Malmö.

Hela dagen har spenderats i malmö med mina två pojkar och bröderna Isak och Josef. Jonathan handlade en videokamera, det villö man ju ha hemma så man inte missar något av Melkers framsteg. Jonte springer runder och filmar som en liten fåne "här har vi soffan, tavlor, Melkers rallybil, kylskåp, morgondagens mat (kaninen', haha), osv osv... )

Melker sover så gott nu, han var helt slut efter en hel dag i malmö så det blev sängen lite tidigare. jonte har två vänner här och dem dricker lite öl, jag sitter med ett glas rött, snart kommer josef och evelina och ebba med lite pizza. En härlig kväll helt enkelt :)

På återseende!

Lördag.

Godmorgon Lördag, Melker tog morgon som vanligt vid kvart i 7. Han har bara vknat en gång inatt, så jag blev jätte förvånad när jag tittade på klockan då jag hörde en liten gosse prata med sina gossedjur. Men det gär inget, klockan påverkar inte mig, jag vaknade på så gott humör idag. Jag misstänker att det beror på att jag somnade så gott.


Efter en trevlig kväll med alla töser och visningen kommer äntligen mina älsklingar hem vid 9, Melker vaknade till så jag kunde pussa på honom och gå o lägga honom. Sedan kröp vi ihop i soffan och försökte på plats på längden båda två. Det var så läänge sedan vi hade det så mysigt, vanligtvis sitter en vid datorn och en vid tvn, eller jag vid både och och Jonte typ sitter o ritar, haha. sällan ligger vi så tyst i varandras famnar och bara njuter av det. Det är verkligen underbart. ♥



Oooh nu ligger han och försöker krypa =D!! Han har inte alls visat intresse för det innan! ♥



Nej nu måste jag hämta kaffet, doften frestar mig så himla mycket. Och så måste jag rädda dataladdaren från Melker, som var destinationen med krypandet.



Idag ska vi till Malmö förresten. Ska försöka få Jonathan att köpa lite hårfärg till mig och kanske något annat ovettigt på IKEA, jag bkev ju fattig igår på visningen =P haha.


HAHA! den bjuder jag på bara för att melker ser ut att tänka "Vad fan sysslar mamma med egentligen"








KAN INTE KOMMENTERA!

HÖR UPP ALLA! NI SOM HAR DET SOM SÅ ATT MAN MÅSTE SKRIVA IN TVÅ ORD FÖR ATT KOMMENTAREN SKA GODKÄNNAS, JAG KAN INTE KOMMENTERA DET.

Jag vet inte om det bara är jag som har det problemet, om det är min dator, eller fler som upplever det? Skit störigt faktiskt har försökt flera gånger men det går inte!!!!!!!1

 

suck!


Undersökning.

Har fått ny tid till ännu en undersökning till Melker. Det komemr säkert gå bra men det låter läskigt. Så här står det i "beskrivningen"

"En venflon sätts i ett blodkärl, däri sprutas en liten mängd radioaktivt ämne. i samband med injektionen mäter man med en gammakamera. barnet måste ligga stilla i ca 20 min."

Hur ska han kunna ligga stilla så länge? Man får även bara vara en föräldrer med pga influensa restriktioner och det blir ju jag då. Men jag hatar verkligen om inte jonathan är med, jag blir så himla ledsen när han blir ledsen och ja, jag tycker det är skitjobbigt, jag är så trött på allt sådant nu, sen vi låg på sjukhus vill jag aldrig mer tillbaka, stackars min lilla älskling. ♥


No time..

Har precis rullat ihop lax-rullarna, får provsmaka sen och se om det går att bjuda på. Passade på när Melker sov men mitt i denna mening hör jag honom vaken i sovrummet nu.

har en del att stå i idag så får se hur uppdateringen ter sig :)

Trevligt helg ♥


Så här mysigt somnade min superbebis innan :)

Bvc

Idag är det bvc dags klockan 10. Det är gruppen vi ska träffas i, idag handlar det om sjuka barn, hoppas man får några bra och nyttiga tips som kan hjälpa om lilleman skulle bli sjuk, bli förkyld eller något. Ni anar inte (ni som inte är föräldrar) hur orolig man blir när ens lilla hjärta blir sjuk.

Sedan ska jag hem och börja röja lite, imorgon har jag ju min lingon och blåbär visning :) Det ska bli skojsigt, jag ska göra minipizzor och någon laxrulle tror jag.

Det är helt sjukt egentligen, för bara någon vecka sen sov vi alltid till 8 - 8.30 .. Nu för tiden, ja då hinner vi vakna, stiga upp, äta lite, pussas och sen tar han sin första lur igen, OCH KLOCKAN ÄR INTE ENS 8!
Okej, nu är den det men han har ju sovit en stund. Nu ska jag kasta i mig kaffet och sen göra mig iordning så vi kommer iväg i tid.

Dagens mamma och son

Största delen av dagen har spenderats hemma hos mamma och moster som är lediga/sportlov.

Fotades en del så detta blir ett bildinlägg :)

Jag tyckte att nu är det dags att försöka locka fram våren så jag drog på mig dem ljusa jeansen och en vit blus, kanske vädergudarna blev inspirerade, värt ett försök i alla fall :)


Ni får stå ut med egoisten =D

 
Finaste plutten i världen!







Mys är det bästa som finns ♥




Melker blev hungrig så han smakade på strumpan.


Då fick han mat och ja, ni ser ju hur gott det är?? :)


Och efter en sån hård dag är det mysigt att få somna i mammas famn ♥

(Okej, jag erkänner, detta inlägg innehöll jävligt mycket mamma-ego!)






Sittdyna.

Innan satt jag och googlade lite på min barnvagn. Då kom jag in på en jätte fin liten sida. En kvinna som syr upp sittdynor och filtar.

Här är den mysiga sidan

Jag kunde inte hålla mig så jag beställde hem 2 stycken dynor :) Eller jag kunde inte välja mellan de två så jag köpte en och den ena är en halvårs present från mormor och morfar :)

På grund av copyrigt kan jag ju inte visa bild på dem två men om ni går in på sidan är det nummer 003, den med dem söta elefanterna, och nummer 23, bonddjuren :D

Nu är min lilleman trött så ska söva honom, puss

trött på snö? underhållning

Lite underhållning :)


9:e December
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort.

Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv.

12:e December
Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle ju vara förskräckligt! Harry säger att i slutet på vintern kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tror inte att det är möjligt. Harry är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.

14:e December
Snö, underbara snö! Det kom 20 cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet!

Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15:e December
50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera men jag tycker det verkar löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.

16:e December
Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme...Roligt..

17:e December
Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.

20:e December
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt. Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Harry säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning på jobbet. Jag tror Harry ljuger också!

22:a December
Harry hade rätt om att det blir en vit jul. Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det är så inihelvete kallt att det antagligen inte kommer att smälta förrän i Augusti! Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Harry att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger!!

23:e December
Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon helt jävla slut eller? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det men jag tror fan kärringjäveln ljuger!

24:e December
15 cm. Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på han som kör plogbilen så ska jag fanimej ta tag i pungen på han och dra han genom snön! Jag vet att det jävla psykot gömmer sig runt hörnet och väntar på att jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt.. Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen..

25:e December
God jul. 50 cm till av förbannad jävla snö!!. Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka. Gud vad jag hatar SNÖ!!! Plogbilsföraren stannade till idag och frågade hur läget va, jag slog till den jäveln i huvet med skyffeln...

26:e December
Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för, jävla håla!! Och allt var HENNES idé.. Hon går mig på nerverna...

28:e December
Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.

29:e December
25 cm till. Harry säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in. Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??

30:e December
Taket rasade in. Plogföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog honom i huvet och kärringen har åkt till sin mamma...

31:a December
Eldade upp hela jävla hushelvetet.. Ingen mer snöskottning här!!

8:e Januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig men varför är jag fastbunden i sängen?

Tandblekning.

Kaffe kaffe kaffe. Det är inte direkt smikrande för tänderna dock. Mina tänder har fått en gul nyans och jag tycker det är så in i helvetes jävla äckligt! Gula tänder ser ovårdat, äckligt och smutsigt ut. Tycker jag!

Så jag undrar om någon har erfarenhet av den här:
Ease white sensitive. ???????


Funkar det?


<3 Kaffe <3

Postat av: Mikaela http://mikaelaeriiksson.blogg.se/
vad har ni för snygg vagn? :)

Svar: Det är babytravel smart. Det är en vagn som glädjer plånboken men ändå helt OK utseende. Nu i vinter har jag dock hållt på att bli TOKIG, vi har ju haft så fasligt mycket snö och jag tror inte att någon av alla vagnar med små ledade hjul fram har rullat så bra på våra gator? Det har alltså varit lite kämpigt att ta sig fram och när det varit som värst har jag en gammal extra vagn som har åkt fram. Jag var inne på att sälja den för ett tag sen. Men Snnaaart måste ju snön försvinna?!? och då funkar den ju utmärkt igen. Så tills dess håller vi ut och ser vagnpromenaderna som ett träningspass =D


Idag önskade min älskade son morgon redan 06.15. Och jag som satt uppe till 11 igår, och sedan tog det minst en timme innan jag somnade, och som fått gå upp två gånger inatt. Var minst sagt död! Jag är Inte människa vid den tiden.. Men, vad jag vill och känner har ingen betydelse så man får snällt gå upp med sin lilla skitunge♥ :) Så idag tackar jag gud lite extra för den fina uppfinning som stavas KAFFE! Vi ska bege oss hem till min mamma senare som är ledig idag, förtsätta den dära skattjakten. Haha.


En liten liten Melker som myser hos sin mormor  ♥ ooh denna bilden är såå fiin, jag älskar den! och jag älskar Er! :)
Nej jag får väll dricka upp mitt kaffe och passa på att kasta lite smink i huvudet så man ser ut som människa, nu när plutten sover!

Förresten - Jag är sååå taggad, och förväntansfull inför nästa fredag då jag ska ut igen för första gången. Det var liksom i september FÖRR FÖRRA året jag var ute sist.


HAHA! en såååååå gammal bild. Men det var i alla fall en av de sista gånger jag skulle iväg. Det var klasspardeeey!



SOOOV LIINA!

Vad skönt att det inte bara var jag som känner som jag gör med ciggen. Då slipper jag tro att jag är helt koko!

Asså jag är helt jävla fast i eniros skattjakt. kan inte sluta!!

måste ju sova!!

oooh!

Konstig tanke.

Jag fick en konstig tanke innan idag. Jag kände att jag saknar när jag och Jonathan rökade. Jag saknar absolut inte ciggen! Jag slutade när vi skulle ha Melker och som den idiot jag är provade jag att röka när jag slutade amma. Men tack gode gud så tyckte jag att det var riktigt äckligt och mådde dåligt.

Men när vi rökade var det en slags gemenskap. Att gå ut och sätta sig och ta en cigg, prata lite och ha det mysigt. Jag kan inte riktigt förklara men det var en "speciell stund"... 

Bara en sån där kvälls tanke. Pojkarna ligger och sover så jag ska också snart krypa ner i sängen.


En dag med Evelina och Ebba.

Idag har jag och Melker spenderat nästan hela dagen hemma hos Evelina och Ebba med fika och massa snack ;)


Trevligt nog bor dem bara en bit öber gatan så det kändes onödigt att dra ut vagnen så jag packade ner honom i den fina filt-påsen Anna och Signe tog med hem från Spanien :)

                                                                      
Amning pågår :)                                Leka leka leka                                     Chillar i soffan :)

   
puss puss, skratt , puss, skratt skratt, min skatt! ♥

 
Tvåbarns mamma? Väntar nog ett tag ;)


Våra älskade fina underbara barn!


Melker fick försiktigt suga lite på en bit äpple.


Han tyckte det va jätte gott :)



Ebba den lilla sötloppan sov sig igenom mesta av dagen. När jag och Melker var på väg ut genom dörren tyckte hon det passade att vakna, så hon slapp lyssna på mitt babbel. Den lilla busen, tror hon jäklas medvetet med oss ;) ♥ Jätte trevlig dag med mycket babbel. Som tur är, är Evelina också ganska duktig på att prata, och vi tycker ofta ganska lika om saker, så jag slipper känna mig som en babblande idiot =P


Fika.

Melker ligger och vilar. Och så fort han har vaknat ska vi klä på oss och bege oss till Evelina och Ebba med lite fika :) Ska ta med kameran och be henne fota oss lite. Det är ju så sällan jag och lilla hjärtat kommer på bild tillsammans, oftast är det ju jag som står bakom kameran och Jonte och Melker som sitter och myser.

Jag funderar på hur jag ska göra, dem bor ju bara strax över vägen och det är inte skottat någonstans nästan. Var rätt drygt att pulsa i snön till affären innan. Kanske jag bara tar melker på armen och väskan på axeln. Hmm.. 

Nu hör jag små grymtningar från sovrummet. Tjing!

God Natt.

Idag har jag VERKLIGEN rensat. jag har sprungit upp och ner mellan tvätt - hemma - vinden. Har vikt om ALLT i vår kläd garderob och konstaterat att Jonathan har myyycket mer kläder än mig, han har TRETTON tjocktröjor. och typ sjutusen t-shirts. Jag har rensat ut massa kläder jag tycker är fula och som borde slängas. Så jag hoppas han också inser det när han tittar igenom det. Eller slängas ska det inte, det ska till klädbanken.

Jag plockade ihop 2 stora kartonger och 4 papperskassar med skit som Jonte fick köra iväg med och 9 banan lådor som hans mormor o morfar behöver. Så nu blev där bättre plats i förrådet så jag kunde bära upp mer saker. Så nu känns det riktigt bra =)

Jonte är iväg nu och hjälper Josef som har problem med bilen, den startade inte så han fick hämta dem på affären. Så nu har jag lagt Lilleman, ska ta mig en dusch och sätta på kaffe sålänge som sedan ska avnjutas med chokladpuddig.. Ohh Fyy Miig!

Anna-Linnea fick med mig ut nästa fredag. Denna fredag har jag ju Lingon och blåbär visningen här hemma, trevligt :) jonathan och melker ska köra iväg och äta middag hos hans föräldrar under tiden. Och nästa helg får Melker ännu mer kvalitetstid med pappa då jag och A-L ska ut och äta sedan dra vidare någonstans och ta några drinkar. Känns så där lagom och bra :)! Jätte kul. Tack!


Några år gammal bild.


Melker bloggar

Hej! Melker här! Jag tänkte skriva lite nu, eller mamma skriver och jag säger vad hon ska skriva!

Idag är det snö, då är det tråkigt att åka vagn för man kan ändå inte se något, så jag och mamma tvättar idag.
Det är riktgit lajbans att tvätta ska ni veta, man får ta hissen ner i källaren, då åker jag vagnen, I BARA PYJAMAS! Annars brukar mamma klä på mig massa jobbiga stora kläder när vi ska ut i vagnen.



Så här glad blir jag då!

Mamma har tur som har mig som hjläper henne med tvätten, jag övervakar noggrant så det blir rätt och att ingen svart strumpa hamnar i det vita.


Och sen ska man hänga tvätten i tvättrummet, då fick jag sitta i korgen och hjläpa mamma ge henne sakerna som skulle hängas.. Det var också skoj!



Vet ni, om man skriker när man är nere i tvättstugan så hörs det som att en likadan bebis som mig skriker tillbaka. Det hörs JÄTTE högt! Mamma säger att det är något som kallas eko - Är det så hemma hos er också? Jag tycker i alla fall att det låter superduper skoj så jag skriker jätte mycket!!


Man kan äte och leka samtidigt.. Eller jag leker inte längre, för den är inte så rolig längre, istället kör jag bänkpress med den :)


Mamma försöker ge mig massa olika mat från glasburkar, men mig lurar hon inte!!! Nu har hon dock hittat något som är fruktpuré och som har 6 olika sädesslag i. Den är faktiskt god!





´Nu har jag inte mer att säga. Nu ska jag mysa med min mamma sen tror jag att jag ska ta en middagslur.

Heeejdå!
Melker ♥


Härliga måndag. (lite babbel igen)

Det är måndag och en hel vecka ligger oskriven framför våra fötter. Det är massor med snö och vind så jag vet inte riktigt hur vi ska kunna ta oss ut idag. Jag vill ju gärna att Melker kommer ut varje dag men vi får se hur skottningen ser ut på gatorna.

Jonathan säger ofta till mig - "gå ut.." , "träffa vänner.." "bjud hem kompisar och ta några glas vin.."
Jaha blir mitt svar, det vore ju kanske trevligt, men vilka vänner? Jag har mina älskade mamma-vänner och jag vill påstå att dem är mina närmsta vänner nu, dem som förstår mitt liv helt och hållet. Jag är så himla glad att Evelina bor så nära så vi kan träffas ofta och jag längtar till varje tisdag då det är babyrytmik som sedan avslutas med en helmysig fika. (Men de flesta av dem ammar fortfarande så det är inte så lätt för dem att lämna över barnen en hel kväll till männen för att dricka vin...)


Barnen, Musse, Melker, Signe, My.. Wilmer saknas..

Jag har två vänner, ja jag tror nog att jag kallar dem vänner, som jag har lite kontakt med fortfarande, vänner från skolan som lever helt olika liv än jag. Ni två vet vilka ni är, det vet jag :) Och när vi väl ses är det så Sjuuukt skoj, jag blir så himla glad och man blir verkligen uppdaterad, ni är ju även dem enda som känner den gamla Lina, hon som fortfarande finns någonstans inom mig men som sällan kommer fram. Dock är det som sagt ytterst sällan vi ses, men när det väl sker är det riktig kvalitetstid. I alla fall för mig.



Nu tappade jag tråden lite - Jag känner absolut att det vore trevligt att gå ut o träffa vänner och ta någon drink, men det funkar ju inte riktgit så, det är fullt ös eller inget, det är samma gamla tradiga folk på samma gamla tradiga ställen.. Jonathan har varit ute någon enstaka gång sen Melker kom, och just då känner jag "Kan han kan väll jag.. Varför ska jag sitta hemma och glo.." Men så när det väl kommer till kritan och helgen närmar sig och dörrarna är öppna för att göra vad man vill. Ja, då känner jag med hela min kropp och hjärta att: Nä, vad fan är en kväll ute, med fylle och slagsmål, må skit och vara förstörd dagen efter - När jag kan sitta hemma med min älskade son och sambo, ta ett glas rött till god mat, kanske bjuda över några vänner på lite fika och avsluta kvällen med Lets dance?

Sååååå - Hemma kväll är min grej! ♥ Eller jag kanske ska säga att FAMILJEN är min grej ♥

Ni har förmodligen inte orkat läsa allt detta, bara massa babbel, sånt som jag behöver få ur mig och skriva ner, det är sådant här jag ligger och grubblar på om kvällarna som stör min sömn och om jag då får skriva av mig hjälper det mig.. - Min terapi!

Lovar lite Melker inlägg idag så kompensation :)


Segt?

Ja man ska ju verkligen inte anklaga blogg.se för att vara snabbt. Det tog en eeeviigheet att få upp denna sida så jag kunde skriva ett litet meningslöst inlägg.

Lill hjärtat ligger och sover nu. Han har tydligen lagt om sina rutiner de senaste dagarna, jag har klagat lite på att han bara sov 3x30 min om dagen, vilket är ganska lite. Men nu denna vecka har han förlängt sina sovplats eller till och med sovit 4 gånger om dagen. Detta har ju så klart gjort att han väljer att ta morgon 1-1,5 timme tidigare. Och vist är det kämpigt att ta sig upp klockan 7 när man är bortskämd med sovmorgon till halv 9. Men man piggnar till snabbt när man har möts av Melkers underbara morgon leende och på sig några slibbiga pussar :) Och det uppskattas mycket mer att ha en pigg och glad Melker under dagen än en fjuttig sovmorgon.

Hur kommer det sig förresten att man saknar barnen så oerhört mycket när dem har gått och lagt sig? Kanske för att man vet att det tar många timmar innan man myser igen. ♥




OBS! DETTA INLÄGG SKULLE POSTATS IGÅR MEN DET VAR SÅÅÅ SEGT SÅ DET KOMMER UPP NU ISTÄLLET!


Söndag.

Igår traskade vi över till grannarna. Hade oerhört trevligt som alltid, kameran stannade hemma men Evelina fotade lite som han kanske kan skicka över.

Jonathan är iväg och fixar farthållaren till bilen så jag och Melker har haft eget mys här hemma. Vi tog en dusch tillsammans innan, han tycker det är så spännande med vatten =)



Melker hade lite lite skorv i pannan såg jag så vi öste i massa olja i håret och masserade och kammade, försvan direkt, men oljan sitter ju där ett tag. Då kan man ställa en lite tuppkam :)


Och så kan man kamma bak håret som en Steeekare :)


Sen blev ögonen oerhört röda och fruktansvärt tunga så då bäddades han ner mysigt i soffan och fick titta lite på "jag är en gummibjörn" Medans jag fick i mig lite lunch. Sen tog det inte lång tid innan dem små ögonen föll ihop. ♥



Nya tattoos.

Om 2-3 veckor är jag förmodligen pryd av ännu en tatuering, förhoppningsvis 2! Men jag vill sååå mycket. Jag kan knappt bestämma mig vad jag vill ha. Jag har så jävla många ideer.
En ny ide som dök upp ganska nyligen (och som ännu inte är genomtänkt eller bearbetad, bara snurrar runder i huvudet!) Är en pinup, En lite försöknad bild av mig, eller en önskebild, Hon ska likna mig och kanske något speciellt som är "typiskt" för mig, så ska hon ha en fin kropp, härliga former och stort vågigt hår. alltså förskönad :) Detta är bara roliga tankar.

Dem tatueringar jag är säker på vill jag inte nämna än, Resultatet/n kommer på bild.

 


Fredag.

Igårkväll kom Familjen Gröhn/Björkegren över på fika. Jag hade bakat vit-choklad-kladdkaka och kokt hallon. Det var trevligt som alltid! Grabbarn tog sig en öl men vi töser nöjde oss med Kaffe, Det är grejor det ;)

Efter att ha somnat vid en galen tid vaknade Melker igen vid 8, (då han egentligen ska somna). Magen började kärva igen och det blev tårar och fisar och svett innan han äntligen somnade igen strax efter 9, Stackars älsklingen vår. Ska ner och handla katrinplommonpuré senare.




"Hitta barnet..." - Haha, Ebba låg mysigt i hörnan och sussade gott.

Vi är så glada för våra vänner, mest för att vi passar så bra ihop och dem är lika galna som oss. Man kan verkligen vara sig själv och säga precis vad man tycker och tänker..




Och så måste vi visa den fina bodyn Melker fick i julklapp av moster Tusse..





Tankar. (babbel..)

Jag har precis tittat färdigt på förlossningskliniken. Jag blir tårögd VARJE jäkla gång jag tittar, man tänker tillbaka och minns hur det var själv. Man glömmer så fort, jag kan inte riktigt komma ihåg min förlossning. Jag tror en del beror på att jag tog ganska aktiv med lustgas så jag kände mig mest full.. Men oavsett är det nog någon slags utomkroppslig upplevelse. Inte förän jag låg i en annan säng och med lite avstånd tittade på Jonathan som förundrat beskådade vårt lilla mirakel som så fint sussade i hans famn, DÅ med lite distans kunde jag för första gången förstå att det där faktiskt var vårt barn, men när han kom upp på bröstet första gången förstod man inget, det var så många käsnlro och tankar så jag vet inte vad jag kände, FÖRVIRRING tror jag är rätta ordet. Jag menar, man föder ett barn genom ett ställe man inte kan föreställa sig det ens är möjligt, det gör ont, så in i helvetes ont, men om jag ska vara helt ärlig så gjorde det verkligen INTE ONT att krysta ut honom, utan det var öppningskedet, då det fortfarande känns långt kvar och man vill gå hem och strunta i det. Mitt mål är att till nästa syskon kanske börja ta lustgasen lite tidigare och i mindre dos =P Det finns mycket jag vill göra annorlunda till nästa förlossning, om vi nu blir vällsignade att få rå om ett litet mirakel till, det kan man ju aldrig ta förgivet. ♥

Till något annat så HATAR jag att gå och lägga mig, för jag ligger alltid och funderar på massa ovettiga saker som faktiskt nästan alltid leder till att jag känner mig deprimerad, arg, ledsen eller frustrerad. Eller allt. Så hur bryter man en sådan vana? Det är SJUKT jobbigt att gå och lägga sig och må dåligt varje jäkla kväll. Någon som känner igen sig? Någon som vet hur jag kan sluta?



Fotografen...

Idag blev Melker fotad :) Han var jätte duktig men ville knappt bjuda på ett leende, haha!

Jag fasade för att han skulle vakna upp och rivit sig i hela huvudet, det vore så typiskt.. Men icke! =D

Jag tycker det är lite läskigt med förändringar, när vi satte in den nya större bilstolen, så var jag så orolig att han inte skulle gilla den, inte vilja sova i den eller satt bekvämt, men han somnade så jag antar att den blev godkänd :) Likadant med sittdelen till vagnen som jag nu satt i, han har ju visat tydligt länge nu att han inte vill ligga ner mer och han får knappt plats i liggdelen heller frö den delen, var orlig att han inte skulle gilla den på längre turer och inte kunna somna i den. Men det blev också godkänt tydligen då han somnade både på väg till och hem från fotografen :)


På väg mot äventyr :)


Hemma igen, tar på krafterna att bli fotograferad :)


Sorgligt..

Visst är det sorgligt, när man tittar igenom massa gamla bilder och sedan tittar sig i spegelen och behöver tänka: Vad fan hände?

bröllop.

Melker är så himla mysig idag :) Gullungen min!

Jag vill gifta mig, jonathan har sagt tvärnej, men han har börjat ändra sig, Jag menar inte nu, kanske om 5 år, men jag skulle vilja göra det innan ett syskon kommer, Jag vill inte riskera att gå upp massor i vikt som jag sen inte kan gå ner och vara fet på mitt bröllop, HAHA!

tänk om 4-5 år då är melker i den åldern också, han har söta kläder, går längst gången med våra ringar, haha jag dööör så sött det hade varit, Kan se allt framför mig, Vet hur jag vill ha min klänning, mitt hår, hur slöjan ska se ut, sminkning, jonathans kläder.. Tårtan, blommer.. Jag längtar verkligen, men vi får väll vänta och se om Jonathan faller ner på knä, eller kanske jag?

Maybe someday?

Alla <3 dag.

Igår var det ju alla hjärtans dag. Jonathan lagade tre rätters till mig och det var riktgit mumsigt.

Förrätten: Räkmacka och hummer vid sidan.


Varmrätt: Entrecotte och bakpotatis


Efterrätt: Tobleronefondue och frukt


Vi hade en jätte mysig kväll, och jag uppskattar verkligen att Jonathan lagade så god mat till mig. Sanningen att säga var jag först lite besviken på dagen, jag tyckte att han borde ha beställt bord och planerat lite bättre, jag skäms nu! Men så sa han sen att han skulle överraska mig med mat hemma, fy vad jag är dum! Jag kunde ju själv ha bokat något dessutom men jag är nog lite sådär gammaldags och tycker att mannen ska vara den som uppvaktar kvinnan :) Han fick i alla fall ett gulligt choklad av mig och en kort med lite text och 3 lotter :P haha! Och ett nystädat hem! Melker lades vid 8 som vanligt och därefter avslutades kvällen med founde och massa mys. Tack så jätte mycket mitt hjärta ♥



Jag är hundvakt nu och sitter hemma hos mamma och pappa, äter lite toblerone och dricker kaffe =D Härligt! Melker sover lite middag, min gullunge, och vovven ligger och trycker så nära mig hon bara kan och sover hon med. Vi fick förresten en Mocca Master igår av mamma! Det behövdes verkligen för vårt kaffe är så jäkla äckligt, förstår inte men det är något konstigt med den, Men nu är det botat :)


Får en bild på min gullunge, när han åt gröt i morse ♥

Stig.

På sommaren blir det bastu i vår lägenhet, speciellt med tanke på den inglasade balkongen som blir ett växthus. Jag tycker därför synd om Stig att behöva sitta här inne och koka. Så nu har jag ordnat en helnätad stor utebur som även har ett bo att gå in i. Så ska Stig få bo i mina föräldrars trädgård i sommar och äta gräs och bli tjock :) Skulle det sen bli dåligt väder är det bara att ta hem honom. Tror det blir bäst för honom.

Häromdagen hade jag glömt stänga den lilla luckan i buren så när jag var färdig för kvällen och skulle gå och släcka satt han utanför buren, lite förvånad, och tittade. Haha!




Bilder








En sån där lista.

Jag kommer inte ihåg om jag gjorde en sån här lista när jag nyligen hade fött, ska kolla sedan, Men jag kände för att göra en nu så då gör jag det. Kul och jämnföra om jag redan har gjort en och om inte så är det bättre sent än aldrig :) 

När fick du reda på att du var gravid? 9 December 2008
Blev det en chock? Ja och Nej, Jag var ju så oerhört säker men eftersom det visat negativt de 2 tidigare månaderna var jag beredd på ännu en besvikelse.
Hur gammal var du? 18
Hade du mycket halsbränna? Nej
Var det någon favoriträtt som ändrades? Nej
Hade du mycket foglossning? Nej, inget alls.
Hade du sammandragningar? Nej inget alls.
Ditt sf mått som störst? Har inte pappert här och kommer inte ihåg :)
Har du fått bristningar? Nej =D!
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Var 100% säker på pojke, UL blev en bekräftelse :)
Vad hoppades du på? Ett friskt barn :)
Hade du mycket vätska i kroppen? Ja, jag blev en elefant ganska snabbt kändes det som 
Hur mycket gick du upp i vikt? runt 15kg 
Hur ser du på graviditeten idag? Den var oerhört lättsam och bortsett från det första illamående var det helt fantastiskt, även om det såklart va jobbigt i slutet, men jag är jätte nöjd, jag var som gjord för att bära och föda barn! :D
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Jag hade föreställt mig att vi skulle gå runt i rummet, jonte skulle massera mig o jag skulle skratta o gråta om vartannat och tillslut skulle han fint slinka ur mig. Jag skulle även bada! MEN så blev det ju verkligen inte :P
Gick du över tiden? Nej 4 dagar tidigt.
Födde du för tidigt? Ja?
När började din förlossning? Kände första värken 10 augusti runt 5 på kvällen tror jag.
Hur lång tid tog det? Han var ute 06,11 den 11e så det gick fort.
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 3 cm
Vad tyckte du var jobbigast? Värkarna när jag kom in, öppnade mig ganska snabbt så det blev lite kämpigt.
Var du rädd för något? Nej 
Grät du? Nja, jag grinade kanske lite, men kände mest frustration :P.
Skrek du? Ja, eller jag typ lät som ett lejon eller något, var helt hes efteråt :P
Tog du nått smärtstillande? Fick lustgas ett litet tag innan jag skulle krysta
Blev du sydd? Ja
Dragen med sugklocka? Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet? 4 st, 5 när hjärtat kom ut :)
Hade du någon nära med dig? Jonathan satt/låg brevid mig hela tiden, höll mig i handen, sa att jag var duktig och försökte hjälpa mig andas, jag mest slet i stackarn :) 
Hur stor var bebisen? 3340g 50cm lång
Blev det en pojke eller flicka? Boy <3
Vad fick den heta? Melker
Hur ser du på förlossningen idag? Jag tyckte det gick lite för fort nästan, det finns lite saker jag velat göra annorlunda, men det tar vi nästa gång =) 
Var allting värt det? Finns det NÅGON som har fått åka hem med sitt barn som kan säga att det inte var värt det? Det var givetvis värt vartenda liten pina, man gör ju om det igen. Hjärnan glömmer/förtränger snabbt :)


Säg Något man inte hade gjort för denna goding!? Jag Lovar att jag gör allt för honom! <3


sluta?

Jag funderar starkt på att sluta blogga, jag har inget roligt att skriva om och har faktiskt ingen lust heller, Det känns inte heller så lönt att blogga utan någon respons direkt. Även om man bloggar för sin egen skull. Aja jag får se.

Idag är det i alla fall min finaste lilla älsklings halvårsdag. Var tar tiden vägen?? Han är lite gnällig idag, det vill vi ju inte :( Ska till bvc senare idag, får se vad dagen bjuder på. Massa mys med min lill kille så klart :) <3

Long time ago.

Här hemma har vi legat i vinterkräksjukan!

Melker har tack och lov klarat sig, än i alla fall! Vi kräkte hela sön-mån natten och mot mån kvällen kände jag mig ok igen, mår prima nu men Jonte mår fortfarande lite risigt..

Jag orkar verkligen inte skriva här just nu, har inget speciellt att skriva, mer än att min LILLE älskling blir ett HALVT ÅR imorgon!!! Det är sjuuukt vad tiden går, men mer om det skriver jag imorgon!

Mest så ni är uppdaterade på läget.

Bilder.

Bilder från igår när vi var o hälsade på evelina, josef och lilla ebba. Och från nu på morgonen när han själv ville äta sin gröt :)
















mer bilder


Jag ser ut som en häxa! men mådde så dåligt den dagen så var hemma hos mamma o pappa och blev uppassade med mat. Men Melker var såå gosig <3




Byxorna och den fina västen kommer från Melkers snälla moster. Han kommer alltid hem med massa fint när han har varit och lekt med Tusse :)

Ikväll ska vi traska över till Evelina med familj, jag längtar super mkt, jag får sån ångest när jag inte är ute med Melker varje dag, men som ni har sett på nyheterna så är det inte så nådigt med snö här nere i Skåne. Och skottningen funkar inte så jätte bra direkt, man kommer ingenstans. Men jag klandrar inte dem, så här mkt snö som det har kommit kan det inte vara lätt.

Lite köp.

Roligt väder, vi behöver mat men jag har ingen lust alls att tölta ut i detta väder :(


Blus från Åhlens 70 kr
armband lindes 70kr
Tossor Lindex 20 kr


Träningsbyxor team sportia 150 kr
linne HM 80kr?


Lång tunika Åhlens 199kr
linne åhlens 99kr

Bilder på den finaste i världen <3
















RSS 2.0