Banta + gravid.

Nej jag menar givetvis itne att tokträna och svälta mig själv. Men NOLL motion och fyra ostbullar till frukost varje dag är INTE OKEJ!

Men hur och var ska jag hitta motivationen till att hoppa över bullarna, eller den ljuva mjukglassen eller en liten godispåse eller några glas cola? Jag älskar sallader och sådant men det är mycket enklare att stanna till på mcDonalds och köpa en ostburgare.

Inte heller kommenterar någon det eller tittar snett på mig för att jag köper godis mitt i veckan. För jag är ju gravid och då får man göra det så alla unnar och avundas mig som kan äta "preciiis vad jag vill"

Hur ska jag kunna få mig själv att ta trapporna istället för hissen? Att hoppa över allt det där goda som plöstligt faller på med ett supersug. att ta en liten promenad om dagen o ta tag i maten.
mackor är min last!! dem är lätta o fluffiga, lättuggade, kan varieras på olika sätt med olika pålägg, är väldigt enkla att fixa och framförallt så har dem ingen äcklig stekmatos!

När inte ens tanken på att det är bättre för mitt barn om jag gör allt detta, får mig att kunna avstå det. Hur fan gör man då?

Hur peppar ni andra gravida er själva?

 VS


Kommentarer
Postat av: H

de bästa tipset jag har att ge är att ta en dag i taget. Att pressa dig till detta att äta sunt kommer bara sjunka till bottnen efter som att du redan har en massa annat att tänka på. Utan ta en dag i taget och planera upp lite vad du är sugen på tex. till frukost och ät lite tidigare innan du blir hungrig så du "hinner" göra en nyttig måltid. För är man hungrig vill man bara få i sig något snabbt, vilket resulteras till mackor ;) . Och är de en dag du trycker i dig en massa gottgott, så unna dig det, och sen ta en promenix nästa dag :) . lycka till Lina :) / Heidi

2009-04-22 @ 17:27:30
Postat av: Lina - Blivande mamma <3

Heidi: Om det bara hade funkat. jag är hungrig innan jag hinner vakna. Min kropp blir hungrig någon timme innan jag vaknar oftast och då mår man jätte illa när jag vaknar. Sedan hinner jag inte känna att jag blir hungrig förän jag väl blir Vårlhungrig. Och jag har inte hunnit vänja mig vid att äta så jäkla ofta som jag gör nu så vet inte "när jag bör bli hungrig" hehe :)

2009-04-22 @ 17:35:37
URL: http://vackertliv.blogg.se/
Postat av: Mamma Lee

När jag var gravid så gick jag upp 15 kg allt som allt men efter 6 veckor var allt borta igen. Skit i om du går upp det är inte hela värden. Tänk bara på att röra dig och inte äta för mycket gott! Lycka till med bebisen!

2009-04-22 @ 17:48:20
URL: http://leenilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0