lite förlossningrädsla och jag önskar att jag i ord hade kunnat få henne att känna ett lugn över det hela och överföra min JÄTTE POSITIVA inställning. Hade det bara varit möjligt hade jag vilken dag som helst bytat med henne och genomfört förlossningen åt henne!

Det är nämnligen den upplevelsen jag längtar så galet mycket efter igen. Självkalrt vill jag ha fler barn, men det är inget jag känner inte att jag önskar ett syskon just nu.. Men jag planerar massor inför nästa förlossning redan. även om jag inte vill ha för stora förväntning så kan jag inte hjälpa mig. Min näst största skräck var att bli klipp eller spricka mycket, och klippt blev jag. ingen fara! min största skräck är att behöva göra kejsarsnitt, då hade jag blivit förkrossad!



Så Kära syster, jag vet itne vad jag ska säga för att få dig lugn, det finns nog inte så mycket, du kommer själv få uppleva det fantastiska och efteråt kommer du förstå Precis vad det är jag talar om :) ♥

ett färgglatt barn.

Vi hade önskat fingerfärg och kriter etc åt melker i julklapp. Något vi själva köpte och som även andra hade tänkt på så han fick MASSOR sådant.
Idag fick vi inviga det. Alla 3 fick kladda lite och Melker tyckte det var väldigt skoj att få måla på sig själv ♥'








Lite upd om Julen

Jag Älskar julen! tråkigt nog är den så snabbt förbi. Vår jul var i alla fall så bra den kunde bli under omständigheterna. Jag låg nämnligen i feber och hosta, jonathan han pckså lite feber o huvudvärk och melker samma som mig. Men med en hjälpsam familj klarade vi oss igenom julen :)


En nyvaken Melker. Klapparna från oss.


Julgodis på gång. mozartkulor


Alla klappar hemma hos mamma och pappa. Dem flesta var till Melker. Vi tyckte att förra året var galet, men detta året var det verkligen SJUKT! Nästa år (då vi kommer fira lillejulafton där) kommer ännu en liten familjemedlem vara med, jag undrar hur berget kommer se ut då. Barnbarnen är verkligen bortskämda :)


Kalle Anka :)


Lilla stackars älsklings sjukling hos sin moster. Så tråkigt att han skulle va sjuk!


Två sjuklingar. vet att jag tjatar men alltså FINA fina prinsen. Älskar lillkillen så mycket.


Milo fick också julklappar :)


Vi fick så grymt mycket fina saker alla tre :) verkligen supernöjda!
Jag fick bland annat:
vågtång
plattång
parfym
marimekko duschdrapperi
böcker
träningstopp
silverarmband
designer diskmedelspump
klocka
bäddset
maxfactor set
oliva krämset
våg
fotoalbum
Systers julklapp var idol i mlamö som vi tittade på :)
osv..

Melker tänker jag inte ens försöka komma ihåg allt, det var verkligen allt man kan tänka sig :)

Kan inte fatta..

Kan inte förstå att det är 16 månader sen lilla Prinsen♥ va så här liten!



Och nästan ännu mindre kan jag fatta att om 4 månader, på min födelsedag. Kommer min syster sitta med ett lika litet knyte som Melker var på bilden ovan. Det är verkligen helt fantastiskt detta med barn, ett litet Mirakel som vi ska välkomna in i familjen. Mini♥

Min syster är väldigt nervös för att "göra fel" precis som alla vi andra mammor var. hur gör man nu, är det rätt så här? osv. Men grunden i allt är kärlek och sunt förnuft och eftersom att jag vet att min syster har mängder av dessa egenskaper så vet jag också att hon kommer vara Perfekt.

Hit the gym!

Idag börjar jag inte förrän halv 10 så jag tänkte träna på morgonen istället. Mycket skönare, mycket lugnare och man blir mycket piggare resten av dagen :)!

Kollade på det programet opertion Skönhet igår. FYFAN! har många gånger varit sugen på att fixa brösten, är väll det fortfarande men har ändå fått lite annat perspektiv på det. Jag är jävligt bekväm i mig själv för tillfället. Jag kan inte påstå att jag har slitit för att gå ner o dem där 2 kg ner till målvikten 55 känns inte alls osannolika. Men skulle jag inte nå dit är jag nöjd ändå =)


Me right now.


Knä(pp)hund?








Lussebak

Häromdagen gjorde jag och Melker lussebullar. Första gången han fick vara med o hjälpa till o baka. Gick strålande. Han rörde så duktigt men till slut stod han bara och åt. ♥












Pappa/morfar 50 år <3

Lite försenade bilder från pappas lilla firande.

Mest på älsklingspojken såklart :)








Header.

Visst har min Lillasyster "Lini" gjort bloggen jätte fin? :) Tack snälla!

Det hänge lite istappar utanför vårt fönster. Lite farligt.


En liten bit?


någrastycken

Lite upd kanske?

Dåså är det väll dags att kasta in några bilder o skriva en rad eller två ?

Helgen spenderades mesta dels med Ludde, My och lille Tino. Vi smaskade lite pizza hos dem i lördags och på söndagen begav vi oss ner på julkskyltningen och efter det fick dem komma hem o se hur vi bor och bjöd på varma mackor.




Melker mer eller mindre bor i sitt underställ nuförtiden :)

I förrgår kom josef o Ebba över på lite lek, sen kom även Evelina. Blev lek o mat här hemma :)

Nu SKA jag ha en kram :)


Ebba är duktig o spelar orgel.


Om du inte är snäll drar jag dig i öronen!

Jag tänkte precis skriva att dessa två underbara barn leker så himla fint tillsammans. Men jag kommer inte ifrån att melker kan vara lite hårdhänt, men Ebba är väldigt tålig och ger igen när det blir för mycket. :) Jag tycker i alla fall att dem är så söta tillsammans.


RSS 2.0