Händelsefulla dagar.

Orsaken till att jag inte har skrivit är att det har varit fullt ös i lägenheten. där är numer golv, färg på väggar och tak, köksinredning och påbörjat av kaklaren i badrummet. Jag ser alltså ljuset jag aldrig trodde jag skulle se. Och om 2 veckor kanske det hinner bli klart? Förstår ni den känslan :)?

Idag var det dop för sötaste isabell :) och firande av mickis och timpa. Mycket trevligt med ett avbrott o få socialisera med släkt. Många som såg magen för första gången och den har ju växt ordentligt sen sist!
Jonathan och min systers pojkvän träffades för första gången. man kan säga att Det KLICKADE mellan dem :P haha!!
Så det blir mat och spel där på lördag!

efter lägenheten i dag körde vi inom jontes morfar o grattade o fick tårta :)

Just nu sitter älskling och tatuerar sig själv :P så jag passade på o sitta här ett tag innan sängen kallar..

på fredag blir det ULLARED! :) på lördag blir det att rensa trädgård hos jontes mormor o morfar som bröllops present, o sen som sagt till min syster.

MAGEN! Den växer nog inte så super mkt för tillfället, känns det som, men å andra sidan så märker jag själv inte när den växer ju :) inga bristningar so far. taack! :) dem senaste dagarna har bebisen blivit jätte busig. VARJE gång jag ska äta börjar den sparka mig under revbenen o trycker på o skapar ett illamående, i torsdags frågade svärfar om den busade med mig så svarade jag (utan att tänka mig för, för jag älskar ju min bebis men i stunden var det jobbigt) "ja den är jätte dryg" som hämnd för att jag hade sagt så rörde den inte en fena förän klockan två nästa dag vilket innebär att jag var en mycket orolig mamma hela fredagen eftersom att baby inte rörde sig. sen blev det fullt ös igen :) !
Vecka 29 idag. Snart ultraljud igen :)

Alla undrar vad jag önskar mig i studentpresent. köp presentkort på IKEA! Jag vill ha en ny säng och tusen andra saker därifrån :) Har dessutom hittat TVÅ studentklänningar! :)

Ne det var väl kortfattat om de senaste dagarna. nu är det godnatt :)


Kommentarer
Postat av: Josefine

svar: Nepp, ingen bebis ännu, kul med gissning, se om du får rätt :)



Härligt att det börjar närma sig med lägenheten :D

Ja man blir ju så orolig när inte bebis rör sig på länge i magen.

2009-05-25 @ 10:06:00
URL: http://shaddili.blogg.se/
Postat av: Tusse

Klicka e nog rätt or alltid mellan dom :)

2009-05-25 @ 15:24:44
URL: http://Tussefjollan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0