Tänk på detta!!

Du har bara ETT liv! (vad jag vet..) Så ta vara på det, lev det som DU vill. Allt för många lever sitt liv utefter andra. Även jag många gånger! Jag kan komma på mig själv att tänka "hur lever jag mitt liv för att den personen ska vara nöjd"

Det finns bara En person (eller fler om man har det) som man MÅSTE vara beredd att ändra sitt liv för och det är ens barn!

Men är det inte dags att göra vad du vill nu? Att leva som du vill, tycka vad du vill?  Det ska jag försöka göra i alla fall. Inga genvägar, inga vita lögner, inga kompromisser. My way or no way. Okej kanske inte riktisgt så men jag lovar här och nu att göra mitt yttersta för att aldrig kompromissa med mina egna principer eller åsikter för någon annans skull..


Stackars barn!

Ja för ett litet tag sen skrev jag att Melker slog sitt huvud i bordet och fick en bula, nu har den försvunnit så det var dags att fixa en ny. Vi lkete i soffan och rätt som det var tippade han över och jag han inte fånga honom fullt så han dunkade näsroten rakt ner i bordskanten. Fy för, mitt hjärta exploderade! Jag var helt säker på att han hade blivit blin, brutit näsan, eller klyvt den mitt i tu.

Ni vet när barnen blir ledsna drar dem ju in luft och beroende på hur lång tid det tar innan det kommer ett tjut igen, ja då kan man rakna ut hur illa det är ungefär. Och han drog in mer och mer och mer OCH MER! Jag tänkte herregud ska han inte andas snart, skrika lite. Kom igen. paniken växte. Han blev lugn väldigt fort igen dock men fy för vad Den här mamma tjöt. Jag grät nog tusan mer än honom. Han fick in och sätta sig o plaska i duschen eftersom att han älskar det och samtidigt kunde jag tvätta av såret. svullnaden har lagt sig och jag fick lov att ta på det så det är nog ingen fara. Men fy vilken start på denna morgon :(





Igår kom Evelina med familj hit. Hon ringde och föreslog tacokväll så vi körde och handlade tillsammans sen lagade vi damor mat :) Mycket gott och trevligt. Andy kom också hit och blev lagom till maten.

Jag fick en för tidig födelsedagspresent av dem! Hihi. Så himla gulligt. Vad glad jag blev! =)





Om någon har glömt det så fyller jag år imorgon! haha.
Nej nu ska jag sluta :) Men jag ska i alla fall baka kladdkaka idag och muffins. Muffinsen får följa med till bvc-träffen imorgon. Det handlar om säkerhet i hemmet (ironiskt nog med tanke på vad som hände melker idag..) Och imorgon är det bland annat min tur att ta med någon fika. Så ja, muffins kändes väldigt enkelt och smidigt.

Så förhoppningsvis kommer min storasyster idag innan middags tid och hjälper mig ha lite koll på dem små. Det är faktiskt en omöjlighet att baka när man ska ha ögonen på dem två samtidigt.


Kanelbullar utan socker!

Kan börja med att säga att igår testade jag att träna Milo med köttbullar. Och det var verkligen hans melodi! Oj oj oj som han jobbade för att få en bit. Han kunde gå fot och koncentrera sig på mig hur länge som helst och så fort jag stannade satte han sig ner och tittade på mig och fick en köttbulle. SÅ DUKTIGT! Nu är det ju verkligen inte så att jag kräver att min lilla valp ska gå fot på vänstersidan. Men det är ju bra att öva lite smått. Han får alltid gottigheter av vänsterhanden. Han kan även välja vilken hand köttbullen ligger i. (okej, skitenkelt men man måste börja någonstans och jag blir så glad när vi funkar så bra!!)

  

I går kväll gjorde jag kanelbullar, ett recept utan socker :D Jag tyckte dem blev saftiga och goda ändå! Vill ni ha recept så skriv en kommentar så lägger jag ut. JAG FYLLER JU ÅR PÅ TORSDAG!! Så får ha lite gottigt hemma då :)

  


Ge mig ett jobb!

Gud vad jag vill ha ett jobb, tjäna mina egna pengar. Just nu lever jag ju på J, jag bara handlar och handlar. Snart kommer vi bo i en kartong på gatan för jag vill bara ha massa saker hela tiden. Nej ni, det ska bli så skönt att ha mina egna pengar (min föräldrapeng är väldigt liten) Och slippa behöva känna att man lever på en annan person, och veta att ingen med rätt kan säga, tycka, eller tänka olika saker.

im a golddigga! Jag är tillsammans med honom för alla hans miljoner, ELLLEERHUUR??

 

Ooooh SUCK!


gott och blandat. (bilder)


Duvorna försöker bygga bo på våra fönsterbräder.


Tyckte det såg så roligt ut när jag kom ut i köket och såg att Milo har ställt sin gris vid matskålen. hahaha


Ändå rätt söt när han sover :)


Smakar på en frusen broccoli...


Två busar hjälps åt att dra ut alla böcker.


Min fina älskling


Min gladfis :) ♥


snabb upd.

Nu har jag skciakt iväg Jonathan med dem små så jag har fritt hus och kan städa undan ordentligt, det är verkligen helt omöjligt att försöka göra något när man har barn och valp. Dem kräver all tid helt enekelt. Så nu ska jag slita mig härifrån och sätta igång :)

Idag vägde jag mig för första gången på väldigt länge! ÄNTLIGEN ligger jag under 60 sträcket, inte för att det syns men Ändå! :) vägde 62 när jag blev gravid.. Längtar såå tills Milo blir störra och kan gå på rejäla promenader, är van vid att gå mycket men nu blir det bara korta runder.

Heeejsveeej!


Jag tävlar absolut! Gör det du med!

 ,   ,   ,  ,   , ,  ,


Jag tävlar hos knoddenojag.blogg.se om en barn goodiebag
i samarbete med
:
http://mybabys.se/ ,
http://gladagrodan.se ,
http://Discshop.se ,
http://Inneonline.se ,
http://Babysmart.se
http://Namnnappen.se ,
http://IOB-BUTIKEN.se ,
http://Hippahem.se
http://Sakfabriken.se ,
http://GurraJr.se ,
http://Barntrygghet.se ,
http://Ungers.se ,
http://annacill.se

Tävla HÄR du med!


Inte tid över.

Jag har inte så mycket tid över på dagarna då all tid går åt till Melker och Milo. Det känns som ett jobb på 200%. När de väl sover eller sköter sig själva Måste jag ta tid att pusta ut, samla lite energi, äta och allt annat nödvändigt. Det går bättre med Milo och jag har mått bra sen jag skrev det sista inlägget. När det känns tufft ringer jag bara Jonathan och blir lite peppad så öser jag på igen. Jonathan har börjat 1 timme tidigare nu så han kommer hem vid 3 till oss. Därför känns det peppande att tänka att det inte tar så läng tid tills han är hemma igen.

Sitter just nu o dricker kaffe och äter chokladpudding. Melker somnade nyss. Han sover så dåligt, han har ju kommit på att man kan sitta upp i sängen och leka så då vill man ju inte sova. Han satt på golvet nyss och ramlade nog framåt och träffade nog bordskanten för nu har han VÄRLDENS STÖRSTA BULA precis ovanför höger ögobryn. Gud så rädd jag blev, den bara ploppa ut helt blå och stor :( Kylde så mycket det gick men efter någon minut var han som vanligt igen Så det ser nog värre ut än det är. Får se imorgon hur det ser ut. Han somnade nu min lilla Sol.. ♥

 


Hej Lördag!

Nu är Jonathan ute och leker med Vovven. Melker har somnat nu för en liten middagslur. har vikt tvätt och renbäddat sängen nyss, det luktar så gott med sköljmedlet, det är samma jag använda när jag för första gången tvättade melkers små bebiskläder och när han va nyfödd så man blir lite nostalgisk när man känner doften och tänker tillbaka :)

Ska ta och rensa kaninens bur nu och sen fortsätta städa lite, avbryta för lite lunch med älsklingen. Ikväll är det 30 + 30 + 8 års kalas. Jonathan stannar hemma med vovve, det är för mycket stimm för honom. Melker följer med mig och hälsar på alla :)

Nej nu ska jag röra på mig igen. Trevlig dag!




Oooh vilken söt..Flicka?...


Melker provar mitt diadem. Haha. sötast ellerhur?!! :)


Hade jag inte vetat bättre hade jag gissat på en Flicka :) haha


"Hur mår du, egentligen?.."

Efter att ha gått i en bubbla de senaste dagarn som följd av grov sömnbrist, brist på näring och vatten över huvudet känner jag att det är dags att simma upp till ytan igen och skärpa till mig.

Jag erkänner, jag har tagit på mig alldeles för mycket. Ett litet barn och en hundvalp kan Bara summeras som Katastrof! Jag viste att exakt allt detta skulle hända, men ändå har jag bara skjutit undan problemen som har dykt upp i tanken och tänkt att, äsch, det löser sig.. Men nu står jag här och det löser sig inte. Eller löser sig gör det men det var mycket mer slitsamt för huvudet än jag hade anat. Det var jobbigt, för jag har mått så dåligt, jag har inte vågat säga något, inte velat erkänna att ja, ojdå, Jonathan du hade vist rätt, detta var inte så enkelt som jag trodde. Därför har jag bitit ihop och suttit här hemma och gråtit 5 gånger om dagen.


Ooh, han måste ju vara det finaste på denna jord.. ♥

Igår berättade jag för jonathan, jag orkade helt enkelt inte mer. Efter lite pepptalk, och disskusion känns det nu mycket bättre, det är ingen fara, han blir inte rumsren över en natt. Men han kissar ju inte ute, igår kissade han EN gång ute, jag väntar o väntar o väntar, det sägs att valpar inte kan knipa igen men jag lova, Det kan Milo! =) Jonathan menar att det är för att han känner sig mycket tryggare här hemma och därför hellre gör det här inne.

Igår begav jag och melker oss till affären, med rödsprängda svidande ögon gick jag och bet ihop, min kropp ville egentligen bara kasta sig på golvet o gråtagråtagråtagråta. Men det tjänar inget till. varför ska jag gråta dumma dumma hjärnan vad är det för fel på dig. På vägen hem mötte vi Evelina och Josef. Evelina tittade på mig och frågade hur det var, du är ju helt blek och håret såg typ dött ut. Då kunde jag inte hålla emot längre. Evelina tog med mig och melker hem på en kopp te och josef gick hem till jonathan.

Men idag mår jag bättre! Jonathan lugnade mig lite igår, vi pratade och han fick mig att se allt på ett lite annat sätt. Men detta ska vi klara, man har återköp på honom, men det finns inte ens med på kartan, och definitivt inte för Jonathan. Nu kan det bara bli bättre, ellerhur? :) Och nu när jag tittar på honom när han ligger där i hallen och sover på rygg med öronen åt vars ett håll, ja då kan man inte annat än smällta.


Blottar mig.

Jag är helt gråtfärdig idag, och har varit det de senaste dagarna. Jag vet inte varför jag blottar mig här men jag vill få ur det. Jag går med en klump i halsen och ont i magen hela dagen och jag bara gråter o gråter utan någon vidare anledning. Det är precis som att min kropp tvingar sig själv att gråta. Det är sjukt jobbigt, psykiskt ansträngande och jävligt obehagligt!

dont know what to do. går i min lilla bubbla dagarna igenom.

Farmor, jag saknar dig!

Sitter här helt gråtfärdig. Vilket jag förövrigt har varit hela dagen igår och idag. Tror det är sjukdom på gång. Jag ville mest påpeka hur mycket jag saknar morfar, farmor, farfar. Jag tänker på dem väldigt ofta och när jag är ensam här hemma ser jag väldigt ofta "syner" , dessa dagar har jag sett milo gå förbi men sett att han ligger o sover i ett hörn. Jag ser ofta något, jag vet inte vad, i ögonvrån. Det är absolut inget obehagligt. Tvärtom lite mysigt.. :) Så om det är ni, så vill jag bara berätta att jag ser er och känner er :)

Farmor, Du hade varit så stolt över mig. Och min fina Melker. ♥

 

Nu kommer tårarna så sätter punkt här, detta är ingen sorglig stund, utan en fin..


Skjut mig?

Ja det är verkligen fullt ös dagarna igenom. Melker har många tänder som spricker igenom och han har åter börjat vakna en gång om natten. 05.20 kör vi igång här hemma. Jag är död! Minst sagt. Men, det ska kännas att man lever :)

Och Ang. rumsrehet. Om han kissar inne hojtar jag till för att avleda honom så jag hinner plocka upp honom. Jag har aldrig fyat honom när han gått här inne. När han kissar eller bajsar ute får han jäääätte mycket beröm och godis. Jag går ut ofta ofta, efter lek, mat, sovstund. Problemet är att när vi kommer ut leker han bara och glömmer bort nödigheten. jag stressar inte honom och försöker att inte leka med honom förän Efter han har gjort något.

Men men det tar lite tid, i know :)

bajs kiss bajs.

Inte nog med att Milo både hinner bajsa och kissa inne så ska Melker också kissa när han råkar ligga naken lite för länge :) skruttunge.

Jag förstår inte vad jag gör för fel. När milo vaknade fick han sin lunch sen preciiis innan vi skulle ut genom dörren kissade han, jag hojtade till (Inte fya!) och gick ut med honom, han lekte lite, ville inte göra något, gick in. Efter en stund gick han in i sovrummet och bajsade. en kort stund därefter kissar han inne igen. Går jag ut för sällan? Jag går i regel ut efter att han har ätit, om vi har lekt en längre stund och när han har sovit. Om Melker sover passar jag på att gå ut någon extra gång.

Någon med tips?

 :)

Konsekvent?

Det är tur att Jonathan vågar säga till Milo för hade det bara varit jag som skulle uppfostra honom hade det nog inte blivit mycket hund av honom :) haha. Kärlek får han enormt mycket men det måste finnas gränser också och där fallerar jag. Jag är sååå nära på att släppa upp honom i sängen men Nej, får inte! Elakt att vänja honom sen kasta ner honom när han blir större. Han försöker hoppa upp på bordet och han gör sina valpiga små tramsigheter men jag tycker det är SÅÅ svårt att säga till. Jag vet att jag måste och man kan säga till på ett bra sätt också.


Leksak under soffan

Han har lite problem att komma till ro, men nu hittade han en plats i hallen. Så nu sover båda gossarna och jag kan andas lite :) Det är fullt ös medvetslös kan jag tala om och när båda då sover får man passa på att ladda om :) Idag har han haft lite extra mycket hyss för sig tycker jag =P Men det är ju även svårt för honom att veta vilka som är hans o vilka som är melkers leksaker. Men mina trosor? Nja, dem får han faktiskt inte använda. Igår hämtade han tidningen och han kommer gång på gång med våra skor, jätte stolt med högt huvud bär han in dem och lägger sig under bordet. Viktigt att komma ihåg är att Aldrig fya honom för det. Han är en apporterande hund och man ska aldrig fya en hund för dess "egenskap" Om han tror att det är fel när han hämtar saker och kommer med o visar oss, hur ska han då kunna veta att han ska hämta ankor/harar på jakt?

(okej det spårar ut här i detta inlägg känner jag, jag för en konversation på min blogg med mig själv!)


Titta jag får plats under vagnen, här kan man också sova.

Konstigt nog säger inte Melker till eller ger igen. Även om Milo går fram och naffsar på melkers öron lägger han sig bara ner och håller för öronen, min lilla tokunge. Givetvis har jag full uppsyn hela tiden och låter inte dem leka tillsammans ensamma då de små vassa tänderna kan göra lite skada, och även Melker kan stoppa fingrarna fel.


titta mamma vovven ligger under min vagn.


Egen fruktpure

Det går åt väldigt mycket fruktpure här hemma. Som Mellisar och efterrätt till lunchen. Och det blir ju väldigt dyrt efter ett tag. Så igår tyckte Jonathan att nu får vi faktiskt börja göra egen. Så det ska vi göra. Får se vad han kommer tycka om det lilla älsklingen :) Det blir ju alltid en annan smak men han har ätit mosad banan och sugit på äpplen. Får köpa lite mango och frysta hallon också. Spännande.


Milo.







Allt går väldigt bra, Det händer lite olyckor men så är det ju :) Tycker han är jätte duktig. Han blev trött på Melker innan när han skrek och så va han nog varm så han gick in och la sig på toaletten och sover där inu :)

Melker är också jätte duktig, är så snäll och gosig. Min älskade lilla son ♥


Storebror Melker.. Milo!

Så svårt är det inte att gissa tycker jag :) Jag och Jonathan har skaffat en till bebis. Lilla Milo. En 11 veckor gammal golden retriever. Han fick komma hem igår. Det har gått ganska bra faktiskt, vi hade tänkt att han skulle sova i en bur brevid jonathan, att han skulle känna sig trygg i den och kunna lägga sig där när han vill va ifred. Men ´så tänkte inte Milo. han skällde och det funkar inte med tanke på Melker så han fick ligga utanför den. Det är sååå frestande att låta han få ligga i sängen eller soffan, men det är inte lika skoj när han inte är valp längre så man får helt enkelt vara konsekvent från början.

Han kissade inte på hela natten, men i morse gick det inte fort nog så han hann göra en skvätt inne. Lite har han vaknat inatt. Dock beror det nog på att Melker har sovit lite orolig. Han har ju alla sina tänder som håller på och trycka igenom.

Jonathan har hunnit vara hemmaifrån en halvtimme men har redan hunnit ringa och fråga hur det går. haha. Jodå, går gör det. Man får snabbt kasta melker i vagnen och springa ut genom dörren. Men det går. Lite stressigt kommer det bli ibörjan, innan sömnen kommer ordna sig (just nu är det som att ha ett spädbarn på nytt, även om det nästan vore lättare med en unge till än en valp) men snart kommer vi få våra rutiner och lära känna varandra.

Han har redan valt ut sin plats här hemma och har faktiskt inte gnytt eller verkar ängslig. Lite busig, smakar på möblerna, drar av Melker strumporna :) Dem tar varandras leksaker och leker med varandra. Melker är inte alls rädd för honom och vet hur han får bort honom när han är för ihärdig. Min duktiga älskling ♥ Milo går fram och drar nappen ur munnen på Melker sen får jag jaga honom runt i hela huset medans Melker sitter och skrattar åt oss. Haha, lilla fisen :)

Milo kommer användas dels till jakt. Det är en apporterande ras och Jonathan jagar med sin familj. Jag skulle vilja testa agility. Men främst är han en familjemedlem!












Full i skratt.

Jag sitter och ler och småskrattar för mig själv just i denna stund då jag skriver detta inlägg. Igår skulle Jonathan tvåla i min rygg när han var nere vid mina Härliga Love handles så skakade för fasiken hela jag. hahaha. Det är liiiite sorgligt men ändå skrattar jag åt det. sidorna dallrade, magen dallrade, låren skvälper. Att jag skrattar åt det är ett gott tecken men om man lägger den seriösa sidan till så är det faktiskt lite tragiskt. Men jag känner att jag inte orkar ta tag i det. Samtidigt som det är dags nu. Det funkar ju inte i längden att äta godis majoriteten av dagar i veckan.
Skärpning Lina? :)


D Day

Lite fjärilar i magen. Förväntan, spänning, oro. Men det kommer bli så bra :)
Igår satt vi och och kolla på filmer och läste böcker. Nu räknar jag ner timmarna. Jonathan slutar tidigare idag :)

Melker tog sina första riktiga kryptag igår! på sin 8 månaders dag. Vår Stora fina Älskade gosse! ♥

Igår städade vi som f*n, Det finns ingen bättre känsla än att komma hem till ett nystädat hem. Och jag har lagt plädar filtar och kuddar i sängen också så det blev lite mysigare. Och varje gång jag går in i storarummet blir jag så himla glad för att hyllorna har kommit upp med korten. Jag blev verkligen jätte nöjd och det är Så det ska kännas när man är Hemma. Lite förändringar till, sen trivs jag jätte bra. (om man bortser från att jag gärna hade haft 2 rum till) Ny soffa är nästa projekt men det får vänta ett bra tag känns det som. Mycket annat som är Prio ETT nu :)


Jontan för länge sedan. Skinnstället ska åka på någon gång till sedan ska hojjen säljas (det kan jag säga att jag är glad för, jag har ont i magen varje gång han åker iväg och kan inte slappna av förän han är hemma hel igen..) . Köpa?

Dagen.

Idag var det alltså en tripp till IKEA. Det var väldigt skönt att få gå i lugn och ro och kolla på allt man ville och bara ha sig själv att tänka på. Melker och Jonathan har haft en mysig dag själva. Det behövs ibland, att jag försvinner, så dem också får sin egna tid. Jag är nämnligen en sådan person som alltid "tar över" eller är först framme hos Melker när det är något. Jag försöker att ta ett steg tillbaka men jag tänker inte på det.

Det fick följa med en lampa, filtar, prydnaskuddar och stolstassar :) Och äntligen har jag fått upp hyllorna idag, jag har tjatat på Jonte länge nu så idag hände det äntligen. guuud så fint det blev, jätte nöjd är jag, och den nya lampan lyser upp korten på det finaste vi har. ♥





Guuud vad jag längtar till imorgon :)


Father and son

Imorgon ska jag till IKEA med mamma och Lisa. Och även Tusse om hon vill följa med :) Melker ska vara hemma med pappsen sin, så dem får lite ensamtid, det behöver dem :) Och Melker behöver nog slippa mig lite. Haha!



Dagen.

Idag bar utflykten hela vägen upp till kristianstad. Mycket skoj :)
Jag delar med mig mer på måndag.

Har inget i skallen jag vill ha ur mig eller lust att skriva så det blir inte mer än så här för tillfället.

mot äventyr.

There is a god. Cant believe it ♥ :)

återkommer kanske ikväll efter vår lilla utflykt. Detta kommer nog bli bra :)


Gud?

Jag är Kär! Jag Vill! Oooh kan inte en lösning ramla ner från himlen? Guuud :) ♥

Riga dag 2.

Det regnade precis som dagen innan. Men vi trottsade och gick ut i rusket ändå, inte kunde vi sitta inne :) Vi tog oss till köpcenter och marknaden, fyndade inte så himla mycket. Jag köpte ett par fodrade vinterstövlar för 72kronor! Det var nog resans klipp. Jag var så illa tvungen för jag var plaskblöt i fötterna så dem andra kastades.

Det kändes som vi åt hela tiden, nytt fik och nytt matställe varje dag. De "Fina" resturangerna och cafeerna kostade ändå mindre än här hemma. Kakor var så jäkla billigt, men om ville ha en apelsin, ja då fick man punga upp typ 28 spänn! för EN. haha, galet. Medans en riktgit fin brownie som smakade daim och dumle, mums vad god den var! kostade typ 12 kr. (på det dyra fiket) 70 kr gick det för oss 4 tillsammans på ett annat fik. galet alltså. Allt godis och barnmat typ var svenskt.

Inga kläder hittade vi till Melker heller. Bara name it och det har vi ju här hemma. annars var det bara svindyra märken, märkligt det där?

Andra dagen fick vi lite barnfritt, carro och johan tog Melker en stund så jag och Jonte kunde ta ett lungt och skönt bad tillsammans. När vi gick till deras rum sedan låg lilla hjärtat och sov. ♥


På detta fik kostade det 70 kr för oss 4.


det fina fiket, muuums







välling paus :)


Stövlarna för 72 rikstaler. DET NI!




Ge mig!

Kan Någon ge mig 9500 kronor. NU!!  ????

Riga dag 1.


Jag orkar itne skriva så mycket just nu men lägger ut lite bilder från första dagen. Det regnade typ hela tiden och det var kullerstenar ÖVERALLT så min vagn är typ helt snekörd nu och halvt fördärvad. plus att skummet på styret har spruckit lite, förmodligen för att dom slänger så jävligt med sakerna på planet. Men det var väldigt trevligt med resa och nu lät jag nog mest negativ. Melker vill ha lunch nu så jag återkommer helt enkelt!














gästbloggning

hejhej! linas syster -->lisa<-- här..
tänkte bara uppdatera (för linas skull) och säga att stig (melkers kanin) har det bra här haha! och hoppas ni har en bra semester ;-)
tänkte visa lite foton jag fotat och redigerat =)

sötis!

och så saknar jag ju meelkeer!




Jag hinner en gång till =)

Jodå, Idag tog Melker ingen sovmorgon så vid halv 7 gick vi upp. Har nyss ätit väldigt enkel frukost och nu sitter vi här vid bordet, Melker sitter i sin stol och klappar händer varvat med att slå sig för munnen och därmed framkallar ett "Indianläte" , Min Gullunge! ♥

Idag känns det inte lika mycket som det gjorde igår. Igår var jag ihjäl stressad men nu är allt inhandlat och i princip allt är packat. Jag är en fullkomligt sjuk tidspessimist! Jag stressar ihjäl mig vart jag än ska. Om jag bara ska gå över vägen så måste jag stå i dörren 15 min innan. Och när vi ska till bvc som ligger Högst 1 km bort så går jag typ en halvtimme innan. Jag hatar att vara sen och jag tycker det är oartigt och störigt när andra kommer sent. Därför planerar jag alltid i god tid och ser till att göra mitt yttersta för att itne vara sen.

Detta fenomen är rätt jobbigt för jag kan tillexempel inte njuta av en promenad längst stranden. Jag springer mig igenom rundan och ska från punkt A till B. Även om det är hunden som ska på promenad känner jag mig stressad. Försöker lära ig och ta det lugnt och därför är det bra att promenera med andra som såger åt mig :)
(jajajaja, fyy faaan vad tråkig läsning, JAG VET!!!!)


Min frukost. Jag misstänker att det blir lite mc donalds på väg till Jontes syster som vi ska möta upp först (vi ska åka med hon och hennes man)


klapp klapp klapp! heeela dagen lång!


Melkers allra första påskägg :) Från farmor och farfar, en pipmugg och en peng! Tack säger han! ♥

 

Nej nu ska jag och Melker gå in och hoppa på Jonathan som fortfarande sover, och det är inte okej!
Ses och hörs om några dagar!

GLAAD PÅSK!


RSS 2.0