Proud Mama!

Kikar in snabbt för att meddela att min bebis (jajaja, han är alltid min bebis) Idag 30 Mars för första gången kissade på potta. Och inte nog med det, han sa själv till (på sitt egna vis) så jag han få fram pottan. Jag frågade om han skulle kissa. Då tog han i allt han kunde och klämde fram så många droppar han bara kunde. Massa applåder, jubel, skratt, woohoo, duktig Melker! klapp klapp! Så glad han blev =)

Självklart firades detta med glass!

Min stora kille ♥


Så orättvist.

Jag vet inte riktigt hur jag kom in på DENNA BLOGG men nu rinner tårarna som bara den. Det är så orättvist att sjukdomar kan få drabba små oskyldiga barn. Jag tänker på när vi låg inlagda  med Melker på sjukhuset i några dagar. Han hade som jag tidigare nämnt njurbäckeninflamation, det är inget farligt och det är lätt att åtgärda. Ändå kände man sig så hopplöst hjälplös och SOM jag grät den natten vi åkte in med honom.

Dessa få dagar vi var där kändes som en evighet och då undrar jag hur dett känns för dem som ligger inne med sina barn som är drabbade av cancer och annat.

Snälla snälla snälla, låt aldrig Melker drabbas av någon allvarlig sjukdom. Jag vet inte vad jag hade gjort utan min Älskade fina Son ♥ Allt hade tappat sin mening.

Fynd.

Fyndade lite på stan idag.


Skor och keps till Melker


Rosa och vit tröja till Melker.


VÄRLDENS sötaste klänning till lilla Maja :)
en sjal till mig


Mys/tränings jacka/tröja


vattenavvisande och hög andas funktion. jacka o byxa, perfekt till promenaderna!


Finast.

Redan Fredag, Helt galet :) Men det tycker vi om, helgen är bra!
Hoppade över gymmet igår och åkte till Jonathans moster med familj, det slank ner två kakor :) haha!
Ska försöka ta mig till gymmet idag istället, fredag är egentligen vilodag men får kompensera. Om Jonathan inte blir allt för ledsen :P

Blir en tur på stan idag. Trevligt.


Sötaste plutten! Jag älskar dig såååå mycket! ♥

MUMS!

Provade nyss på att göra min livs första broccolimos. Inte för att det är så svårt dock :)
Och eftersom att det blev så MUUUUMMSIGT! tänkte jag visa er. Jag ÄLSKAR broccoli dock vilket är en förutsättning. Nyttig, mättande och GOD lunch! Med bacon till blir det ÄNNU godare


Jag kokade 400g färsk broccoli (går lika bra med fryst)
mixa i matberedare eller stavmixer.
blanda i 50gram smör
och 1 dl grädde

Detta räcker till ca 2 portioner.

Var så goda och avnjut! :)

Plastikoperation?

Hur ser ni på det? För eller emot? Är det mer "ok" att vissa göra det men inte andra. Varför?

Jag är personligen helt för! Varför må psykiskt dåligt över något man kan göra något åt?

Vad som sen är "För mycket" är ju upp till var och en, alla får sätta sin egen gräns.

Jag är Just nu, övertygad om att jag kommer skaffa bröstimplantat i framtiden, dock handlar det om några år framåt så jag kanske hinner ändra mig?

Egentligen skulle jag helst vilja operera näsan. Ni anar faktiskt inte hur mycket komplex jag har. Jag tror inte att någon i min familj, inte ens Jonathan vet hur jag egentligen känner. men jag är verkligen livrädd för att operera mig i huvudet. Time will tell om jag överkommer min rädsla eller om jag växer ur mina komplex.


Lovely!

Jag känner mig genast hundra gånger mer kärleksfull när vädret visar sin goda sida. vilket UNDERBART!!! väder alltså! Jag bara går o ler :) Jag håller tummarna att det är lika fantastiskt imorgonbitti, det blir så mycket lättare att promenera då.

Idag är det tisdag vilket betyder kvalittetstid med min älskade son. Moster/syster kom hit imorse och åt frukost med oss. vidare och hälsade på mormor/mamma en snabbis sen hem och sova och äta. Efter det var det oundvikligt att gå ut så vi klädde på oss, LÄTTA kläder! Underbart! Melker kände sig nog så fri och rörlig för en gångs skull.

Vi tog en snabbis till affären för att handla lite fika i form av frukt sen vidare till lekplatsen ♥
I princip alla bilder ser likadana ut, nämnligen en liten blå Sötnos, men bjuder på några ändå.

 
Finaste stora gossen som inte ska åka, kan själv köra!




Pekar på fåglarna





En vanlig syn här hemma. Melker trär på sig kepsen på sned och kör runder med sin bil.

Så glad han gör oss varje dag.

Du värmer verkligen mammas hjärta varje dag ♥

Dopp i kaffe.

I förrgår hade jag i vanlig ordning gjort mig en stor kopp kaffe. Mobilen låg brevid. Från ingenstans kommer Melker och plums så syns inte mobilen längre. Han tyckte den behövde sig ett dopp i det rykande kaffet!

Jag var helt säker på att någon hade smällts sönder av värmen om inte den inte redan var helt fuktskadad. Jag fönade och torkade febrilt men precis som jag trodde ville den inte funka, den bara slog till o från sig hela tiden. Suck.

Förtvivlad blev jag och plockade isär den. Morgonen efter gjorde jag ett försök till och vips så funkade den precis som vanligt. VILKEN tur för jag har inte ekonomi till att köpa mobil.



Så kan det gå =)

Varför?

Jag vet, tänk positivt, men alltså, VARFÖR skulle jag ta den där TREDJE vilo dagen? Såååå onödigt. Det kändes verkligen i kroppen att den sista dagen var för mycket. Jag var inte på topp alls och jag kunde verkligen inte hitta mina magmuskler så idag blev det bara FEL i övningarna = ont i ryggen...

Körde igenom hela kroppen eftersom den vilat så länge nu, vilket jag Väldigt sällan gör, satsar på överkropp eller underkropp eller kör kondition och ger järnet. Så jag anser att man ska göra. 

Nåja, nu har jag kommit in i det igen och imorgon ska jag försöka tvinga med mig Jennie till gymmet :)
Nähäpp, det gick i stöpen direkt, hon var tydligen i Stockholm. Någon annan som vill?

Imorgonbitii kommer Tusse o äter frukost. Melker kommer bli SÅ HAPPY! =)




Väldigt gammal bild när vi hade sminkkväll. Syns det att det skiljer 10 år mellan oss? :) ♥ Min Älskade syster som snart ska bli mamma till en liten Prinsessa. Jag lovar att efter mig och Jonathan så är det hon som avgudar och älskar Melker högst! Hon går verkligen genom eld och vatten för honom och jag Hoppas innerligt, och kommer kämpa för att få en lika fin kontakt med hennes dotter. ♥


Helgen.

I helgen var vi på kalas, mycket trevligt :)
Så här såg mamma och son ut.

 

Helgen har inneburit en katastrof när det kommer till träning och kost. jag tränade varken fredag lördag eller söndag. och jag åt socker och massa kolhydrater alla dessa dagar. MEN Det funkar inte att tänka så, utan positiva tankar! Jag hade ju faktiskt tränat 4 dagar. och var på en 2 två timmar lång promenad i söndags. och så har jag känt mig lite halv krasslig. OCH det har varit så förbaskat skönt att vila lite och äta gott! Men igår mådde jag verkligen dåligt av allt sokcer, mådde illa och fick huvudvärk.

Idag är jag givetvis sugen på allt godis igen, och det är inte lätt att låta bli när man har BOKSTAVLIGEN 10kg godis hemma. Ja, det är helt galet!! Men jag är peppad, det är måndag och denna veckan kommer bli bra :)

Ont.

Jag är nog en sån där hysterisk mamma. Melker är expert på att ramla och slå sig på diverse vis. Varje gång lägger jag skulden på mig själv och undrar varför jag inte var lite snabbare, lyckades fånga honom, förutse faran, osv. 

Ett exempel som jag veerkligen kan skratta åt nu i efter hand: 
När Melker var ganska ny, några veckor tror jag, då hade han lite skräp i näsan, Ja okej snorkråkor! :). Jag blev verkligen helt hysterisk. Små barn andas ju med näsan och det tar ett tag att lära sig andas via munnen. Jag var helt säker på att han inte skulle få luft och tillslut dö av syrebrist. Så i panik, gråtandes ringde jag min mamma som fick ta sig hit och titta på honom och konstatera att det inte alls var någon fara. Jag sov inte mycket den natten, inte förän de där jäkla kråkorna var borta. Dagen efter såg jag till att genast köpa hem nässug.

Ha ha. Som sagt kan man skratta åt det nu. Men DÅ höll verkligen världen på att gå under.


Önskelista ;)

  • Heminredning: ljuslycktor, växter, textil, vaser, prydnad.
  • Presentkort: ikea, hm, lindex, rut&Melkers, tonys blommor, sportaffär
  • Hudvårdsprodukter: smink, krämer
  • Servis: djupa "pasta" tallrikar
  • Smycken: silver
  • En soffa???? =D!!


    Björn Borg Hingis 04 Ladies shoe  på Bubbleroom.se
    Björn Borg. Finns bla på bubbleroom. Storlek 37.

    Bubbleroom / H Jacka Beige på Bubbleroom.se
    Jacka. finns också på BR.

    Fransa Bolero Warrior Grey på Bubbleroom.se
    samma här! BR

    Bubbleroom / H Haremsbyxa Svart på Bubbleroom.se
    Haremsbyxa. BR

    Bubbleroom / H Jacka   Ljus turkos på Bubbleroom.se
    Träningsjacka BR

    Chinos Beige
    chinos Lindex


    Byxor HM


    Gina tricot


Saknad.

Egentid är skönt men så fort jag kommer hem och känner av tomheten vill jag gå tillbaka till dagis o hämta hem min prins. Och få en av hans bamsekramar och Putläpps Pussar. Lovely ♥

En annan tanke jag fick är ang. bröstoperation. av tre anledningar. jag tittar på det på tv just nu, en bloggerska ska göra det, jag själv tänker göra det i framtiden.
Men det disskuterar vi en annan dag.



Älskar Er ♥

Ps. Snaaaart nu vilken dag som helst blir jag Moster. Lycka!!! Åh som jag längtar.

Ledig.

Idag är jag ledig från praktiken och ska VERKLIGEN försöka vila. Jag har X antal timmar att ta igen. tyvärr har jag svårt att koppla av innan det är städat runt mig och maten är planerad. Och nu slösar jag tid här till exempel? :) Äter frukost dock. Har lämnat prinsen på dagis och handlat.

Idag är det vilodag från träningen också, det behövs verkligen meddelade min kropp igår. 

Så idag är det fredag och jag slår på stort med att baka en kladdkaka. jag blandar alltid i smällt choklad också 80% och eventuellt brer ovanpå. den blir SÅÅ mycket godare och mäktigare.

Jonathan vet inte om att jag är hemma idag, så han kommer hem vid 12 för att gå ut med milo. Så jag tänkte överraska honom med färdig lunch och tagit milo på runda redan så han får sitta i lugn o ro ♥ Är ju fredag ;)


Vad är kärlek?

Lätt!! 

Detta är kärlek ♥


Gammal bild på världens finaste ♥

Så är det.

Min blogg går upp och ner. Så har den alltid varit, ibland skriver jag inte alls på ett tag o ibland hänger jag upp mig på ett ämne, sån är jag! =) Jag förstår att vissa kanske tittar in här för att läsa en "mamma blogg" Men det är inte vad den är. Och jag kan förstå att många ser den som en träningsblogg. vilket den nästan är för tillfället. Jag måste få skriva ner mina prestationer för att dela med mig o känna mig stolt. Även för att få tips av andra.

Jag skriver om träning för att det är vad jag sysslar med just nu. Det är vad jag gör på mina fritid o har därför inget annat att skriva om (För inte vill ni väll veta hur min dag varit i skolan, eller hur många bilar jag o melker kunde räkna till på väg till dagis)


Jag vaknar, äter frukost, gör mig o melker iordning beger oss till dagis, vidare till plugget, hem på lunch o gå ut med hund, tillbaka till skolan, hämta på dagis, hem laga mat, plocka undan, mysa, duscha borsta tänder på lilleman, lägga honom. SEN börjar min "Lina tid" Det är alltså inte så att jag missar tid med Melker.

Men jag har full respekt för att vissa inte intresseras av träning och det är No hard feelings :) Därför vill jag också varna för att bloggen kommer fortsätta i samma anda i minst 3 veckor till. Så ni som inte vill läsa är välkomna åter då. =)

Jag tvekade lite på om jag verkligen ska lägga upp dessa bilder. Mest för att jag inte vill ha kommentarer om att jag är tramsig, på något sätt skulle fiska efter uppmärksamhet eller annat! Jag lägger upp dem för att det pushar mig ÄNNU mer att om 3 veckor lägga ut likadana bilder, i samma kläder, med ett Bra och tydligt resultat.

Jag vill också säga: FY FAN vad jag mår bra. Tänk vad lite träning och annorlunda kost gör.

Så... here we go....





Idag tränade jag Överkropp och det känns stor skillnad i magen sen jag började. Efter graviditeten är magmusklerna obefintliga men nu börjar jag samla ihop dem igen :)


lekkamrat.

Idag kom våra vänner Evelina och Ebba. det var tänkt en liten picknick vid stranden men det blåste JÄTTE mkt så det blev innemys istället :)

Ebba hade dock en dålig dag ;) hahahaha.





Fina barnen!

Kolla mina sötnosar som morgonmyser ♥


Kalas.

Som alla andra tisdagar är vi lediga o jag planerar en promenad efter vi har tagit oss ann tvätten. Hade dock hoppats på att solen skulle lysa på oss men sålänge det inte regnar är jag nöjd :)

Så hur går det för er? Ingen som vågar anta utmaningen?
Idag kör jag överkropp. Vad kör du?

:)

Så här är det! nu kör vi!!

nu är det fan tredje gången jag skriver detta inlägg o lyckats radera hela jävla texten!

Så här är det! 3 veckor intensiv träning. det vill säga ös på med kondition o framförallt intervaller!

Sköter du dig kommer det med stor sannolikhet synas goda resultat.

varför 3 veckor? Jo för att 2 veckor går så himla fort och en månad känns långt. 3 veckor är överkomligt =)

Jag börjar imorgon - Hänger du på???

Jag skriver gärna in resultat och hur det går för dem som ev vill va med.

Och vid ev skillnad blir det före- och efterbild =)


Sötnos.


Melker och Milo kollar Teletubbies =)


Fått coola brillor av moster Tusse =)


3 veckor!!!

Läs DETTA!!! INLÄGG Så jäkla inspirerande. fatta att det tog ynka 3 veckors intensiv konditions träning. BARA!

Det kan jag klara! =)

fel?

vad gör jag för fel? jag tränar mycket och äter bra och "rätt" Tror jag????

Men vågen går bara upp upp upp. i julas när jag också tränade o åt bra vägde jag 55.nu ligger jag nästan + 5 kg!!! 

, vad för fel

Säga ifrån

kroppen börjar protestera lite. morgonpasset gick riktigt dålig och jag är så dålig på att ta bakslag. Samtidigt känner jag att ett sockerbegär börjar visa sig. Men det är bara att stå emot. Jag skulle vilja åka tillbaka till gymmet o köra en timmes ren intevall/konditions pass och sen åka hem o sova 3 timmar.

Inte möjligt något av det.

Nya tag på måndag.. (kanske imorgon)


Inte lchf.

Jag vil bara nämna att jag inte äter lchf. försöker bara undvika kolhydrater och kalorierna så gott det går.

Nu blir det fredagsmys med kesella, hallon och 70% choklad :)







"Matdagbok"

Hade någon varit intresserad av det? Jag kan absolut tänka mig det för att verkligen pusha mig att äta bra. Men om ingen bryr sig och tycker det är tråkigt gör jag det inte

Så vad sägs? =)

Bilder på bus


Gammal bild på plutt!










Erkännande.

Ok, jag har blivit lite besatt känner jag själv. Det enda som snurrar i min hjärna är träna träna träna... Och äta bra. Det går fantastiskt! efter träningen igår satt jonathan och tryckte godis och chips men jag var inte ens sugen utan åt min kesella o mina nötter.

Jag hade velat träna varje dag. Men inser att kroppen måste vila så det ska den få göra idag.
 
Funderar på att köpa det 3x60 min. med PT. Vore bra att få lite bra tips och korrigera ev fel jag gör.
Men det får bli nästa månad!

I övrigt är jag totalt utmattad, orkeslös TRÖTT! och  irriterad. Sömnbristen är grunden till allt nämnda. nätterna är katastrof och jag blir överlycklig om jag får 3 timmars sammanhängande sömn. Men det blir säkert bra snart. hoppas jag.


Vad tycks om mitt egenritade papper med övningar? (ja, det var lite pinsamt att ta med det på gymmet)


knäckemacka x2 var min frukost, mkt gott

Härligt.

jodå det går framåt! efter ett rejält benpass i söndags kunde jag knappt gå på kvällen eller igår.  Därav blev joggingturen igår inte den bästa. Idag börjar det släppa och det firar vi med en morgonpromenad :) tänkte lägga in det på morgnarna innan Jonte kör till jobb.

Idag är vi lediga och ska städa o tvätta :) Och mysa...!


Min frukost i skrivande stund.

RSS 2.0