Bilder.

i får lite bilder eftersom att det var så länge sedan. Dock är dem tagna med webben i datorn så dem är inte så bra! Idag går jag in i vecka 30 :) 3/4 avklarade!


Sidan


stående framifrån


sittande framifrån.

..........

Jonathan igår i min nya tröja
J -amen shit vad fet du ser ur i den tröjan
jag- Jaha, tack så himla mycket!
J- nej men jag menar inte tjock så, men att din mage har växt. jag blev bara så paff jag har inte sett att den har växt SÅ mycket.

Ibland tänker han inte sig för hur det låter :P härromdeagen fick jag ett sms i stil med
"jag mår illa när jag tänker på dig" oh vad gulligt då :P
dock fyllde han på med att han saknade mig så mkt så han fick ont i magen blabla...

Bebis rullar runder o trixar inne i magen. det är så roligt för nu kan man lägga en hand emot och tydligt känna de olika delarna på bebis som rör sig och antyda om det är en fot eller han och en rumpa som stöter emot och vrider på sig. myspys!

Grattis till vår dag! :)

Jag önskar alla mammor (och blivande) en fantastisk dag i den strålande solen :)

Ullared var trevligt! jag blev inte av med så mycket pengar jag först trodde. (vågade knappt gå och betala) men nu är ALLT som behövs fixat till bebis :) Är så himla glad för det! När jag kom dit och såg madrass o täcke o sådant kom jag på att jag inte alls hade skänkt en tanke på det innan! haha. Så mycket man missar, men man blir bara klokare för varje dag :) halv 6 lämnade vi hemmet. var framme halv 9 då det blev en del kissepauser o matpauser på vägen upp. vi gick inne i affären i 11 timmar!!! Men jag överlevde :D!!! med två fikapauser och mååånga toabesök! Jag blev lite besviken på kläderna tyvärr var inte alls mycket till bebisar. i storlekarna 68 och uppåt var det MASSOR! men köpte lite 50,56,62 så man har lite av varje, inte så mkt 50 dock, (jag förväntar mig en bigbaby) haha.

När vi väl var hemma sedan var jag trööööööööööööttt! Igår var vi hos jonathans mormor o morfar klockan 10. då hade alla syskonen och respektive samlats, vår bröllopsgåva till dem va rnämnligen att rensa hela trädgården till dem och det har inte blivit gjort på 10 år. slit o släp o stånk värme och vind. Men klart blev det och mör var man efteråt :) under tiden han vi fika två gånger och även grilla.. åkte hem vid 5 tiden o duschade och han vila i 30 minuter sen skulle vi till min syster o peter o käka mat.. var där vid 7 tiden. hade sjuuuuuuuuuuukt kul. Jag blev fnittrig på alkoholfri cider! Jag är ingen dålig förlorare i alla fall :)

klockan 12 höll jag på o somna så då körde vi hem. Så efter en fullspeckad helg med full fart hela tiden förtjänar jag VILA! idag är jag hundvakt medans mor o far är på ikea. ska få färdigt det sista arbetet o mysa med vovven o käka glass i solen och vila.

Tyvärr hade jag inte kamera med mig så det har inte blivit några bilder alls. sakerna jag köpte kan jag ju inte heller visa för då avslöjar jag nog ganska snabbt könet! :) köpte förresten två underbart fina guldtavlor till vardagsrummet. love them!




"Du vet inte vad du ger dig in på"

Nej det vet jag inte! Jag har hört många berätta om detta fenomen, om denna skapelse. Alla förklarar denna händelse som något alldeles underbart fantastiskt och något dem ej skulle kunna leva utan. En del har berättat om hur det gick till när skapelsen kom ut om bajs o kräk o skrik. Men att det fortfarande är underbart. Jag kan helt enkelt inte motstå att vara gravid!

Idag fick jag kommentaren som rubriken förtäljer. Nej jag har ingen som helst aning om hur det är att få barn, skaffa familj och bli en mamma, hur gör man? Inte vet jag! Men jag vet också att INGEN, absolut ingen någonsin kan veta hur det är! Och sen kan det kvitta om man är 15,20,30,40,50 när man skaffar sitt första barn. Oavsett "status i samhället", utbildning, genetik, ålder så kan ingen någonsin lura i mig att en kvinna på 30 år vet mer än jag när det gäller att föda barn och ta hand om ett!

punnkt slut!

Woow!

Idag gjorde min lärare en hjälteinsatts. typ! :D Skulle skirva naturkunskaps prov. det SISTA någonsin! jag skulle göra det skrftligt. jag fick sitta i samma rum som han hade muntligt prov med två andra. Deras muntliga var samma som mitt skriftliga, alltså fick jag sitta och lyssna på svaren till mina frågor?? :D (han gjorde detta medvetet, hur hopplös är jag då:P?) Han gick inte igenom alla frågor dock och vissa av dem på pappert kunde jag inte. Så jag valde att få göra det muntligt istället. och jag kan med handen på hjärtat säga att jag INTE förtjänade ett G, men han i princip gav mig svaren och lät mig säga det med andra ord! vilken ängel va?

nu äterstår det bara den där labben som ska göras så fort jag kommer hem, och ett arbete som ska lämnas in om miljömål 13. det har jag redan skrivit en sida på och han sa att jag bara skulle lämna in det jag har skrivet helt enkelt. Så i princip är jag FRI! Jag vet inte hur jag ska kunna dela med mig av denna underbara känsla, men UNDERBART är det verkligen. ingen mer press!

ett inlägg.

passar på att kasta in ett inlägg nu på morgonen. fick reda på igår att jag hade ytterligare ett arbete och ett prov jag ska ha idag. buuhuu!

ikväll ska älskling ut med jobbet. Jag åker hem o packar ihop mina saker o så sedan åker jag nog hem till svärmor. imorgon är det ju ULLARED =D! vi satsat på att köra halv 6 så det blir uppstigning långt innan älskling imorgon vilket känns lite konstigt :P

Ska bli så mega kul att för första gången handla massa saker till bebis. dock vågar jag inte köra full ös på "ett kön" då man faktiskt aldrig vet om UL har "misstagit sig" så det får bli en del neutrala saker också, vilket faktiskt är väldigt fint.

Nej nu är det lite brottom. tjingeling!

puuuush

seminarium - trafficking
ekologisk odling - miljö
psykologiarbetet SEEENT
nkarbete
elkontakt (har typ skrivit rapporten men saknar värdena)
jävla artiklarna!  (hälften klart på båda) haha undrar om jag någonsn blir klar med det? tjejen jag ska intervjua svara aldrig!

bebis bara trycker o trycker o trycker på revbenen.. det är riktig tjobbigt och jag antar att jag har mycket värre att se fram emot!

Onsdag.

Tack till er 4 som svarade igår! även om jag hade hoppats på några fler så hjälpte ni mig super mycket! Blev nästan klar med mitt arbete :)

Igår var det som sagt föräldraträff. vi drog även igår över med en halvtimme. Jag var super sugen på fika igår och varje gång är det ett par som tar med sig det. så äter vi det i mitten o tar paus o så sitter alla vi kvinnor o suktar efter det! :) Men igår kom inte det paret som skulle ordna fikan så det blev ingen!!! =( Jag blev jätte deprimerad och det var inte alls lika kul igår, (helt säker på att det har med kakorna o göra, haha. och möjligtvis det konstiga vädret) så det blev nästan lite långtråkigt utan fika.
Men min fina fina älskling var extra gullig igår. Så när vi kom hem gjorde han chokladbullar till mig som jag fick äta samt en kopp kaffe innan sängen :) Min ängel!

han kved dessutom hela dagen igår och var helt svullen på benet o kunde inte förstå var detta "bränmärke" kom ifrån. Men när vi skulle gå och lägga oss hittade vi boven. en humla i sängen!!

igår pratade vi om bebis i sängen vs sin egna. tänk att bebisen har legat inne i mammas mage i 9 månader, varje dag hört betryggande hjärtslag, tarmarna prata, och mammas lugnande röst. och så kommer den ut och rätt som det är får den ligga kall och ensam i sin säng i fullkomlig tystnad. och folk förvånas över varför deras barn skriker i sängen? Nej vår älskling ska definitivt ligga i sängen med oss på natten och få vara så nära den vill oss hela dagen lång! Aldrig ska mitt barn behöva känna sig ensam!!!!! ♥

HJÄLP MIG!!

Jag behöver att så många som möjligt svarar på detta! Skriv er ålder och svar i kommentarfältet!

Varför tror du att så många unga lider av depression idag?
Vad kan vara anledningen till att fler kvinnor än män lider av det?
Tror du att begreppet "depression" missbrukas och används lite för "vardagligt"?
Visste du att depression är/kan vara en psykisk störning?

ni är änglar om ni svara på detta. det går fort och ni får gärna svara kortfattat om ni vill!

Samma anda idag

seminarium - trafficking
ekologisk odling - miljö
psykologiarbetet SEEENT
elkontakt
nkarbete
jävla artiklarna!  (hälften klart på båda) haha

Idag får jag köra i samma andra. Ska ner o köpa jordgubbar klockan 10 sen så ska jag ha full fokus hela dagen. Ikväll är det föräldraträff =) Älsklingen var kass igår men det var lite bättre idag, får se hur han mår ikväll annars får jag väll traska dit själv, men jag överlever nog :) Nästa gång är det BB besök :D ja jag har bestämt mig för det, och slopar supen, tråkigt kanske men jag orkar ändå inte så mkt och har ingen klänning, blablabla.

Nu är det två dagar kvar. onsdag och torsdag. Detta är sista veckan att lämna in saker. Sen är det SLUT liksom! helt sjukt :) sen kan man bara glida den sista veckan och på onsdag nästa vecka sätter jag min fot i skolan för "sista" gången innan studenten. Helt lovely! Jag har nog inte förstått det än!

81 dagar kvar till BF. har alltså gått 19 dagar sen 100 dagar vilket kändes som igår :)

OPS! gravklant...

Ja jag börjar vänja mig vid min klantighet :) Jag hällde precis ut en kopp kaffe i min dator.. En sån typisk sak jag lika gärna hade kunnat bryta ihop o böla för men nehe, tydligen är jag i bra sinnesstämning för tillfället så jag tog det hela väldigt lugnt, var mest glad att det inte kom kaffe på mormors dator för då hade det blivit liv i luckan! :P
Just det, jag spillde kaffe över lisas läxpapper så förtillfället har hennes värld gått under!
Antar att jag bör bekymra mig om det börjar luktar bränt kaffe från datorn?

Tusan också! Jag som började få upp riktigt bra fart på skrivandet...

jag blir så jävla arg på grannen här hos mormor. han har också en pudel och kan rätt som det är gå in i vår trädgård och ställa sig vid vårt uterummet o titta på när hans hund skiter på vår gräsmatta Hur jävla störd är man inte då?? inte alla i hagen helt enkelt.  (bara en liten parantes)




paus.

fick ta paus i arbetsskrivandet och försöka mig på lite mat. Får ju öva på familjen o se vad jag kan förpesta jonte med sen :) just nu ligger det kycklingglubbor i ungen även skivade morötter o små potatisar ligger o rostar till sig. i kylen står ett misslyckat försök till tzatsiki. men det är väl tanken som räknas :)?

gravid?

Jag känner mig bara mer och mer Gravid. Om man kan uttrycka sig så :) Jag har ett ständigt tryck upp mot revbenen vilket medför jobbig andning i slutändan! Helst tycker bebis att jag ska sitta spikrak i ryggen så den får så mycket plats som möjligt. Idag har bebis även lyckats komma till en öm punkt  nere i vänster sida och när den når punkten blir det en snabb strålande smärta i en sekund. Vad pysslar du med där inne bebis :)?

Jag skulle helst gå o lägga mig o vila och bli människa igen men nej serni det går inte för jag får skylla mig själv som sitter med alla läxor i sista stund! dumma dumma MIG!
Så sitter i soffan med datorn i knät o skriver för fullt på arbeten och blir då och då påmind om att jag är gravid och bh lös idag när jag läcker genom tröjan. mums!

seminarium - trafficking
ekologisk odling - miljö
psykologiarbetet SEEENT
elkontakt
nkarbete
jävla artiklarna!

Ja det är väl dessa saker jag har kvar! mina sista inlämningar innan friheten? Kommer säkert komma på fler men blir jag av med dessa helst idag kommer jag bli en mycket lycklig människa!

Hemma.. irritation..

Idag är jag hemma. jag ska bannemig sätta mig ner och göra ALLT som behövs. Jag har mått skit i helgen eftersom jag har skjutit upp massa viktigt skolarbete och istället varit i lägenheten, jag har helt enkelt prioriterat för stunden och inte det bästa överlag! Jag somnade TOLV igår (typ rekord för mig sedan jag blev gravid) Jag har bara legat o grubblat och varit nervös o ledsen för att jag har så mkt kvar och studenten är så nära!

Glömde nämna igår att när vi kom till lägenheten höll jag på att få ett nervsamanbrott. Där finns ett vist företag som ska fixa vårt badrum, kakling o sådant som vi själva inte vågar oss på. igår kom det en person därifrån och denna person hade sin 7 åriga unge med sig.. VILKET STÖRMOMENT! Det ska gå LÅNGT för att jag ska känna så men jag ville ärligt talat strypa ungen!! det är ungar som DEN som får tvekande människor att avstå barn!!! när dem hade gått gick jag in till jonathan som höll på o lägga golv, la mig ner  på golvet och var SÅÅ nära tårarna, jag vet inte vad som hände men min irritationsnivå steg till max och jag ville bara gråta för att få ut mina känslor för det där barnet!!

Så ska ni anlita plattsättare så hör av er till mig så ska jag berätta vem ni INTE ska ta!! BARA massa klydd!

Händelsefulla dagar.

Orsaken till att jag inte har skrivit är att det har varit fullt ös i lägenheten. där är numer golv, färg på väggar och tak, köksinredning och påbörjat av kaklaren i badrummet. Jag ser alltså ljuset jag aldrig trodde jag skulle se. Och om 2 veckor kanske det hinner bli klart? Förstår ni den känslan :)?

Idag var det dop för sötaste isabell :) och firande av mickis och timpa. Mycket trevligt med ett avbrott o få socialisera med släkt. Många som såg magen för första gången och den har ju växt ordentligt sen sist!
Jonathan och min systers pojkvän träffades för första gången. man kan säga att Det KLICKADE mellan dem :P haha!!
Så det blir mat och spel där på lördag!

efter lägenheten i dag körde vi inom jontes morfar o grattade o fick tårta :)

Just nu sitter älskling och tatuerar sig själv :P så jag passade på o sitta här ett tag innan sängen kallar..

på fredag blir det ULLARED! :) på lördag blir det att rensa trädgård hos jontes mormor o morfar som bröllops present, o sen som sagt till min syster.

MAGEN! Den växer nog inte så super mkt för tillfället, känns det som, men å andra sidan så märker jag själv inte när den växer ju :) inga bristningar so far. taack! :) dem senaste dagarna har bebisen blivit jätte busig. VARJE gång jag ska äta börjar den sparka mig under revbenen o trycker på o skapar ett illamående, i torsdags frågade svärfar om den busade med mig så svarade jag (utan att tänka mig för, för jag älskar ju min bebis men i stunden var det jobbigt) "ja den är jätte dryg" som hämnd för att jag hade sagt så rörde den inte en fena förän klockan två nästa dag vilket innebär att jag var en mycket orolig mamma hela fredagen eftersom att baby inte rörde sig. sen blev det fullt ös igen :) !
Vecka 29 idag. Snart ultraljud igen :)

Alla undrar vad jag önskar mig i studentpresent. köp presentkort på IKEA! Jag vill ha en ny säng och tusen andra saker därifrån :) Har dessutom hittat TVÅ studentklänningar! :)

Ne det var väl kortfattat om de senaste dagarna. nu är det godnatt :)


glömde..

måste ju dela med mig av att bebisen har varit helt galen idag. det är sådan enorm kraft i sparkarna så det faktiskt gör riktigt ont och när man inte är beredd på det hoppas hela kroppen till av förvåning. idag när vi fikade hos A-M var bebis helt tokig :) myys! :)

1 minut.

kastar bara in ett snabbt inlägg. det har varit lägenheten för hela slanten idag nästan förutom en fika hos jontes mormor som fyller år. Besöket hos barnmorskan gick bra och jag har inget anlag för diabetes. skönt ju.

Snart blir det mat sedan har vi en stor godispåse  som väntar på oss.

Imorgon ska jag iväg och shoppa med min syster. kul o spendera lite tid med henne. blir ju så sällan :(

Föräldraträffen

Igår var det träff 2 av 5. Tänk vad konstigt att det går så snabbt. om 4 veckor ca gissar jag på? Blir det nästa ultraljud. Det kommer ju gå skitfort! :)
Förra gången förklarade jag vad jag tyckte om gruppen, men jag tvingade mig själv (och jonathan) dit mig igen, för jag vet av gamla erfarenheter att det bara blir bättre o bättre. och mycket sant! Det kändes mycket bättre igår och både jag och Jonathan var gladare när vi gick där ifrån och mer positiva.

Igår fick vi öva lite profylax (andning; för er som ej är gravia) Det kändes lite konstigt men samtidigt är det en rolig och bra övning och kul att sitta o skratta med sin partner medans man försöker se varandra djupt in i ögonen. Haha.

Vi fick även göra babymeditation innan vi gick hem. SUPERMYSIGT. Alla kvinnor fick krypa upp i sin mans knä (om man tänker efter ser det ganska knasigt ut att 6 tjocka gravida kvinnor liggre uppkrupna i sina mäns knä som är betydligt mindre för tillfället!) Man skulle mysa till det ordentlig och pappan (som skulle sitta underst/bakom) skulle ha ett bra grepp runt magen på kvinnan och kvinnan skulle lägga händerna ovan på sin mans... Sedan blundade vi och BM beskrev oss igenom en bebis och man själv fick försöka föreställa sig den och att den kom ut och låg i famnen med oss. Och så skulle vi försöka ha kvar bilden av barnet och se om det stämmer sen när den kikar ut!

Jag blev tillfrågad om vattengympa häromdagen, tackade nej (dumt kanske?) jag vet inte, men jag kände inte alls att det är något jag vill göra (vilket jag säkert kommer ångra sen när jag blir större o får mer ont) Men just nu hinner jag inte och det är ju bara några få gånger innan bassängen stängs så kändes inte så lönt. Men men, Alla andra i gruppen ville såååå gärna bada blabla =)

Inatt har jag definitivt inte sovit behagligt. jonathan har tagit mitt täcke. tryckt in mig i väggen, det har åskat, blixtrat och SPÖregnat. och INTE sovit många timmar kan jag säg.

Idag ska jag till BM för glukosbelastning. Lisa ska fälja med som sällskap. Förstår inte hur jag ska orka vara utan frukost ändå till halv 11?

Ett dilemma.

Jag har ett ganska stort dilemma. tycker jag... Det är nämnligen så att torsdag kväll 4/6 är det lärarsupe på skolan, jag har redan anmält mig men det kan ju ändras. Dock så är det besök på BB samma dag med föräldragruppen, och jag vill väldigt gärna gå på BÅDA sakerna men det går ju inte.. Jag kan verkligen inte bestämma mig. lärarsupen är en ones in a lifetime ungefär. Men det är ju BB besöket som är det jag ser mest fram emot av allt av träffarna..
Need help!

Idag har även två underliga saker som egentligen inte ska/får hända hänt. För ett tag sedan försvan hela vår projekt produkt. alltså en hel film vi har gjort. AL gjorde en ny och idag skulle vi göra om den till en film. helt BORTA. gick till it-boysen o bad om hjälp, dem kunde inget göra, den var förlorad. Vi berättade om vår förra film som AL som tur var hade skickat till vår handledare för att bevisa att vi faktiskt gjort en film från början. och som ett mirakel FUNKAR DEN. helt perfekt! liksom filmen vi gjorde först FUNKAR!! fattar ni att det FAKTISKT är ett MIRAKEL!?? helt sjukt :)

Besök hos Jane

Jag och min lillasyster åkte till Jane och barnen och hälsade på en stund nu ikväll :)
Jag förväntar mig att det ska gå bra o man givetvis växer in i rollen, men jag blir lite skrämd för mig själv när jag till och med får fråga om blöjan sitter rätt =P haha


Tindra miranda och felicia :D Stooora flickor nu!!


Mamma Jane =D


Jag och Joyce =D

Vecka 28

Jisses vad tiden går. Var tog den vägen?
kommer ihåg när jag var i ca vecka 10-12 jag verkligen läängtade efter vecka 17-18 när det var ultraljud o man fick höra hjärtat o fick liksom lite mer perspektiv på det hela och insåg att det var på riktigt. det var TIO veckor sedan. jisses =P Nu är det bara 12 veckor kvar. det kommer ju gå FORT!

vecka 28 - Trefjärdedelar av din graviditet har passerat. Man kan känna hur livmodern trycker upp mot revbenen så att de nedersta revbenen spänns ut. Det kan bli svårare för dig att ta ett djupt andetag. Du tycker kanske att ditt barn är lite väl stökigt nu.

Medelkroppslängden 38 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1200 gr. Huvudets omkrets är 27 cm.


En del barn lägger sig tillrätta redan nu med huvudet nedåt. Även om det börjar bli trångt kan barnet slå kullerbytta i livmodern.

Håret på huvudet har vuxit och barnet har fått ögonbryn och ögonfransar. Barnet öppnar och sluter ögonen. Forskning har visat att om man lyser med en stark lampa på mammans mage så rör sig barnet mot eller bort från ljuset. De starka kontrasterna mellan ljus och mörker består till efter födelsen, det nyfödda barnet föredrar kontrastrika leksaker i svart och vitt. Precis som ett spädbarn sover det ofödda barnet mycket. Man vet att unga barn har en stor del så kallad djupsömn, liten del drömsömn (REM-sömn, rapid eye movement, snabb ögonrörelse-sömn) samt liten del vakenhet. Dessa proportioner ändrar sig med graviditetslängd, barnets mognad och tillväxt: äldre är vakna längre och sover ytligare. Det finns forskare som tror att barn drömmer redan i livmodern och bearbetar det de varit med om.


dum mot mig själv!

bara för att retas lite extra med mig själv lägger jag ut denna bild. Fy tusan vad gott det hade varit nu!! hade kunnat äta en hel skål med chokladbullar!


dricker du?

X - men du röker inte längre?
Lina- nää.
X - dricker du inte heller?
Lina- nä givetvis inte! :)
X - men vadå, ska du inte ens dricka på studenten??
Lina - haha, nää så klart jag inte ska
AL- hahahaha, han vet nog inte!
X - jo asså jag vet att hon har barn i magen
X - men när jag låg i mammas mage drack hon.
X- men så är det ju kanske därför jag är så konstig?
Alla- *asflabb!*

Folk är så himla roliga ibland :)

halvt om halvt??

Idag har två äldre människor fått redan på min graviditet. Tänkte dela med mig av kommentarerna jag fick.

"Ja då får jag väl halvt om halvt gratulera" JAHA? Då får jag halvt om halvt tacka?? Asså tänker man sig inte för vad man säger? "även om jag tycker du är lite väl ung" följde därefter. JAHA? så det tycker du.  (det är sådant onödigt tyckande som gör att vi människor gör oss själva dumma, massa tyckande utan någon mening)

Nästa person: "Aaauuunäää, du är ju bara 19 år tös" Ja jag är mkt väl medveten om min ålder, tack! sedan räddade personen sig lite "men det är detta ni vill, gratulerar" ok, lugnt då tänker jag men så slinker detta ur "jaha, så då är du uppbunden i några år"

Ja givetvis är jag det? Är inte ALLA föräldrar det? i 18 år dessutom för att vara exakt! Och jag vill inte heller använda ordet uppbunden. FEL! Jag och Jonathan kommer som föräldrar ha ansvar för vårt barn fram tills dess att den fyller 18. kommer jag vara uppbunden? Absolut ej!! Jag kommer vara mammaledig, (precis som alla andra) sedan kommer barnet gå på dagis och jag kommer antingen utbilda mig vidare eller arbeta. Gör inte andra föräldrar så?!

Eller, kan denna person ha menat att jag inte kan dricka skiten ur mig så jag inte vet var jag har mig själv, att jag kommer gå miste om alkohol, cigg, vilda partyn, ett par ligg och dagen efter ångest? så jäkla fel! Jag har min älskade underbara Jonathan, jag skulle aldrig i mitt liv vilja byta ut honom mot något. Det är mannen i mitt liv, han jag älskar. han är DEN DÄR SPECIELLA VI ALLA VÄNTAR PÅ. Och som grädde på mosen har han gett oss ett barn. En underbar liten varelse som vi har fått äran att vårda att älska och få följa genom livet. Jag kan bara tala för mig själv men Detta jag har funnit, kärlek, barn, FAMILJ. Det finns inget som kan slå det. Och att använda uttrycket "gå miste om, och därmed refferera till fester" är bara en patetisk ursäkt och lam kommentar från dem som har bestämt sig för att ogilla unga föräldrar men inte har något vettigt att bära upp sin åsikt med.


Bilden är från min födelsedag 29/4 då AL var och firade mig. Jag tycker ändå det har hänt ganska mkt med magen sedan dess :)


Bild tagen precis men webcam, inte världens lättaste att ta foto men så ser den ut nu iaf :)

min lilla älskling har sparkat mig under revbenen hela jäkla dagen :)


Muuuuuummms!!

har precis varit på Bo ohlsson. Sitter just nu och knaprar jordgubbar, melon och körsbär och ett 70% choklad. asså fatta hur gott det är!! Ska snart värma upp thaimaten jag inte orkade äta upp igår. Hade jag haft batteri på kameran hade jag frestat sönder er :D

Släktkalas.

Ja idag är det kalas. Tyvärr ska jonathan inte med :( Men jag får överleva :) Detta kommer nog bli första gången min släkt får se magen, eller? har ju inte träffat dem på Eeeviigheter känns det som...

Nu ligger jag i sängen o har precis ätit macka o flingor o kollat på film med lillasyster. Jag sov hemma inatt, blev så sent igår och ibland behöver jag få sträcka ut mig o sova ordentligt. Men det är alltid jobbigt att sova utan jonathan, men då försöker jag längta istället för att sakna :)

Igår blev det inte ens fredagsgodis. hör o häpna?

Jag kommer INGENSTANS med mitt psykologiarbete som ska handla om psykiska störningar, är det NÅGON som har tips på infallsvinkel, något som är extra intressant, eller gärna en frågeställning! Detta ska vara klart på lördag o jag börjar få panik.

Baby är o besiktigar bilen nu så får höra med han sen om jag kan göra lita nytta i lägenheten idag..


Vad tycks om min nya design då :)?


För snart ett år sedan..

Sjöng Jonathan högt för sin familj om att vi skulle få ett barn.. Då var det på skoj.. inte viste vi DÅ att 5 månader senare skulle jag bli gravid.. .På jonathans studentdag var vi såklart hemma hos honom och fira, efter liiiite för mkt sprit fick jonathan för sig att skriva en sång till mig och sjunga inför hela släkten. hur han kom på det har jag ingen aning om flr han är verkligen INTE den typen :) Iaf fick öven jag en shock då han sjöng något i stil med "vi ska ha trevligt inatt vi ska skaffa en bror, vi ska ha kul i söngen inatt vi ska få en mats"

Nu är det snart min tur att gå ut för trappan i min vita mössa och tjocka mage. Det hela är ju lite komiskt nu nä jag tänker efter  :)


Men oooh vad snygg min man är!!!! vill bara äta upp honom :D

Bilder.

När jag loggade in såg jag att mamma hade skickat bilder till min mail. det var bilder på en minime och en minisyster. Det var Lisa so skulle ha bilderna inskannade så jag fick dem också. Måste säga att min syster va såååååååååååååå superduper söt när hon va liten. Det lyser verkligen SKITUNGE i ögonen på henne! :)


Visst ser man på henne att hon är en busig unge? där va hon ca 3 och jag var ca 6 år.





Jag var mest en tjock unge och inte alls lika söt när jag va liten :P


denna dagen..

.. bråkar med mig! Gick till skolan och fick reda på att vi trydligen skulle va på teatern idag? JAHA? Och i mitt tillstånd kan man inte gå så fruktansvärt fort för då får den sjukt otränade (fy skam, skäms på mig!) Lina håll!

Gick istället tillbaka till mor och ska skriva arbete nu istället sen ska vi luncha sen tillbaka till skolan.

Ibland när bebisen vill retas lite extra mkt (som nu ungefär) lägger den sig antingen super högt upp eller Låångt ner (just nu upp) och så trycker den gump och huvud HÅRT upp/ut. Det bildas alltså en stenhård icke ruckbar "liten" boll under revbenen som trycker allt den kan. Man får nästan lite andnöd o det är bara till att sitta i samma position tills bebis har valt att slappna av igen. Jäkla unge ♥ Men tänk vad underbart att man kan älska sitt ofödda barn så mycket. Även när det pangas och trycker i magen och när morgnarna är skit o man mår illa o allt är tungt och jobbigt och man känner sig tjock och klumpig så är det ÄNDÅ vart varenda jäkla sekund! Helt jävla underbart!
Jag fantiserar varje dag hur vårt lilla barn kommer se ut. kommer det vara mammas mun o pappas ögon? eller kanske pappas näsa och mammas öron? Det så bli så himla spännande att få se vilken liten underbar blandning jag och Jonathan har skapat. Ibland drömmer jag mig bort, ca 3 månader framåt, jag försöker tänka och känna hur det kommer vara att få ha vårt alldeles egna lilla barn i famnen, ibland får jag en sån konstig underlig lyckokänsla som ett litet rus genom kroppen. något jag aldrig kännt förut. jag tror arr det är ett pyttelitet smakprov av vad jag kommer känna sen när dagen är kommen. Det kommer vara den mest fantastiska dag i hela mitt liv.


Ingen lust..

Jag har ingen lust för bloggen idag. Jag har inte heller någon lust för skolan men jag har defenitivt lust för sängen och god mat kanske? Och bebis har MASSOR med lust att sparka och trycka upp mot revbenen. Det har blivit mest populärt att rota runder där uppe så är väl bara till att vänja mig antar jag...

Jag borde äta frukost, har bara ätit frukt. Men har ingen lust att gå o handla och dessutom börjar jag skolan om en halvtimme.

blää vad allt känns tråkigt idag!

Förutom morgonen som var bäst då älsklingen kom och pussade på mig lite extra innan han for till jobbet :(

UPD!

Min lärare har redan hunnit rätta provet på religion idag och jag fick VG. ändå skönt att veta så man kan släppa det! :) Jag är medveten om att jag bara kan uppnå vg i kursen så det var ju bra att jag satte det på detta provet också.

min samhällslärare pratade förresten med mig idag och frågade om det var så att jag var gravid för, för någon lektion sen hade jag tagit på mig mage unger lektionen på "ett typiskt mamma sätt" sa hon och då hade hon börjat misstänka. många lärare kommer fram NU o börjar kommentera eftersom att dem inte har sett det innan.

och alltid samma fråga. var det planerat? JAAA det var det! :) mitt älskade barn!

exklusiv mat.

Min middag idag består av cola, burgare, pommes. gottgott! Proven idag gick nog bra! det kändes bra i alla fall sen får vi se :) Bebis var heelt gaaalen när jag skrev prov. hehe. Har så fruktansvärt ont i nacken fortfarande. fattar itne vad som har hänt börjar undra om det är en nerv eller något. har ju haft ont nu i 4 dagar o har masserat den varje kväll och försöker slappna av men det gör så jäkla ont ändå.. Blä!

imorgon är det tydligen nationella matte C.. Jag har för mitt eget bästa valt att ta emot ett ig i den kursen efterso matt jag inte har mått bra av den press som det satte på mig. dock måste jag tydligen gå dit och sätta ett Ig på provet annars får jag sträck, känns lagom kul ju!

Det innebär alltså ett prov imorgon också. och denna vecka åste jag lämna in religionsarbetet också. och helst naturkunskap arbetet. vilken härlig vecka va?! :P Men snart är det över! Och då ska jag njuta som aldrig förr!!!

trånga byxor!

Idag har jag alldeles för trånga byxor! Dem är inte alls speciellt sköna o jag funderar på att dra på mig mina riktiga mammabyxor istället. Känner faktiskt ganska vilda protester från hjärtat i magen om att det är trångt. Bebis önskan är mammas lag! Så nu ska jag byta byxor o kolla igenom proven lite till sen gå mot skolan.

Vecka 27

I vecka 27 är medelkroppslängden 36 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1000 gr. Huvudets omkrets är 26 cm.

Barnets utveckling Teckning: GP/ Lars Grennert


Tänk att min älskling väger ett helt kilo. Stor bebis nu ju :) och lång som bara den! inte konstigt att det ibland fightas i båda sidorna samtidigt. Kommer nog få en livlig bebis.. Ooooh vad jag längtar! :)

SKRÄCK!!

kollar på förlossningskliniken nu! Det var nyss en kvinna som födde en månad för tidigt och ut kommer en unge på 4300gram .. SHIIIT! det va mig en välväxt unge! hahahahah! Jag håller tummarna för att mitt lilla mirakel ligger på "normalvikt" :)

som det kan gå.

Provet gick som jag hade förväntat. men det tar jag igen med ett fett arbete sen. ellerhur? mm,jovvist!

men nya tag! nu är det strax mat sen ska jag bita tag i mina två prov som jag har imorgon.. ooh vad jag älskar det!

Mina student servetter har förresten kommit :D tihi!

Jag skickade iväg dem sista inbjudnigarna igår. SEEEN SOMVANLIGT! så ni som fortfarande inte har fått. DET KOMMER! =D

panik..

om en timme ska jag in o skriva IG på ett prov :P kul va!? sen ska jag hem o plugga till två prov till imorgon. jippie!

Det är ganska äckligt mkt kvar att göra i skolan o läskigt lite tid kvar...

nu måste jag nog duscha så jag inte är så äcklig, sen få i mig lite mat så min älskling håller sig lugn i magen under provet.

Igår.

igår på föräldraträffen var vi såklart det yngsta paret. Yngst efter mig var ändå 7 år äldre så jag kände mig lite, ja jag vet inte, borta kanske?  Vi var sex stycken par, dem flesta var väldigt talföra och tog för sig o sa vad dem tyckte o tänkte o det märktes direkt vilka som hade lätt för att öppna sig... 

Både jag och Jonathan är väldigt väldigt tysta av oss och sa inte så mycket. Den första övningen la BM fram massa bilder, så skulle man välja två och presentera sig med hjälp av dessa. Sådant tycker jag känns jobbigt men ändå skönt att man har sagt något.

Den ena mamman som var pedagog märkte nog att jag inte kände för att ta för mig och hoppa in i disskutionen så hon liksom tittade på mig och sa "vad tycker du då" Väääldigt pedagogiskt! Väldigt gulligt såklart men det får mig att känna mig lite särbehandlad och som en elev ist för en mamma precis som henne.

Efteråt kom BM fram till mig (BM förresten var superbra!!) och frågade om det kändes okej för mig. Och frågade om jag önskade att komma till tals lite mer för isf kunde hon "fråga runt i ringen" om man säger så och låta alla komma till tals. Igår fick ju den som ville ta ordet. Jag sa att det var okej och att jag och Jonathan trivs ganska bra med att sitta och lyssna..

Jonathan tyckte nog det mesta var pesten o ville itne tillbaka. Men detta är viktigt för mig. Även om jag inte heller trivdes som fisken i vatten är det några erfarenheter jag inte vill vara utan och mycket bra info man får så han får snällt följa med mig nästa Tisdag igen.. Av egna gamla erfarenheter vet jag att det kan bli bättre med tiden och det är ju trotts allt bara 4 gånger kvar nu =)

Var väldigt spännande att jämföra magar. Jag som trodde jag var superliten! En av kvinnorna såg höggravid ut. en av dem andra såg inte gravid ut överhuvudtaget. så jag var i "mitten" av storleksordningen.


det kommer vara smockfullt på BB när det är dags. 14,14,15,16,17,23 dessa datum skulle vi ha så det skulle inte förvåna mig om vi alla får samma dag =P


FÖRÄLDRATRÄFF


vem fan uppfan prov?

Vem kom egentligen på att man ska ha prov på astrologi o astronomi?? och vem tusan övertalade mig att gå natur?
Jag sitter just nu o läser igenom 35 sidor powerpoint o ska själv avgöra vad som är viktigt o samanställa det. OMÖJLIGT!
Vår lärare är även känd för att ha FETA prov.

Orrkaar inte,. ångest på att det bara är 15 dagar kvar i skolan!

BRISTNINGAR!

Igår upptäckte jag mina första två sträck på magen!! jag tänkte fota dem o visa er men dem syns inte på foto/bild. SÅ dem är inte så stora utan ser mest ut som två små små röda streck, MEN!! detta är bara början, hur kommer jag se ut sen då? Tänk så exploderar hela magen typ en timme innan födseln, det kan den ju göra. jag hade blivit såååå ledsen om jag hade lyckats behålla en sån "fin" mage under hela graviditeten sen så bara PANG 10 min innan ungen kommer ut. Oooh =p Aja, inte mkt att göra, mer än att jag smörjer som en tok nu!

Igår när Jonathan bar in det vi handlat från bilen (vilket var: spegel o vaskkomod till badrum, klinker till hallen o smått o gott skit som behövs till det) Så låg jag i sängen o beskådade min bebis leva runder o snurra o pekade med fötter o händer ÖVERALLT. När Jonathan kom tillbaka sa jag "Visa nu pappa vilka duktiga konster du kan! det blev helt stilla! inte en fena rörde sig. Vi låg o vänta o puffade o pratade med magen i 15 minuter men fortfarande inget alls! så vi satte igång en film och släckte lampan. och började vår busunge sätta fart igen. Så typisk. En riktig retsticka!


Bilder.


Titta vilken fin bola jag fick av Jonathans syskon i helgen :)


Bild tagen nyss. 26 + 2


Är så tacksam för att jag har sluppit undan bristningar, Men ännu är det långt kvar och mycket kan hända men jag ska verkligen försöka bli bättre på att ta hand om mig själv. skärpa mig med järntabletterna och börja smörja in magen. smörjer redan in brösten.

Nu slänger jag i mig en macka sedan ska jag fixa mig och åka in till Ystad o möta upp älsklingen. vi ska in till Malmö o köpa lite mer inredning.

26 + 2


Skamligt dålig bild till höger, ska ta en bättre!
10 veckors skillnad  ca på bilderna.

Inne att vara korkad?

Fler och fler så kallade fjortisbloggar trampar sig upp på bloggtoppen. Många av dem, är säkerligen långt ifrån så dumma som dem gör intryck av. Det är nämnligen Inne att se ut som alla andra och spela riktigt jävla blåst! Allt för att få uppmärksamhet. Dessa tjejer är egentligen super smarta för dem retar upp folk och gör så dumma saker så man helt eneklt inte kan låta bli att kika in fler gången för att se om det verkligen är på riktigt.




"JAG ÅKER TILL INDIEN OCH HÄMTAR INDIANER"


Lista..

Håller på för fullt med mitt fördjupningsarbete so handlar om pyskiska störningar. Det är super intressant men det finns SÅÅÅ mycket information om det och jag vet itne riktigt vad jag ska fokusera på. Försöker även skriva ihop en lämplig fråge-lapp som några ska få svara på. Kanske kan lägga ut den här sen så ni får svara? Men då får ni inte fuska och läsa er till svaren =D

kom på att jag nog inte har gjort en sådan här lista innan så får väl lägga in en och se vad "skrock" ger mig för kön.

Magens form
Pojke:
Toppig, utstående mage som inte syns bakifrån. Liknar mer en basketboll
Flicka:
Utbredd mage som sätter sig även på sido. Påminner oftast en vattenmelon.
Jag: Pojke

Pigmentrand på magen
Pojke: Lång tydlig rand
Flicka: Ingen rand
Jag: Flicka

Babyns hjärtfrekvens
Pojke: Hjärtfrekvens under 140 slag/min.
Flicka: Hjärtfrekvensöver 140 slag/min
Jag: Flicka

Mammans skönhet under graviditeten
Pojke: Bibehållen skönhet
Flicka: Flickan tar sin mammas skönhet under graviditeten.
Jag: Flicka

Halsbränna
Pojke: Mycket
Flicka: Lite eller ingen
Jag: pojke

Babyn hickar
Pojke: Lite eller inte
Flicka: Mycket
Jag: Pojke

Babyn sparkar
Pojke: Mycket
Flicka: Lite mindre
Jag: Pojke

Var i magen babyn ligger
Pojke: Babyn ligger högt
Flicka: Babyn ligger lågt
Jag: Flicka

Blödande tandkött

Pojke: Mindre blödande
Flicka: Mycket blödande
Jag: Flicka

Utputande navel

Pojke: Senare under graviditeten
Flicka: Tidigt i graviditeten
Jag: Pojke

Babyn sparkar på
Pojke: Högt vid revbenen
Flicka: Längre ned
Jag: Överallt :)

Håren på benen växer

Pojke: Snabbare växande
Flicka: Normalt växande
Jag: Pojke

Mamman sugen på
Pojke: Choklad, fett och lakrits
Flicka: Frukt, sött och syrligt
Jag: Flicka

Mamman sover
Pojke: Vänster sida
Flicka: Höger sida
Jag: Sover på båda sidorna

Händerna under graviditeten
Pojke: Torra
Flicka: Mjuka
Jag: Normala

Befruktningsdagen var ett
Pojke: Udda datum
Flicka: Jämnt datum
Jag: Pojke

Svullna o tjocka ben
Pojke: Svullna
Flicka: Tunna o fina
Jag: Normala?

Mammans humör under graviditeten
Pojke: Glad humör
Flicka: Dålig humör
Jag: Varierar väldigt.

Föräldrarnas nästipp
Pojke: Rundade
Flicka: Skårade
Jag: Pojke

På ultraljudet håller babyn händerna
Pojke: Händerna mellan benen
Flicka: Händerna någon annanstans
Jag: Flicka

Brösten växer
Pojke: Senare under graviditeten
Flicka: I början på graviditeten
Jag: Pojke

Viktuppgång hos mamman
Pojke: Lite i början på graviditeten
Flicka: Mycket i början på graviditeten
Jag: Pojke

Blodkärl i ögonvitan som bildar ett V
Pojke: Ingen
Flicka: Finns i ena ögat
Jag: Pojke

Bebisen sparkar:
Pojke: Mest på höger sida
Flicka: Mest på vänster sida
Jag: Överallt :)

Ditt hår är
Pojke: Tjockt, glansigt
Flicka: Tunt, matt
Jag: Flicka

Illamående de första 12 veckorna
Pojke: Nej
Flicka: Ja
Jag: Flicka

Brösten
Pojke: Det högra är större
Flicka: Det vänstra är större
Jag: Ingen skillnad sen förut

Om man tar din ålder då du blev gravid +
ordningsnummret i månaden du blev gravid är de då


Pojke: Ett jämnt och ett udda tal
Flicka: Båda jämna / båda udda
Jag: Pojke

Du får
Pojke: Lättare huvudvärk
Flicka: Inte lättare huvudvärk
Jag: Flicka

Flicka: 10
Pojke: 12

Så vad tror ni :)?

mat och dryck. Hjälp?

Hej hej!

Behöver lite "Grav-tips" och svar.

Jag undrar hur det är med fetaost under graviditeten. Jag vet att man ska avstå Brie och sådan ost med just fetaost och mozzarela har jag hört ska vara ofarligt. Jag har avstått från allt sådant under graviditeten då jag inte vetat o vågat testa men så i helgen förklarade en person jag känner som också är gravid och dessutom jobbar inom sjukvården med just födslar att det inte alls var någon fara med fetaost. Så jag unnade mig lite i salladen. Nu i efterhand känner jag mig dock lite orolig, gjort är gjort och jag tror inte det kan ta någon skada men undrar vad ni har hört?

Sedan undrar jag hur illa det är att "unna" sig ett glas vin under tiden man ammar. Ska man avstå allt sådant helt?
Jag har hört/ fått för mig, att det är nästan ännu mer farligt att dricka/röka när man ammar än det är under själva graviditeten. Någon som "vet" .. Det må höras oansvarigt, men fy tusan vad jag längtar efter ett glas rött!!

Helgen.

Jag är aldrig så aktiv under helgen som ni kanske har märkt! =)

I lördags var vi och firade jontes kusin. Igår var vi i lägenheten sedan åkte vi o hälsa på hans farmor o farfar o fikade och fick ett tv bord :)

Älsklingen har nyss kört till jobbet o jag kan inte sova så satte mig här :)

Far kommer o hämtar mig om en timme ca.

Det börjar arta sig nu i lägenheten ska ni veta :) vi har färg o tapeter o golv. Köket kommer hemkört i veckan och vi har typ kommit fram till hur vi vill ha kaklet i badrummet. Har även fått olika offerter så nu är det dags o bestämma vem som ska göra plattsättningen. Det är dessutom redo att målas o läggas golv i både klädkammaren o sovrummet så där är snart färdigt :) (det är det iofs i tvrummet också men det väntar vi med till sist)

Nu återstår det att köpa träbänk till köket och bestämma vad vi ska ha för kakel där.
Vi ska även in till Malmö idag och köpa, om det finns kvar, badrumsmöblerna och förhoppningsvis kakel, även klinkers till hallen. Sen är allt finito i belive =D

Slänger in en gammal magbild- Tror den är från någon gång mellan vecka 17-19.
Kommer ihåg att jag tyckte magen var super stor då! o va jätte stolt, haha! Inget jämnfört med nu. Kastar in en jämförande bild sen när jag kommer hem :)



imponerad!

Woow vad jag är imponerad av mig själv! Idag påbörjade vi vårt markarbete inom miljöpolitik, jag o jennie skriver om ekologisk odling, och flitiga som vi är stannade vi kvar HELA lektionen och skrev nästan färdigt hela arbetet. HUR gutt är inte det liksom =D!!

hur fruktansvärt skönt är det inte att det är helg då? looove it! =)

Jag älskar min man så fruktansvärt mkt! Det är ju nästan omöjligt så mkt kärlek man kan känna för en o samma person!

tråkväder.

just nu nästan känner jag för att plugga lite =O?? samtidigt känner jag hur mkt mina ögon vill vila så det ska dem nog faktiskt få göra!

Helg imorgon.

Igår fick provade jag på att måla taket i klädkammaren, Mest för att det inte gör något om det ser dåligt ut där inne. slutsattsen blev att det inte är en av mina dolda talanger.

 Vad skönt förresten att få prata av sig o ventliera lite idag! Och mjukglass på det satt fint!

Igår terroriserade jonathan mig när vi duschade tillsammans. Han poängterade mina förändringar. Det vill säga: han klappa mig under hakan, daska mig på gumpen, tog tag i mina love handles och satte gäddhänget i gung. Tur för honom att jag var på bra humör igår och tog allt med en nypa salt och började kärleksbråka :D

Jennie lurade mig provet var inte alls idag utan nästa tisdag. Men då har jag ju för kanske första gången i mitt liv börjat plugga på något mer än en vecka innan =p

Nu ska jag läsa lite bloggar.

just det. Ps. Lisa är ** =D

PLUGGA!

Nu har jag varit nere och handlat roller och penslar. Jag tog med mig en påse godis, en påse plommon och ett paket baguetter hem! för att MAXA konsentrationen nu när jag ska plugga. Jag kan inte heller hitta undanflykter på varför jag inte ska göra det för då får jag inte äta detta smaskiga så lika bra att sätta igång :)


man tänker bättre på mätt mage! Och om inte så kommer jag må jäkligt bra ett tag i alla fall =)

bilder.

kommer under dagen när jag är påklädd osv...

Idag var vi tydligen lediga från skolan så jag ska PLUGGA! jag MÅSTE, får inteinteinte hitta några undanflykter.

Ska även till bo ohlsson idag o köpa penslar och roller o sånt så jag kan få måla ikväll i lägenheten =D woohiooo!

Men just nu har jag bäddat ner mig i soffan med ett stooort duntäcke o datorn i knät.

Något roligt.

ja jag vill faktiskt dela med mig av en rolig händelse från igår. eller snarare lite smått pinsam, men jag får skylle på gravhormoner.

Jag skulle i alla fall beställa en hamburgare med grovt bröd. men jag kunde för min värld inte komma ihåg vad detta bröd heter.

kassörska- något annat?
Lina- ja asså på mcfesten, jag ska ha ett sånt, ooh vad heter det?
Kassörska- *kollar frågande*
Lina- Ja du vet ett sånt annorlunda bröd.
kassörska- mummlar något.
Lina- Ja precis!
Kassörska- då tar det bara lite tid för det glutenfria brödet.
Lina- VA??! Glutenfria?
Lina- ehm just det, fullkornsbröd! Det var det jag menade.

aja, tillslut fick jag iallafall en hamburgare med fullkornsbröd. lite smått genant att tappa ord sådär på något så enkelt. lite skamsen bad jag om ursäkt för mitt besvär o fick min mat o gick.

Kom nyss på att det inte alls va lika roligt när jag skrev det här som det var att uppleva det. menmen =)

something is missing.

Något fattas. Jag vet inte vad. Jag är inte mig själv, eller den jag en gång var.. Vilket är väldigt förståeligt, SÅKLART! Men jag känner mig så deppig o nere, trotts att jag har ALLT att vara glad för!

Det känns som att jag inte har sovit på en vecka. Och jag KÄMPAR för att hålla ögonen öppna nu! Jag skulle nog behöva sova ca 12 timmar i sträck. minst. men det går ju inte! Jag somnar vid 10 o vaknar vid 7, oftast pigg! Då säger bebis till att det är dags för påfyllning i kistan o tömning av blåsan. Jag hinner vara vaken i 2 timmar sedan är jag en zombie igen.

Jag behöver livas upp. Göra något spännande, jag vill att det HÄNDER NÅGOT! Jag vet att jag har mitt livs upplevelse o händelse i magen, men fram tills dess att det är dags för bebis att göra entre behöver jag fortfarande "ett liv"

Vad gör man? Hur ska jag pigga upp mig o få för mig att göra något, när någon väl frågar så orkar jag ju ändå inte göra något?

Nu kom pappa hem med glass till mig! Ska äta den, Sedan kasta i mig lite järnpiller o sedan sova.

Just det, hämtade klänningen innan. får väl prova den också. Vill knappt, vill inte känna besvikelsen av ännu ett plagg som sitter som skit!

Bebis.

Statistiken bara sjunker o sjunker. Idag är den nere på 30 unika. haha. Men all cred till er som fortfarande hänger kvar! I will be back:D!

Just nu är huset tomt och vi har "mellan landat" hos mormor. jag känner mig ganska bostadslös om jag ska vara ärlig :p i 3 veckor till kommer "Vi" bo här, det är i o f s ett stort hus o mormor är itne hemma så det är inte då farligt. Men ändå jobbigt att inte känna att man har något hem ett tag :P Men jag får väl bosätta mig hemma hos Jonathan sålänge o jag känner för det. vill bara ha lägenheten klar nu.

Idag fick vi hem internet här så det äntligen kommer igång, så nu är vi tre stycken som får slåss om tiden på internet.

Magen växer o växer o naveln börjar tryckas utåt. nu är det inte längra små puffar så en söt liten "hand/fot" putar ut utan nu är det riktiga slag så hela magen förflyttar sig några centimeter åt sidan. har fått svårt med sömn, är svintrött om dagarna, o har halsbränna o börjar få ont i ryggen.

Idag var jag o hälsa på Jane, har saknar flickorna så, dem har ju blivit så stora. redan 5 o 3 år nästan. Tiden går fort. Fick ju även möta det nyaste tillskottet. Och OM jag blev salig och nu längtar jag snart ihjäl mig efter min egna lilla bebis. Vill såklart att du ska stanna kvar o gro dig stor o fin i magen. Men vill att tiden ska gå så du kommer ut till världen o möter mamma o pappa .. Oooh! älskade unge!

folk får tycka o tro vad dem vill. Det bekymrar mig inte för detta är vårt liv som vi har valt tillsammans. MEN jag kan ju inte neka att det känns jobbigt ibland att komma in i ett klassrum med alla ögonen stirrandes på en. Suck..

säämst.

på att blogga är jag för tillfället, för jág har inte tid. Nu dock sitter jag hos mamm o väntar på att skolan ska börja om en timme. sitter o delar en bulle med kiddan =)

idag flyttar vi.. spännande. känner inte att jag har något direkt hem än :P haha
igår fick jag ÄNTLIGEN färdigt klädkammaren, jag gav mig fan på det och jävlaride va jag skurbbade väggarna, är vädligt öm i handleden idag...

Mina gravhormoner måste spöka med mig BIGTIME! i morse vaknad e jag upp med en sjuk tanke. "hmm, undra hur många nyckelpigor man måste äta innan man blir mätt??" jag menar, hur normalt är det egentligen?

jag lovar att slänga in lite bilder snart till er. förtår att min blogg  SUUUGER väldigt mkt nuförtiden,. LOVARLOVAR att bättre mig!

Godmorgon!

har precis tryckt i mig två mackor. sov ensam inatt, eller nja, Kiddie o Sigge låg ju med mig i sängen o bebis som alltid är med!

ska rensa lite mer bland kläderna, så dem som jag ska ha inom dem närmsta dagarna ligger bra till :) Sen får jag väl pallra min röv till lägenheten o mäta upp älsklingen så jag får något gjort idag :)

klänning.

Denna klänning hittade jag precis på bubbleroom för 149 kr. Eftersom att jag inte har någon studentklänning än o jag är rätt desperat o provar vad som helst tyckte jag att 149 kr var helt jävla suveränt och skulle den sitta bra o passa så kan man verkligen påstå att jag har gjort mitt livs fynd :)

klickade även hem ett par gina.jenas-leggins. Sådana som alla andra har? jajamen! men det finns ju en anledning till att alla har dem, FÖR DEM ÄR SNYGGA. dessutom är det inte så lätt för mig som är gravid o tjock att hitta något som är användbart så får ju helt enkelt passa på att fynda när jag kan!

Jag får ångest när jag klickar hem kläder från nätet. mest för att hag typ aldrig blir nöjd, men jag hoppas på det denna gången. men jag vill spara alla mina pengar till Ullared för jag vill ju att mitt hjärta i magen ska få MASSSVIIISS med kläder. men bebis ska nog få så det räcker ändå :)


Just det, kanske ska lägga ut en bild på klänningen också!


nähä???!!?!?! bilden vill inte komma upp. får kolla upp det o fixa det senare. nu måste jag på toa för pinkar snart på mig, bebis sparkar mig nästan under brösten.


myskväll...

Har precis kommit hem från min moster. är två påsar kläder rikare :) Det behövdes!

Vet inte hur det blir med älsklingen ikväll, om detta blir min sista natt i huset eller om den redan har varit. får se om han hämtar mig sen eller ja :P skulle va skönt o sova gott en kväll =) haha.

Sitter i soffan nu framför robinsson o trycker lite godis :) suurpriise! =)

long time.

ja asså jag ska säga er att när jag väl sätter mig vid datorn försvinner ALL lust att blogga. om kvällar on ätter ligger jag vaken o tänker ut massa saker jag vill dela med mig, men nu är det så mkt att jag inte ens orkar börja någonstans o skriva inlägg om det..

Kanske ska uppdatera er lite sådär småsnabbt om vad som sker i livet.
Jag har slutat sova. bebis tycker inte om det och bestämmer sig för att sparka mig i sidorna och hoppa på min urinblåsa dessutom svettas jag som en apa och jonathan snarkar o är förkyld så HEJDÅ jävla sömn... men är superwoman, behöver ingen sömn, hmp.

Igår gjorde den pappajonathan stolt. stora långdragna sparkar på mamma, OJ så glad jonathan blev av att få se sådana tydliga, innan har han mest beskådat små rörelser men igår var det big action och bebis blev nog stol över pappas smekningar o pussar o prat med magen så det var fullt ös ett bra tag. FY FAN VAD JAG ÄLSKAR ER!! 

lägenheten går framåt och efter några veckors slit i en jävla klädkammare börjar jag äntligen se ett slut på tapeten so jag har fått så o skrubba bort med hjläp av en disksvamp.. wooohoo!! väggar börjar ta form o snart är det nog dags att måla o köpa kök. JIPPIE!!

läxorna är fler än vanligt och i sin vanliga ordning har jag ingen struktur på det och undrar hur i helvete jag ska överleva denna lilla månad som återstår innan betygen sätts och därmed FRI SOM EN FÅGEL!

jag längtar så jävla mkt efter bebisen och vill ha den i min famn nu och inte om en evighet (som det känns som)

solen skiner o jag spenderar tiden med jonte därför så har jag inte tid att sitta här. dessutom flyttar mina föräldrar imorgon och jag har ju faktiskt ett rum här så får åka hem o packa ihop mina saker lite :)

så det ska jag göra nu! pusshej

RSS 2.0