bildbomb. jag och melker

























Så där har vi en rejäl bomb! av lite blandad kompott! Jag ber om ursäkt för häng fläsket från bad bilderna, dem är tagna för ett tag sedan och jag var ju trotts allt relativt nyförlöst :P Bilderna på mig är från idol förra fredagen och likaså dem roliga bilderna på mekke ;) visar även att han kan hålla flaskan själv =P Där ser ni även hur det ser ut med löshåret. Jag trivs jätte bra med det men det är för tunnt så jag kan inte använda det för det ser väldigt fejk ut :( Letar efter nytt fylligare men just nu vill jag inte lägga så mkt pengar p åmig själv när julen närmar sig.

Någon som vill köpa det jag har nu? Jag har väldigt tjockt hår men till någon med lite tunnare hår räcker det till en hel förlängning.

Kommentarer
Postat av: Filippa - blivande mamma

Tack för tipsen om bbväskan! :) Fortfarande är där besöksförbud :( Men skulle vi glömma något för johan gå hem och hämta det!

vilka söta bilder på er! Gud vad man längtar efter lilla miraklet nu! Hoppas allt är bra med er? kram

2009-12-07 @ 16:33:31
URL: http://fillies.blogg.se/
Postat av: Filippa - blivande mamma

Det är bra med oss också! Inga tecken på att han vill komma ut i natt allafall! :) hehe. Hoppas inte på att vi går över tiden längre, gjorde det innan men nu vill jag att han kommer snart :)

2009-12-07 @ 21:27:18
URL: http://fillies.blogg.se/
Postat av: Heidi

kul med bildbomb :)

tänkte på en sak :) .... din förlossning, behövde du någon smärtlindring eller du fixa de ?:) och hade du någon speciell ställning när du födde ? :) någon som underlätta typ hihi. Ha de så bra !

2009-12-08 @ 21:03:03
Postat av: Lina - Melkers mamma <3

Jag va inställd på ingen smärtlindring alls. Men ca en timme innan han kom blev det för mycket så då fick jag lustgas :) jag låg ner på rygg hela tiden, (duschade en gång) hade föreställt mig att jag o jonte skulle vanka runt i rummet o han skulle massera mig o sånt men jag ville verkligen inte att han tog på mig på ryggen o sånt, haha. såå jag låg bara ner, men sen tog det ju bara ca 4 timmar så det gick ju fort, hade jag legat där i många timmar till hade jag kanske provat annat, vem vet :)

2009-12-09 @ 10:27:28
URL: http://vackertliv.blogg.se/
Postat av: Heidi

aaah okej :) för jag är också inställd på att pröva utan, men går de inte så tar man något ... :) okej så du låg på rygg, känns som om de ska stanna upp och inte hjälpa till så mycket, om man då tänker på tyngdkraften som man kan få hjälp av om man står eller liknande :) återstår o se vad som sker just då haha :)

2009-12-09 @ 11:11:54
Postat av: Emme

Guud, vilken sööt liten prins ni har superfin!! :)

2009-12-09 @ 12:31:39
URL: http://emmesprinswilliam.blogg.se/
Postat av: Lina - Melkers mamma <3

Haha, jag förstår hur du tänker men jag lovar att tyngdkraften inte har något med det att göra =P möjligtvis om du står på huvud kan det bli problem men bebis hade tagit sig ut ändå. det kvittar om du står på huk med särade ben, det tar den tid det tar (det får inte gå för fort heller för då är risken stor att man spricker mer, INTE FÖR ATT SKRÄMMA DIG HAHA!) jag blev ju klippt o det kändes inte så du har inget att va orolig för. Det handlar helt enkelt om att hitta den ställning som är skönast. och jag kände mig yr o snurrig så därför låg jag ner :)

2009-12-09 @ 13:50:13
URL: http://vackertliv.blogg.se/
Postat av: Emme

Ja han e verkligen bedorande! Nej nu e det inte långt kvar :-) 18 dagar till BF datum idag så får se när det sätter igång här :)

2009-12-09 @ 14:11:51
URL: http://emmesprinswilliam.blogg.se/
Postat av: FANNY ♥

Åh vad gulligt!! :)



Ha en mysig kväll :) ♥

2009-12-10 @ 17:54:04
URL: http://mariafanny.blogg.se/
Postat av: jessica

va söta ni är :d

2009-12-15 @ 22:46:50
URL: http://jlethin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0