Resa.

vill vill vill till Thailand i höst. Dock känns det lite omöjligt. Eftersom vi ska till Riga i påsk känns det lite tight att spara ihop till thailand på bara 4-5 månader. Dock pratade jag med hon på bvc om det. Eftersom det är en solsemester och så himla lång resa. Men hon sa att mååånga åker på solsemester med sina barn.. Hon trodde att vi skulle klara det utan problem och är man då fler finns det många famnar att vara i. Det är även lättare nu när han är mindre än tex nästa år då han springer runt och lättare blir rastlös. jaja. babbelbabbel tråkigt att läsa. SOOORRY!

idag ska jag och Melker träffa ebba och eve :) Ska bli skoj, tråkigt att sitta hemma bara. så himla fint väder är det också.

Vad ska ni göra idag?


Min lilla skrutt kan verkligen inte förstå att han va såå liten för bara någon månad sen och nu så kryper han snart runder här hemma. ♥


Kommentarer
Postat av: Love Oliwers mamma <3

Hej!



Jaa gud man blir ju de!! Helt otrolig resa man har gjort och allt är värt de nu i efterhand :) Så himla häftigt

Shit han blev ju 4 månader sen i söndags och 2 månader till så är han ett halv år gammal..helt sjukt!!

kram Love

2010-01-14 @ 10:15:15
URL: http://mommyatnineteen.blogg.se/
Postat av: Carolin Mamma ti Junior

Vi har planerat en solsemester ti Cypern i höst! ska ble så skönt o kumma ivajj hela familjen o bara få rå om varann =) Litta oroli för hur lilleman ska klara av flyget + värmen men di går säkert!

2010-01-14 @ 12:21:49
Postat av: mariana DG

vilket söt bild :)

2010-01-17 @ 12:08:06
URL: http://andresbabiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0