humörsvängning?

Ja asså Jonathan har ju faktiskt inte fått smaka på dem.. än... På något sätt lyckas han inte få mig förbannad. och om jag ogillar något han säger eller tycker märker han det på EN SEKUND och vänder helt om och "pussar och myser med mig och lilla älskling putte :) "  Ja ni vet?

Men när jag är hemma är det nog lite värre. Om jag tycker att någon pratar jätte högt eller börja höja rösten så tar jag ett djupt andetag sen skriker Jag istället med mig högsta stämma Skrick för i helvete inte, bebisen vill inte höra!!! Då blir genast alla tysta :) Sen blir jag väldigt lugn igen.

Jag har även kommit på mig själv med att försöka ta bebisen i uttnyttjande för BRA saker såklart. Tex "du vill väll inte att bebisen ska komma ihåg dig som en röklukt" eller " skrik inte, barnet hör er och kommer urskilja era röster och sen kommer den inte vilja vara hos er när den födds för den kommer ihåg er som gapiga människor"  Ja massor med annat också men kommer inte på det nu dock.

Imorse när vi låg och morgna till oss kröp Jonte ner med huvudet och la det på magen. Jag Älskar när han gör så. det är så fruktansvärt mysigt. Jag förstår att han vill se och höra något men nu är det bara 13 små dagar som komme gå jätte fort innan det är dags för UL :) ♥

Nu svarade älsklingen att han skulle köpa med glass hem till mig! Plus poäng till honom :D

Glassigaste nyheterna..

.. På blogg.se första sida gör mig GALEN! Jag vill ha allihopa! :)

Pojkvännen är i verkstaden och kommer väl hem om någon timmes tid eller så. Ska nog be honom köpa med sig glass hem :D

Thaimaten igår var Himmelsk! Dock så äter jag ALLTID så att det inte går ner en endaste liten bit till och får istället ligga och kvida över hur äckligt mätt jag är. att jag aldrig lär mig!!


Nu är där En kusin som vet om att det inte bara är han som ska hjälpa till att utöka släkten i år. (dem jag skrev om i några inlägg tidigare) Imorgon är dem beräknade att föda i alla fall och jag Lääängtar :)

Har tagit med mig kameran till Jonte så ska försöka få några nya bilder på oss. Då kommer ni även få se hans "FRISYR" Och kanske kan hjälpa mig med hur man övertala sin pojkvän att gå till frissan utan att han tar illa vid sig och tycker att "jag inte älskar honom för den han är" haha. han är värre än mig!!

Ska även få ut honom på resturang ikväll tycker jag. jag måste UT! Blir galen av att ALDRIG göra något ju!!


Att beställa kläder!!

Idag såg det ut som på bilden nedan.
När byxorna blir för små eller man ogillar när det trycker på så kan man göra under med en liten gummisnudd.



Fick hem mina byxor och topp som jag beställde från H&M
 Tyvärr så satt byxorna inte alls bra, jätte sköna i magen förvisso men stora både bak och i benen och mycket långa. Även toppen var jätte stor speciellt under brösten och känns inte som att jag komemr växa i den s¨mycket. så det får helt enkelt skickas tillbaka.





Nu blir det Thaimat mums!! :D

puss.


Gocart.

Ja eventuellt blir det så att vi ska köra gocart  imorgon. Men det lite jobbiga är att vi ska vara i malmö halv 11 i så fall. och det tar ca en timme dit. vilket betyder att man måste gå upp tidigt :P

Nu är jag jätta hungrig. Men vill inte gå och skramla i köket när svärföräldrarna sover nästan intill.

Puss

morgon stund med guld i mun.

Eller? Är det inte så man säger :)

Jag är nog uppe INNAN tuppen idag skulle jag tro. Vi gick och lade oss jätte tidigt igår, vi slocknade nog redan halv 9 båda två för vi va så trötta. Men piggare är vi idag dock :) det är så mysigt att kunna ligga i sängen o prata lite innan Jonathan rusar iväg till jobbet.

Men idag är det FREDAG. Det betyder HEEELG! dock betyder det även att jag har tagit på mig två intervjuer nu på morgonen och att jag slutar klockan 16.00 idag och dem sista 3 timmarna innehåller miljökunskap och miljöpolitik. någon som vill byta??

Jag ska med bussne 08.39 så vet inte ritkgit hur jag ska fördriva tiden tills dess. Det är inte så många andra som är uppe vid denna tiden.

Igår var jag såååå sugen på gurka och dippa. men när jag kom till affären såg jag att den kostar FEMTIO spänn kg. Det var det sjukaste. Och den är inte ens så speciellt god just nu och helt nersprutad med massa gifter.
Nej tack! sa jag och bebisen och gick ut från affären igen i protest! Så här i efter hand ångrar jag mig för FY vad gott det hade varit :)

När jag vaknade idag var jag sugen på ostburgare. normalt?

Nu väntar jag på att få ett samtal när som helst. Min kusins flickvän ska nog föda När som helst! hon är beräknad till söndag men slemproppen gick redan i förrgår har jag för mig att det var. Så nu väntar jag på att en liten Isabell ska kika ut. Kommer ju inte kunna släppa det lilla grynet när vi hälsar på henne, bebislukt och kläder och Ooooh vad mysigt.

Hos svåger.

Jag sitter just nu hos svågern. Eller ja i hans lägenhet. Fick "passa" den idag ! Ett par telegubbar skulle komma så jag får vara här och släppa in dem. Dem är nog just nu i lägenheten brevid för det hörs som att dem ska borra igenom väggen vilken sekund som helst. Fruktansvärt irriterande!

Nu ska jag få lite läxor gjorda här tänkte jag!

Idag har jag på mig ett par gamla jeans som egentligen inte passar, men med hjälp utav ett gummiband och ett långt linne över så sitter dem perfekt igen :)

Puss

Ägg!

Ja nu har jag tryckt i mig två ägg också lite protein till mig och bebis :)
Ägg ska vara löskokta så man bara tar av toppen. vitan ska precis ha stelnat och så är äggulen en enda sörja i mitten och massa salt på det sen gröpa ur det med en sked :)

Hur äter ni era ägg?

(i brist på annat skriver jag om ägg =D)


fett och socker.

Ja det är vad jag är sugen på nu!!
Tittade in på http://jlethin.blogg.se/ blogg och hittade kinabox oxh wienerbröd.. DET reagerade mig kropp på :)
Själv sitter jag med ett glas vatten och en jävla yoghurt som är svår att trycka ner!

Idag gick jag upp alldeles för tidigt. Var inställt på bussen kvart i 8, istället hämtar Jennie mig kvart över 9 och här sitter jag och har varit klar i en halvtimme. Blir så arg när jag måste tvinga mig ur sängen när jag ÄNTLIGEN har börjat få lite ordning på sömnen igen.

Förresten - Jag ligger oftast på vänstersidan så när jag vaknar och lägger mig på rygg har jag en stenhård kula på vänsteridan och nästan platt till höger. Kan bebisen och allt annat verkligen flytta sig så mycket under en natt :)?

Idag är en kort dag. Sen ska jag hem till svågern min. Sen hämtar Älsklingen mig när han har slutat jobb!

Vi hörs!



Lägger in den enda magbild jag har :)

Mat mat mat mat ...

Idag blir det biff potatis sås och frysta grönsaker.
Jag har börjat att tycka väldigt mycket om frysta grönsaker och tycker nog att det är mkt godare än färs. (den färska är ju inte så fräsch nu ju dock)

Ska väl duka nu och snart är det unga mödrar sen kommer älsklingen :)

kön eller inte?

Jag har blivit så kluven om jag vill veta könet eller inte på bebisen. Jonathan tycker inte att det spelar någon större roll. Att man inte behöver veta. Ingen av våra föräldrar tycker heller att man ska veta. Det är ju det som är överraskningen tycker dem...

Själv har jag hela tiden varit säker på att jag har velat veta könet men nu så vill jag nästan inte längre. kluven kluven kluven :)

Vad tycker ni? Tycker ni att man ska ta reda på det eller att det får bli en liten överraskning??

Att falla för begäret.

På vägen hem idag tänkte kag verkligen "köp inget godis, köp inget godis"
Men så stötte jag på min vän Jane, så tänkte jag följa henne en bit och Woops så låg där en kiosk brevid mig. Så jag tänkte äsch något litet bara. så jag tog ett kexchoklad, sen så blev jag så sugen på nappar så köpte jag det. Så var han i kiosken snäll nog att säga "du vet väl att ma n får 3 för 20:-" Och jag kunde bara inte överge den där sista påsen med fruxo :P hehe.

Så det mumsar jag på nu.

Här får ni två bilder på böckerna vi fick av svärmor :)


Oj glömde vrida den rätt :) men en MINA FÖRSTA ÅR bok :)



Och här är en bok från den underabra boken LIVET av Lennart Nilsson. Ungefär så där ser vår bebis ut just nu :) På bilden är den 4 månader och jag har nästan gått färdigt den fjärde :)

kan inte svara!

Det är jätte jobbigt för kan inte svara på kommentarer eller komma in på andra bloggar på denna datorn? (mammas jobb) Jag svarar så fort jag kommer hem!!!

Men kan snabbt svara på en av dem.
"inte för att vara elak men du ser inte gravid ut, vilken vecka är du i?"
SVAR:
Jag veeeet!! :( Det är otroligt tråkigt att inte ha fått någon mage än. Jag är i vecka 16 (15+4) Och tro mig jag började nästan undra om jag bara var "skengravid" men förra veckan fick jag lyssna på det lilla hjärtat och jodå vist ligger det en sprallig liten sak där inne. På min mamma syntes det inte något förän i nästan 6 månaden under hennes första graviditet. Det kan ju ta längre tid första gången. Men jag väntar tålmodigt och i sinom tid kommer den nog växa till sig :)

Hejdå :)

Fascinerad!

Vid frukosten idag fick jag syn på en bok som heter LIVET av Lennart Nilsson
Jag började kolla igenom den nästan 300 sidor långa boken och jag blev helt otroligt fascinerad.. Lennart Nilsson har tagit bilder innuti människokroppen. där är bilder från Befruktning till färdig bebis, alla otroliga steg tagna med perfekta kort. man ser EXAKT hur barnen i vår mage ser ut och utvecklas. halva boken handlar om detta. Resten handlar om hur alla våra olika organ ser ut. Det är stora fina bilder tagna med perfektion

jag ska fotografera sen för ni Måste verkligen se bilder ur den

Jag förklarade min beundran över boken för Svärmor och det slutade med att vi körde ner till affären där hon handlade 4 st. En fick jag =D och Jonathan så klart :) hehe. Men en till varje syskon så jag tog med mig min och Jonathans så jag kan titta i den nu :)

Hon hade även köpt en Mina första år bok igår som jag fick idag. Så himla gulligt :) vill fylla i den redan nu. När vi var på affären idag kunde hon ine heller hålla sig utan erkände att hon hade köpt en stor nalle puh samlingsbok som vår bebis skulle få senare. Tihi. så jäkla kärt gjort :) Det betyder så frutkansvärt mycket att hon är så engagerad och är så positiv till det.


Till höger ser ni framsidan till boken.

När jag kommer hem ska jag fota så ni får se våra böcker och dessa fantastiska bilder :)

Måste även berätta en rolig sak. jag sökte på google. på livet lennart nilsson och så på bilder. så kommer där upp en polisman längst ner. om man klickar sig in där kommer man in till en artikel som jag har skrivet en gång :) haha den hade jag inte förväntat mig att hitta där.

Frukost.

Nu kom svärmor in och frågade vad jag ville ha till frukost och hur många ägg jag ville ha :)
Så får väl klä på mig nu och kila in och hjälpa till..
Nu kom hon igen.. Vill du ha kaffe?...
Jag har faktsiskt varit mycket duktig som har trappat ner på kaffet just för att det inte är bra nu under graviditeten. Så håller mig till juice eller oboy på morgonen :P

Ha en bra dag!

a call from Nigeria?

Ja, jag blir så trött!! Jag börjar undra om det är någon illegal typ som har haft mitt nummer före mig. Det ringer någon till med med ett nummer på 15 siffror. jag har nog svarat en gång och en gång när nummert va skyddat då frågar dem efter MIKE! EFtersom att dem kan ringa mitt i natten och dem ger sig inte heller. dem har precis ringt och jag klickade varje gång ändå fattar dem inte utan har nog ringt 5 ggr nu, Så blir jag sur jag har TYDLIGT förklarat att "här finns ingen jävla mike sluta ring för fan"

Jag kollade upp nummerts första siffror på internett och det är alltså någon som ringer från NIGERIA!! ?? !!
Hade det inte varit för att jag är rädd för att åka på en jäkla räkning m jag skulle svara så hade dem fått veta ett och annat.
Är det någon som vet om man kan spärra så ett dessa nummer inte kan ringa till en? Eller om man kan kolla upp vem som var ägare till detta nummer innan?


Lets get to work.

Godmorgon!

Jag borde verkligen sätta igång med mitt arbete NU, som ska redovisas senare IDAG! Panik? nej faktiskt inte, jag lägger hellre tiden här :)
igår och i förrgår skillde det med 100 läsare. NERÅT! hur är det möjligt :)? Var fruktansvärt tråkig igår kanske :) haha. Aja jag får väl komma tillbaka då och skriva något kul idag.

Någon undrade om jag och bebisens pappa fortfarande är tillsammans; Givetvis är vi det :) Känns underbart att få vänta barn med mannen man älskar högre än något annat. Nu har vi fått fina lovord från föräldrar och syskon. Det känns så underbart när man har så många som stöttar en och reagerar positivt. Eftersom att vi är yngre än medelnivån när det gäller föräldraskap så är det ofta många som har åsikter om det. Därför känns det bra att alla har bemött en så positivt :)

Jag börjar ana att släkten anar lite också nu. Vi har ju inte berättat än :) Dels för att det inte syns på mig än och dels för att vi helst vill göra första ultraljudet först :)



Lite roliga ser vi nog ut här men här har ni mig och min fina man, och pappa till vårat barn! Vist är han helt underbar :)?


Happy Meal :D

Jag som nyss har gjort makaroner :O Nu ringde min mamma precis och frågade om jag ville ha hem något från Mc Donalds. Oooh det som är så gott!
Jag har faktiskt bara ätit en macka idag och lite makaroner nu med Kiddie så jag ligger Faktiskt back i maten. Verkligen inte det bästa att stoppa i sig men jag har ju ett barn i magen och en happy meal är ju till för barn :D ellerhur? eller, man kan inte tala förbi det så??


en seg dag.

Jepp, har inget roligt alls att berätta för er. nästan allt är som vanligt :)

Jag har precis delat lite makaroner med min vovve, hon älskar pasta!! Ska snart åka iväg till mitt hjärta.

Vi badade igår, myyys :)

Problem!

Jepp! Jag känner att jag börjar få lite kvinnliga graviditets problem :P eller egentligen inte. Har disskuterat lite med Mor min och hon har ju nästan skrämt upp mig även om det mest är på skoj. Ja jag håller verkligen tummarna för att jag ska slippa alla problem ner till under min gravitiditet...

Vad hade ni för obekväma problem under graviditeten :)? Om någon vågar dela med sig!

min klädsel.

Ja här har ni en bild på min fruktansvärda klädsel för dagen som framhöver mina "enorma" bröst.



Idag ska jag simma :) kulkul! Sen ska jag hem till Älsklingen. saknar honom <3

Varför dessa korkade kommentarer?

Ja idag skrev jag ju provet, och det var det enda jag skulle göra i skolan idag.
Gick till min mamma efteråt och skulle äta frukost med henne. Jag gick in på skolan för att handla bullar till oss.
Min klädsel idag är jeans, ett linne (rakt som täcker) och en v-ringad topp. Har dessutom en svart kofta och hade jackan på mig.

När jag gick i korridoren fick jag en kommentar av en tjej! "ooh, är det äkta sillikon eller?"
Jag kände mig dock mogen nog att inte ställa mig att tjaffsa med en fjortis i en korridor för det hade mest blivit pinsamt.
men hallåå? Vad är det för fel på folk.  Jag är gravid!! då växer brösten för att jag ska kunna mata mitt barn!! Det hade varit lönlöst att förklara något sådant för en liten flicka som ändå inte förstår men det är ändå tråkigt att folk ens får för sig att säga sådana saker. skäms dem inte?

Ne nu ska jag äta upp min bulle sen köra hem. Svara på kommentarerna då :) Ni ska veta att jag tycker det är SUPER kul med alla era kommentarer :) och jag svarar på ALLA!

Puss

nu stänger jag för dagen.

Jepp måste fokusera på läxan. och kolla tv och äta mat.

Sen kommer älsklingen och vi ska bada ikväll med massa skum =D

Återkommer imorgon. Ha det så bra allihopa! :)

puss

det går inte bra!

Med pluggandet. Jag kommer ingenstans.. Och nu har jag snart tömt godispåsen så börjar fundera på hur jag ska få i mig kvällsmaten..

Vilka problem :)

Ni blev genast lite bättre på att kommentera också. KUL!! =)

Godis <3

Ja det är väldigt gott!! Ibland äcklar det mig dock och ibland skulle jag kunna döda för det. Som idag :)

Just nu är det gossip gilr på tv och jag har bloggen framför mig men jag Borde egnetligen ägna mig åt sveriges statsskick som ligger undan puttat...

13 Mars är det ultraljud. Det ska bli underbart! <3 <3 <3


dåliga på att kommentera.

Ja det är ni faktiskt:) Det är super kul att så många läser men det vore kul med lite fler kommentarer ! om ni har frågor eller åsikter om något så skriv gärna!

Kan meddela att mackorna var väldigt goda också!!

Nu BORDE (ska) jag plugga lite. Kan inte slita mig från datorn och tvn.

Puss.

Mat!

Fy vad jag är dålig på Rubriker till mina inlägg!!

Dessa två mackor får mätta magen fram till kvällen. Orkade inte göra något mer avancerat.



Smör, majonäs, skinka, ägg, sallad och tomat! :)

Måste äta.

Ja det måste jag. Men jag vet inte alls vad jag är sugen på och här finns ju inte heller någon passupp ;) hehe. Nä men jag orkar inte laga något själv och jag har faktiskt ganska stor ångest över att jag fortfarande itne har börjat plugga till provet imorgon för jag vet att det kommer bli svårt. Oooh det är så fruktansvärt jobbigt när man inte kan ta tag i saker och ting. Jag blir så arg på mig själv samtidigt som jag vet att jag komemr ha ångest imorgon. Men detta är min sista chans att göra det också.

Det skulle suttit extremt fint med en räkbaguette från bullen och bönan. Men jag orkar ju verkligen nite ta mig ändå ner dit.
Vilka dilemman jag har.

Skillnad?

Ja detta är magen 13+5 till vänster och 15+2 till höger. Tycker ni att ni kan se någon skillnad? Jag tycker nog där är en liten skillnad men inget jätte märkbart.



Jag känner att min egna lukt börjar smyga sig upp till näsan och jag gillar inte det :) Kanske borde fundera över en dusch? Postmannen knacka precis på dörren och kollade på mig otroligt märkligt när jag öppnade dörren. Han hade nog inte förväntat sig den synen. Jag ser ganska mkt ut som ett monster faktiskt!

Jag är även jätte sugen på sockerbullar :) ajaj! måste få i mig ordentlig mat nu!

Godmorgon.

godmorgon godmorgon på er!

Igår blev det inte ett enda inlägg. Jag tittade inte ens på datorn igår. Nej för på väg hem i bilen så mådde jag Icke bra utan det slutade med att jag satt och kräkte i en påse. Jag mådde skit både fredag och lördag kväll och i går morse. Kändes mer som magsjuka än grav-spya.. Låg i sängen hela dagen igår. frukosten kom ju upp igen så den gick jag miste om. och när det väl var kvällsmat fick jag bara ner lite lite grönsaker. så förutom nudlarna älsklingen gjorde till mig som slank ner hyffsat lätt.. och glassen där efter som slank ner MKT lätt :D så blev det ingen mat för mig och bebis igår. Blir så ledsen när det blir så för vill ja ha en fin frisk bebis, vill ju inte den ska ligga o va hungrig. haha.

Jag tog en panodil igår och sedan somnade jag med bums. har sovit jätte bra hela natten och mår faktiskt nog Bra idag. Dock är det fortfarande jobbigt med mat så jag har fått i mig 2 skivor apelsin och 13g kexchoklad.

Ne nu ska jag gå min "dagliga runda" här på internett och kolla in alla bloggar. Senare idag LOVAR jag er en magbild :)
jag har ju inte varit hemma nu på hela helgen och det första mamma sa när hon såg mig var "oj vilken liten mage du har fått" JAHAPP? jag själv ser ingen skillnad mer än att när jag ligger ner kan man se mina höftben lite och jag har alltid varit rak och insjunken men nu är där en liten bula utåt istället i mitten.

Puss

Att vara hungrig.

Är minsan inte lätt :) Jag bad älsklingen som har varit på biltema och är på väg hem nu att ta med sig lite mc donalds mat hem. För jag är såååå sugen! Men icke sa nicke, eller Jonathan. "han var inte i närheten av mc" undanflykt! Jag tror bestämt han är rädd för att jag ska lägga på mig mer än de grav-kilo som krävs. Men jag tror nog snarare tvärtom! enligt info sidor och dyl borde jag nu har gått upp 2,5-5 kg. har jag det? NEJ! jag gick ner 6 kg i början och har gått upp 4 igen. jag ligger alltså fortfarande "2 back" sedan början av graviditeten. Så jag känner mig faktistk måttligt stolt som inte har blivit tjockis än :)

Något jag också ofta tänket på är amning. jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag ska klara av det och att allt ska funka bra för det är något jag verkligen ser fram emot. Det ska bli myyysigt :)

Fy mig!

Bebisar är lekfulla både i och utanför magen. Din bebis har kanske upptäckt sin allra första leksak - navelsträngen - som kan vara rolig att dra i och klämma på. Även om bebisen kan ibland kan klämma tillräckligt hårt för att minska syretillförseln, behöver du inte vara orolig för att den ska hålla tag så länge att det orsakar skada.

Känner mig som en riktigt elak blivande moder. Men när jag läste detta brast jag verkligen ut i skratt. Ni förstår, ibland händer det att jag får otroligt märkliga syner i huvudet och det var precis vad jag fick just nu.. (lite Simpson stuk över min bild)

Där stod i förra inlägget om hur byxorna inte passar blabla, Jo det behöver ju inte jag bekymra mig om direkt. Antar att det är något jag ska vara glad över :) Känner dock hur det börjar dra mer och mer i ligamenten och har gjort det nu i över en vecka. Är väl bebisen som växer där inne. Jag tror helt enkelt att det bara kommer säga Puff, så har jag en mage. Tror det kommer dröja ett tag till och sen smäller det till och så kommer magen inte hinna vänja sig utan Heeeej Alla Bristningar. Menmen, det är väl något som dem flesta brukar få på köpet och det är något jag verkligen kan stå ut med om det resulterar i en Bebbe =)

Tycker verkligen det är synd att inte Jonte var med igår, allt blev så himla verkligt med en gång. Och det var igår som jag för första gången INSÅG att där fanns något och att jag faktiskt SKA bli Mamma (jag bortser från allt hemskt som kan hända och ser framåt positivt istället)
För Jonathan känns det ju fortfarande Overkligt så att säga och det komemr troligen göra det i 20 dagar till. men SEEEEN är det ultraljud och fy tusan vad jag tjatar om det men oj vad vi längtar!! :)

Jag vill så gärna bjuda er på massa bilder och göra det lite roligare för er att läsa men jag är hos Jonathan i helgen och har ingen kamera med mig. men jag LOVAR bilder i början av veckan. Så håll ögonen öppna :)

Ha det så bra.

Vecka16 (15+0)

Idag går jag in i vecka16. Eller egentligen är det idag jag har gått färdigt i vecka 15. Men det är ju samma sak :) (tycker egentligen inte att vecka 16 börjar förrän imorgon)

Barn

I vecka 16 är barnet stort som ett päron, kroppslängden är omkring 14 cm (huvud/stjärt).

Barnets tillväxt Teckning: GP/ Lars Grennert

Ögonen har vandrat fram till ansiktets framsida men sitter fortfarande ganska långt ifrån varandra. Ögonlocken har mötts och helt vuxit samman och ögonen öppnas inte igen förrän i vecka 27. Barnmorskan kan höra barnets hjärtljud med hjälp av en doppler, ett slags ljudförstärkare.

MAMMA
I vecka 16 är livmodern stor som två knytnävar och når 4-5 cm över blygdbenet. För en barnmorska är den nu lätt att känna, är du smal kan du nu också själv känna toppen på den. Kläderna börjar spänna men med enkla knep kan du fortsätta att använda dina kläder under en tid. Sy till exempel i knappar med elastisk tråd, det ger extrautrymme för en tid, eller köp färdigt.







Att bo i Tomelilla.

Jag insåg i morse hur otroligt det egentligen är, att jag bor i Tomelilla och har ÄNDÅ lyckats hålla mig gravid i 15 veckor utan att alla i Tomelilla vet om det. Det är verkligen sjukt!!!! Vanligtvis brukar rykten spridas i illfart i denna håla så jag är ärligt talat imponerad som fan!

Det är även väldigt skönt då det betyder att dem som vet och som jag har berättat för verkligen har hållt sitt ord och att det inte har spridits vidare. <3

Wow vilken känsla. lyssna på hjärtat!

Har nyss kommit hem från barnmorskan :) Wooow!! Är superduper glad kan inte sluta le!!
Fick lyssna på min bebis lilla hjärta. det slog jätte bra sa hon (GUUUD VILKEN LÄTTNAD) Hon sa även att den lille sprallade på som tusan där inne och var mycket livlig. pappa upp i dan ;)
Woooow vilka tecken !! Allt känns med en gång så fruktansvärt verkligt! :)

Jag viste ju inte om att jag skulle få lyssna på hjärtat idag så det känns lite ledsamt att inte Jonte var med idag och fick dela denna sjuukt coola och underbara känsla. Inte trodde jag heller att jag skulle reagera så starkt. Tårarna var verkligen nära!

wow wow wow. jag kommer verkligen kunna leva på detta länge nu, ända tills ultraljudet den 13 mars. Det kommer bli så overkligt att få se den :)

Sööömn..

Vaknade klockan 5 idag av en lastare som skottade snö utanför huset. låg vaken i en timme tills älsklingen skulle gå upp sen somnade jag äntligen om,
Sitter och väntar på att ägen ska bli klara nu. Ska till BM klockan 10. Vet egentligen inte direkt varför? :) haha. Men ska fråga henne när Maaaagen kommer. (vilket hon ju egentligen itne kan veta)

Fick en kommentar igår om att jag skulle lägga ut magbilder. Jovisst gör jag hemskt gärna det. Nu är det ju tyvärr så att min mage inte har velat växa så mycket och det verkar ligga i släkten att få en synlig gravidmage sent.

Jag lade in en för ett litet tag sen. Kan ta en ny när jag kommer hem. Kanske dte har hänt något om man har något att jämnföra med? :)

Ha en bra dag.

mätt!!

Ja från att i början knappt kunna äta något. Till nu när jag är ett matmonster :D
Kastade ihop köttfärs och broccoli och sen pasta till det. såå enkelt och såå Gott :)

Simmade en halvtimme idag också. i början är det faktiskt lite trögt men efter ett tag känner man sig så himla lätt :) men bastun efteråt är nog det bästa med allt :)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på Unga Mödrar och vänta på att älsklingen kommer.

Vad kul att så många har hittat till min blogg idag också :) Hela 20 stycken och det är bara 5 som vet om den :) haha.

Puss

Hemma.

Mina kära föräldrar och syster, (min syster hytte just med näven mot mig och hotade mig att skriva till att även hon var med och hämtade mig. :) hahaha,) hämtade mig i Svarte så nu är jag hemma igen :) Om två timmar ska jag möta min syster så ska vi simma :) skönt skönt!! Det är även väldigt skönt att veta att jag FÅR vara en lite tjockis och att kunna gå i bikini utan att bry sig speciellt mkt :)

lugnad.

Vecka 15
Några kvinnor kan känna av ligamentsmärtor: stickande, dragande smärtor från ena eller i bland båda sidorna om livmodern. Men denna typ av smärtor kan du känna av redan i graviditetsvecka 7-8! Smärtorna kommer oftast när du ändrar kroppsställning - när du vänder dig i sängen eller reser dig upp från sittande ställning. Smärtorna beror på att det stramar i upphängningsapparaten till livmodern, i ligamenten. Det är inte farligt för graviditeten och brukar oftast försvinna senast kring graviditetsvecka 20.

Läste nyss detta och genast känns det bättre. Det kände jag för en vecka sen också ungefär. Tror nog det är något växtvärksliknande :) Hoppas hoppas för då betyder det att det snart börjar expandera där nere ;) haha

Jobbig natt.

Halv två inatt vaknade jag. Hade en underlig känsla i magen, det gjorde inte jätte ont direkt utan var med obehagligt. Jag hade även fått näsblod. Sånt här gör mig så himla orolig. Men jag hoppas det inte var något allvarligt. Då borde det nog ha gjort mer ont. Ska till BM imorgon så får fråga henne då om det kan ha varit något allvarligt.

Idag är jag sugen på att simma faktiskt. Får höra med syster min när hon slutar idag. Är även sugen på att bowla i helgen :) får se om jag kan styra upp något.

även om det långt ifrån syns att jag är Gravid är det fler o fler som har sina misstankar.

Någon hade "läst mellan raderna" på mina andra bloggsajter. Någon tycker att mitt plötsliga tvärstopp när det gäller rökning och min totala frånvaro på alla fester med mera början kännas lite misstänksam. Men jag håller så fint masken och försöker vänta ut mina 22 återstående dagar till UL =) kan inte beskriva hur mkt jag längtar!

En skön tur på stranden.

Eftersom att dagen ändå  bara har varit allmän kass o seg och jag satt o deppa ihop bestämde jag mig för att jag ändå lika gärna kunda plåga mig själv lite mer med att gå en runda med svärmor. obs! det är inte svärmor som är plågan utan det att jag var tvungen att röra på mig!!! inga missförstånd tack :D När vi hade gått ca 300 meter funderade jag på att be om nycklarna och vända hemåt igen. hahaha. som tur var gjorde jag ju inte det. Det blev en runda på en timme! puh! och vi gick även ner till stranden och släppte hunden lös. helt vindstilla. Mysigt :) hon lurade även in mig i en fårhage och fick mig dessutom att utstå en lång seg backe sista biten hem. Men det är jag tacksam för nu =)

Nu tycker jag nog att Jonathan kan komma hem. Känner mig fruktansvärt osexig och i behov av en dusch så det får det bli tillsammans med honom sedan.

Tjingeling.

uttråkad till max!

.. Verkligen.... Känner inte för att ta tag i något alls. Vill bara att älsklingen ska komma hem och hålla om mig och aldrig släppa taget...

Igår var jag full av energi men idag så är det precis som att det har sugits ur mig. Imorse såg vädret ut att bli fint men nu är det molnigt igen. Så lusten att gå ut är helt bortblåst. Och jag borde göra alla mina enmiljon läxor nu när lovet nästan är slut till och med.

Idag är helt enkelt ingen rolig dag. en sån där hoppa över dag.



Bild från älsklingens student förra året. <3
I år är det min tur. ca 4 månader kvar. Och hjälp vad jag kommer va tjockis och mysig på studenten :)
Jag längtar så oerhört mkt efter att få slippa detta helvetet.
Kan ju berätta att skolan har varit en Plåga för mig det sista året. har bollat mellan att hoppa av totalt eller bara försöka kämpa mig igenom det. ibland går det bra. ibland är det väldigt segt.

Gravid smycke. v.14+4

Ja ett sådant skulle jag vilja ha :) Och har hittat ett som jag verkligen gillar.




Den mexikanska bolan eller graviditetspinglan är ett vackert smycke för gravida. Inuti smycket finns en liten xylofon på vilken en liten boll dansar runt och avger ett speciellt svagt ljud när kvinnan rör sig. Genom att bära smycket långt ner på magen kan barnet höra ljudet.

Från cirka 20:e graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det magiska rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet och blir lugn av det.

Kanske ska be älsklingen lite gulligt när han kommer hem och fråga om han skulle vilja klicka hem ett sådant till mig :D

Jag börjar faktiskt bli lite små deppi.
Jag sitter varje dag och spanar in andra blivande mammors bloggar. OCH DERAS LIV VERKAR SÅ PERFEKT??
Graviditeten är underbar, allt är under bart, mannen är en underbar tankeläsare som gör allt och kommer med blommor varje dag och köper presenter och ligger och myser med magen varje kväll och dem köper det och det och det.
whaaaaaaaaaaaaaat??
Man ser dessutom alla dessa mysiga magar som sticker ut som berättar för hela världen att det lever någon därinne. kvinnor som bara är någon vecka längre eller så som har stora stoltserande magar som bara så där vackert sticker ut.
Men jag då? Inte fasiken sticker där ut något på mig. Jag VEET att det är så fruktansvärt annorlunda men ändå! När ska jag få visa min mage för alla och stolt få berätta om Min och Jonathans välsignelse.? vavavava?

Jag blir snart galen här framför datorn.

Båda min mamma och svärmor var sena. 5-6 månaden började det synas. Men jag vill inte ärva det för jag vill inte vänta så länge. Jag vill SE att det finns något i mig. Detta stressar sönder mig, Tänk så finns där inget??
Om 23 dagar är det ÄNTLIGEN ultraljud. Och jag kan inte förklara hur mkt Vi längtar dit, jag vill bara se det lilla pyret. Få se att det VERKLIGEN finns en liten baby där inne och få se att allt står rätt till.


Nu blir detta alldels för långt.
Hejdå

PS. Om någon söt (låt säga kanske familjemedlem eller så) sitter o läser detta just nu och tycker att Jaaa oh vad Lina skulle va fin i detta smycke. Jag köper det som en överraskning till henne. (BARA OM) så finns det på länken under!
http://www.babytime.se/se/art/bola-silverplaterad-aggformad.php :D

Kallt.

Nu har jag simmat, i en hel halvtimme :) första gången på ett år jag är i bassängen ju :P riktigt härligt att basta efteråt. Tusse åkte hem eftersom att jag tänkte att jag skulle gå till tåget när jag var färdig. Kom sedan på att jag va tvungen att gå hem o lämna mina badkläder först och fick därmed gå hela vägen hem i blött hår. efter 50 meter var mitt hår istappar så då var det bara att trycka på sig mössan så långt ner det gick och stoppa in håret.

Jag känner mig i alla fall otroligt flitig kan jag säga :) Ska ju snart gå mot tåget igen och åka hem till Jonathan.

Puss

The dentist.

Tillbaka från tandläkaren nu, tusse följde ju med som moraliskt stöd men det hade egentligen inte behövts för jag var ju stålmannen(kvinnan) själv =D Borrade i mitt första hål någonsin. och Ingen bedövning här ente :P Satte även för min glugg där framme så nu kan man le igen :D

Jag och systrarna ska hem till tusse och spela nu, ska spela skiten ur dem alla :D Om jag orkar blir det simning ikväll. Ska även bege mig till Älsklingen ikväll och spendera natten där. kanske man även får lite läxor gjorda då imorgon när jag är där hemma?

Heeeejdå!


Tandläkaren.

Ja henne ska jag till om en timme. har jäkligt brottom egentligen för kom nyss ut ur duschen så kanske dags att klä sig o äta snart. Jag vill Inte dit i alla fall. Misstänker borrning, ajaj! Men min älsklings Tusse (syster) följer med som maraliskt stöd. Love her!

I duschen idag tyckte jag att magen var hårdare än någonsin förr. Det är ju inte heller möjligt att dra in magen längre.

Igår klickade jag hem ett par mammabyxor och en mammatröja.. Kan lägga upp bilder sen när jag kommer hem igen :)

Igår var det en väldigt omtumlande dag. Och natten var katastrof. Jag har sovit SÅÅ dåligt. Jag har dragit täcket från jonathan, puttat ut han på kanten, legat och smaskat och tuggat och gnisslat tänder. Oooh det är så frustrerande. Främst för stackars Jonathan som får ligga o höra på det, sen är det jobbigt för mig själv också givetvis för jag vågar inte somna om igen så jag stör honom. Vill ju att baby ska va pigg när han är på jobb :)

Nej nu får jag rusa, måste ju hinna spela en omgång spindelharpan också. min Drog! Jag erkänner mig beroende.

Det händer en del..

Ja nog händer det en del. Folk som inte vet eller tänker på att jag är Gravid ser det nog mer som att jag har fått en liten putmage eller något liknande :) Själv känner jag en stor skillnad. På bara de senaste dagarna känns det som att det har hänt MYCKET! Jag klämmer och känner alltid flera gånger om dagen på magen, den är väldigt hård. först var det mest i vänstersidan (har läst senare att den växer där först? eller något sådant??) nåja, nu är hela magen ganska hård en bit under naveln och neråt och lite ut på sidorna. Jag har länge gått och varit orlig om jag bara har inbillat mig och kanske är skengravid, man har ju hört alla möjliga historier, nåja nu tror jag ju inte att det är så och har märkt att det går väldigt sakta i början men så rätt som det är kommer där en mage från ingen stans. Jag undrar dock när det blir en "gravidmage" så att andra som inte vet förstår det. Min svärmor fick ingen synlig förän i FEMTE månaden. och har för mig att min mamma också var väldigt sen. Eftersom att det är första gången är det ju inte så lätt för mig heller att veta. Jag vet ju inte hur man är gravid :), haha..

Nu när jag ändå sitter vid min gamla dator kan jag passa på att lägga in lite egopics, Alltid kul ;p (för mig)

'



Äsch orkar inte lägga upp bilder, tar jätte lång tid idag.

Jag kan även berätta att jag har bestämt mig för att offentliggöra denna blogg efter att Vi har gjort vårt första UL, som det ser ut nu ska det göras den 13 Mars.. Man vill ju gärna kolla först så att allt står rätt till med den lille där inne :)

something to do.

Min kära syster hörde nyss av sig. Jag ska ta en tripp till fritids senare idag. Ska hälsa på henne på jobbet och även alla "gamla" förskolelärare man hade :) Känns inte som att det var speciellt länge sen man själv gick där som ett litet barn men tiden går fort helt enkelt.

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra nu under tiden. har kollat igenom vartenda internett sida och blogg som existerar känns det som :) Älskling är på jobbet och ja det finns inte speciellt mycket mer roande att göra. Dessutom fryser jag och tycker därför det är väldigt mysigt här under täcket :)

Usch asså vilken baby längtan jag har just nu. Vill bara hålla mitt lilla barn i famnen.. Och något jag längtar så fruktansvärt mycket till är att få se min Man hålla Vårt barn i sin famn, Tror nog jag kommer fälla en tår då. Det kommer vara så himla vackert!! ♥

Nä nu hör jag en spännande konversation nerifrån. bäst att kila ner och tjuvlyssna :)



Morgon 1 - Lov

Jepp. första dagen på detta lov. jag har så mycket energi nu på morgonen. tänker att jag ska gå en låång promenad. Att jag vill simma ikväll. Att jag ska vara SÅÅÅ flitig med alla läxor idag och vara social med familjen..
Så kommer det inte bli. tyvärr. för jag kommer troligtvis sitta här vid denna jäkla data hela jäkla dagen såvida ingen drar i mig :P haha

Jag sitter just nu med två rostademackor med alot of smör och ett glas oboy :) mumma!

Haha kan inte sluta tänka på när vi berättade för hans föräldrar. Jontes pappa är så söt :P - "jaså ni är så sportsliga, själv så sa vi inget till våra föräldrar, dem fick själv märka det när magen kom" haha. Sen frågade han om vi inte skulle passa på och gifta oss samtiddigt som dopet. (ironiskt) Jag själv hade inte haft något alls emot det :P Men så har jag efter lite tjat på jonte kommit till insikt att vi inte har råd att hålla i ett stort bröllop för tillfället. För jag vill ha ett stort fint bröllop med prinsessklänning :D Vet ni.. jag brukar smyga runder på nätet och kolla upp olika brudklänningar och drömmer mig iväg =)
Nej nu skriver jag mest i drömmarnas värld, inget som intresserar er kanske. Så därför slutar jag nu och återkommer när jag har något vettigt på hjärtat :)

Puss

Avslöjandet.

Ja nu har vi "släppt bomben" haha för svärföräldrarna. ingen av dem blev särskilt chockade då de redan hade haft sina aning och misstankar ett tag :P Så det var ett otroligt lugnt och skönt avslöjande och vi fick givetvis gratulationer. Och jag fick chokladhjäertan :D haha.

Idag har varit en spännande, rolig och lärorik och gripande dag. En liten utflykt kan man kalla det...
Blev en lång runda också ute i snön. jätte skönt och jag fick upp flåset som bara den :)

Nu sitter Jonathan oh pappa och kollar på tv och mitt kaffe står och kallnar, mamma körde till Lotte och lisa sitter uppe på rummet med sina tre kompisar och fnittrar. sådär som bara 16-åriga töser gör :) haha. Jag har förövrigt nog druckit mer kaffe än jag bör idag :S men det är faktiskt första gången. en mugg för mkt eller så kan ju inte göra något?

Puss på er.

Alla <3 dag.

Vet ni egentligen varför alla hjärtans dag firas? Om inte kommer här lite info :D

Alla hjärtans dag skapades under medeltiden. det var då man uppmärksammade kopplingen mellan romantik o kärlek. Man trodde att fåglarna börjar söka efter sin partner i mitten av februari och var därför en parningstid.. Senare har detta utvecklats till en lek där man skulle para ihop unga män och kvinnor.
I 1300-talets England och Frankrike blev Valentindagen en fest för ungdom och förälskade. De vuxna försökte alltså para ihop sina ungdomar :D

Numera handlar det mer om kommersiella skäl.. Folk vill tjäna pengar och vi går på det.
För varför bara välja en dag att uppmräksamma sin partner extra mycket? Jag gör de varje dag minsann :)

Men men, "Dagen i ära" och allt så har jag nu skickat iväg Jonathan till affären där han ska handla choklad hjärtan och gelehjärtan till kvällen:)

Vår lilla överraskning till "farmor och farfar" kommer bli i form av ett kort.
På framsidan står där "en liten baby" och där inne står det "kommer till världen i Augusti" , varma gratulationer till farmor och farfar" Ganska tydligt budskap tycker jag :P haha
Jag kan säga att jag är fruktansvärt nervös och pirrig och har verkligen ingen aning om hur reaktionen kommer se ut. Alltså mycket spännande.

Upd om hur det gick kommer imorgon :)

Puss ♥

Fredagmorgon.

Ja hujjedamig vad jag är trött!!! 03.31 vaknade jag inatt av att jonte låg o fäktade med armar och huvud. Jag väkte han och frågade vad han gjorde; "jag blir jagad av ett bi" var svaret jag fick :p haha. aja han lugnade ner sig och fortsatte sova. jag därimot viste redan mitt öde. efter en timme av stirrande i taket gick jag på toa, gick sen ner och åt lite :D oboy och macka., Mums. sen gick jag upp och stirrade lite till i taket tills kl blev 6.00 då vaknade joten och åkte till jobbet och ÄNTLIGEN kunde jag somna :) typiskt. sov i en timme, snoozade i 40 min och sen fick jag gå upp. så TRÖTT är ordet för idag!

Nåja sista dagen i skolan sen är det LoooV!.

Jag och jonathan har fortfarande ninte berätta något för hans föräldrar om att dem ska bli farmor o farfar. Så det tänkte vi ge dom i alla hjärtans dag present :) Vill hitta på något roligt sätt bara.

Ibland måste man våga chansa och satsa
Jag chansade, och jag vann högsta priset.
Jonathan ♥ bebisen ♥

Matos.

Jepp mamma står i köket och lagar mat. kättbullar och mackaroner på min begäran :D
är det bara jag som avgudar vanlig enkel husmanskost?

Efter första tiden då jag mådde illa av allt har jag fått en otrolig avsmak för KÖTT. alltså stekar eller biffar eller liknande faller mig inte alls i smaken längre. Det ska vara enkelt och snabblagat o gärna pasta :D inget slår pasta skulle kunna äta det VARJE dag.

Älsklingen kommer till mig ikväll. Sedan ska vi spendera helgen hos honom. Vad som händer på lördag är inte ritkgit klart än, förmodligen bjuder han ut mig på middag eller något, och sen bara mys :) Men det är så jag vill ha det.. ♥

Fick reda på idag att det tydligen redan är folk i skolan som spekulerar kring om jag är gravid eller inte. Egentligen är jag förvånad över att dem inte har fattat det förän nu. Jag slutade helt plötsligt och tvärt att röka och dricka. Har inte varit med på några klassfester på senaste månaderna. är aldrig ute eller gör något. och kläderna börjar bli enformiga. Haha. Men men. antar att det kanske bara är jag som trodde att man såg teckna lite tydligare.

När någon tillexempel frågar mig om jag har slutat röka och jag svarar JA så känns det som att dem kan se rakt igenom mig och fatta varför :P haha. Men men får väl se när folk börjar se det på magen. Har inte tänkt hur jag ska berätta. Tror nog att jag bara tänker låta ryktet spridas och vill folk något så får dem ju fråga mig helt enkelt :)

Nej nu måste jag äta. Maaaat. har fått en sån JÄKLA aptit :D har gått från att äta minimalt till massvis och konstant hungrig :P haha.¨

Nej mat var det. Puss

Vecka 14 (13+5)

Ja nu har jag äntligen tagit den absolut första bilden på magen :) Kul att ha något när man fortfarande är ganska platt o liten. Vågen står fortfarande på samma. Jag gick ner 6 kg i början. sen har jag gått upp 4 igen för ett tag sen och där står jag hela tiden. Så jag har ju inte ökat i vikt så hur kan då magen växa?

Sitter just nu och tittar på ett riskförlossnings program. En kvinna som fick 5 barn. Hujjedamig säger jag bara :P



nåja visst är där lite mage :)?




växtvärk ? ?

Ja jag tror nog allt att det är växtvärk jag har.. i magen.. har börjat ömma de sista dagarna så antar att det växer på ganska bra där inne för tillfället :) Har ju faktiskt varit kul med en mauge. som sagt som sagt, (ett jäkla tjat hela tiden jag vet, men jag vill ju verkligen att det ska synas. Ibland undrar jag ju om där ens finns något där inne? Hoho!?! :)

Ska väl dra mig mot kylen snart och se vad man kan slå ihopa till frukost. Morgonen börjar med Religion halv 11. Vi ska ha debatt, för det är vår klass super på! vi disskuterar aldrig utan vi debatterar. I vilket fall som helst, så ska jag debattera om äktenskap inom Islam. Jag ska ta fram hur vi ser det, alltså ut medias synpunkt, och sen försöka bevisa med hjälp av koranen och annan info hur det egentligen ska gå till. Aja jag känner mig väldigt påläst i alla fall så det ska nog gå vägen :)

Skriver kanske ett inlägg till senare.

Puss.

Längtan..

Ja det är en oändlig längtar efter den lille. Inte nog med att det är en månad kvar till första UL så är det ännu fler, 5 månader närmare bestämt, tills jag får känna mitt barn mot mitt bröst. Jag kan inte i mitt liv föreställa mig vilken känsla när han/hon kommer ut lite så där slibbig och skrikig och alldeles nyfärsk upp på bröstet för första gången. Jag får en sån obeskrivlig lyckokänsla i kroppen. Ändå kan jag inte i min fantasi ana hur det kommer kännas. Mer än fullkomligt underbart.

Det kommer bli tufft, det kommer bli hårt, och det kommer bli slitet, men det kommer även bli så fantastiskt jäkla underbart. Jag antar att det är så för alla föräldrar, unga som äldre. Jag längtar efter ansvaret, jag längtar efter min Familj!

Jag har funderat lite kring antal. För det första slog det mig att man (jag) ofta sitter och tänker på hur många barn jag vill ha, jag har inte Jonathans åsikter i tanke, men framför allt så har jag inte en tanke på hur ICKEsjälvklart det är med barn. Ofta tar man förgivet att man själv kan bestämma hur man vill bygga upp sin familj. Men så finns de dem som inte ens kan få barn och dem som shockas på ul av 2-3-4-5-6 huvud. Men åter till MINA tankar då...
... Ett barn tycker jag känns lite "tråkigt" hade inte själv velat ha så, två barn? nja, jag skulle ju kunna tänka mig fler, men tre är ju så vanligt? fyra då? som Jonathan, dem är fyra syskon. Ja inte vet jag, det kanske slutar med endast en liten kotte. Bara en är en Stor välsignelse givetvis. Eller så kanske det blir 5-6? Ja tiden får helt enkelt utvisa det. Tills dess ska jag bara njuta till fullo av Barn nummer ett som ligger i magen :) ♥

Låt tiden raska på lite :)

Puss

Onsdagmorgon.

Sitter hos Älsklingen nu. vaknade för en stund sedan, kunde faktiskt somna om efter att han åkt till jobbet. Förresten så snöar det ju? JÄTTE mycket!!

Sitter och väntar på att svärmor ska vakna så vi kan äta frukost :) Sen åker jag med henne till skolan halv1. så det är najs att slippa gå i snön.

Igår fick jag panik när jag skulle åka till Jonathan. Jag har endast ett par byxor som jag kan använda och jag hittade INGEN tröja, alla tjocktröjor låg i tvätten och jag visste ju om att vädret skulle bli så här idag. Nåja är väl kanske dags att införskaffa lite fler kläder. samtididgt känns det inte så länt för snart sommar och så vet jag ju inte hur fort jag växer :) Lite fortare kan det allt gå så jag får den där mysiga lilla kulan. Sen kan det ta stopp där =) haha.

Ne får väl gå in och se om hon har vaknat :)

Puss ♥



Bild från nyår 2007, tihi, tycker det är så sött när hjärtat hjälper mig platta och locka håret ibland :)

Vilka är vi?

Jag tänkte ta lite snabbt och kortfattat om vilka vi är egentligen :)

Jag är Lina, 19 år snart. går sista året på gymnasiet. Naturvetenskaplig linje med inriktning Miljö. Jag tar alltså stundenten till sommaren och kommer vara tjock och gó då :) Jag är ganska vanlig, fast ändå väldigt ovanlig om man jämnför med de andra jag känner i min ålder. Jag är inte (och var inte innan) någon direkt partybrud. Jag trivs mycket bättre hemma med familj och pojkvännen framför en film och med GODIS :) Kommer alltså efter studenten att vara mammaledig och ska sedan göra mitt yttersta för att hitta ett bra och trivsamt jobb eftersom att Jonathan insisterar på att få vara hemma Lääänge med bebisen han också.

Jonathan 20 år, är min pojkvän, pappa till bebis och den mest underbara människa på denna jord! Han är fast anställd svetsare och är bäst på allt! motorsport har han en viss kärlek för. helst ska dem ha två hjul men även dem på fyra har tagit upp en del intresse. Så när han inte jobbar eller myser med mig kan man helt enkelt hitta honom i verkstan :)

Vi bor "hos varandra" om man kan säga så. har en rutin på vilka nätte vi sover här och vilka nätter hos honom. Det är sjukt jobbigt egentligen och jag längtar därför helt galet mycket efter att få bli sambo med min kära. Vi letar för fullt och det är bara att hålla tummarna för att vi hittar något som vi verkligen trivs med.

Finns inte så hemskt mycket att "avslöja" om oss egentligen. Vi är ganska vanliga båda två =)

Kan bjuda på några namnförslag vi har tillk Bebis, jag är väldigt öppen för namn men jonathan dock är väldigt svår flörtat vilket har resulterat till endast fem namn: THOR, SVEA (favoriter) Tilda, Agnes och Fanny/Fannie




Supernöjd!

tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack För hjälpen av designen :D Jag är super nöjd ;D!!

Ser att hela 28 stycken har varit inne och läst idag :)? haha vore kul med någon kommentar, så jag kan se vilka som egentligen läser. ♥

Nu börjar magen kurra igen, benen vill ut och gå och min hjärna säger till mig att plugga. Dock så säger kroppen till att den trivs ganska bra här i sängen.


Tänkte lägga ut en bild på mig och Jonathan. sådär lite härligt sommarbruna och glansiga haha :P Gud vad jag älskar min man. ♥♥♥♥♥♥♥♥


Ensamt i sängen.

Ja det blir det varje morgon efter att Älsklingen har åkt till jobbet. I princip varje dag ligger jag vaken fram tills dess att klockan ringer och det är dags för mig att stiga upp. Nu har jag ju ingen klocka att vänta på eftersom att jag är ledig idag. Och det innebär att jag istället kunde starta upp datorn och skriva lite här =)

Jag hade förväntat mig en lika fin morgon som gårdagens, tyvärr är den ganska ruggig så där sprack mina planer på att ta en morgon runda. Fast å andra sidan är det rätt mysigt att bulta på sig massa kläder o mössa o vantar o allt och traska i skogen, men jag tror inte att kiddie uppskattar det. Nä jag får väl helt enkelt ligga här under mitt mysiga täcke och knappa på datorn. Typiskt va? ;)

Tänkte fota lite sen. En magbild faktiskt :) Det blir min absolut första. Men nog tycker jag att det börjar synas liiiiiiiiiiiiiite? endast ett par jeans är i bruk i alla fall, men det kan ju vara all den glassen jag har blivit nykär i? Men jag väljer nog att gå på alternativ ett. Att det FAKTISKT växer något i mig. ♥

Ne nu får jag väl gå ner och göra mig en stärkande frukost så jag får en stor fin och frisk bebis.

Drömde förresten inatt att jag födde en Pojke. Det var otroligt verkligt!! Jag trodde stenhårt på en flicka eftersom att jag väldigt tidigt drömde om att jag fick en liten flicka efter det har både Jonathan och Mamma drömt om flickor också. Men nu har det vänt. så vi får se :) Jag är superduper nyfiken på att veta vad det är. Men samtidigt så spelar könet ingen som helst roll, Vi önskar oss bara ett välskapt barn ♥

Mysig morgon.

Eftersom att jag somnar så tidigt på kvällarna så vaknar jag öven tidigt på morgonen. När Jonathan lämnar sängen kan jag inte sova mer, blir helt enkelt för tomt, dessutom trycker det ordenlitgt på blåsan. Mamma körde nyss till jobbet och jag har precis lämnat Lisa på skolan, pappa ligger där upp och sjuksover och kiddie ligger här brevid och myser. Själv sitter jag i soffan med datorn i knät och nyheterna på tv, och musik i bakgrunden.

Jag tycker om att sitta och mysa så en stund inte behöva stressa alls. Jag fick till och med för mig att jag skulle ta ett bad strax men det får jag nog spara till ikväll. Jonathan och Andy ska till Johan, han hade tydligen en överraskning och dem skulle sova över där. Detta betyder att jag måste sova ensam inatt!!! Vilket är första gången på mååånga månader vi sover ifrån varandra. Det känns faktiskt jätte jobbigt samtidigt som jag måste erkänna att det ska bli skönt att få rulla runt i sängen och ha täcket för sig själv. MEN vem ska hålla om mig, och pussa på mig och mysa med mig tills jag somnar? :( Känner jag börjar bli lite blödig nu :P Har varit det de senste dagarna, det är ju givetvis förklarligt med alla hormoner och sånt, och jag tycker nästan om att vara lite sådär lite och hjälplös.

Skolan kör igång halv 11. Dock är chansen stor att läraren är sjuk vilket betyder att jag inte börjar förän halv 1. Så mitt dilemma denna morgon är att försöka ta reda på om hon är det eller ej.

Så tack för mig :)


Ett avslöjande.

Det är mycket intressant, att starta denna nya blogg, För här ska jag göra mitt eller rättaresagt VÅRT, mitt och jonathans, största avslöjande Eveer :)

Jag undrar när jag ska få avslöja denna blogg :) det ska bli mkt spännande att få höra allas reaktioner, kommentarer, och hur mkt folk kommer lägga sig i mitt liv och säga åt mig att det jag gör är fel eller rätt..

Saken är den att det har aldrig kännts så rätt i hela mitt liv. Jag är så där överdrivet super lycklig som jag inte trodde man kunda vara. Det är så underbart.

Jag längtar verkligen jätte mycket, Jag längtar efter att få kalla oss MAMMA och PAPPA.

Vecka: 13
Månad: 4
090815♥

RSS 2.0