Storebror Melker.. Milo!

Så svårt är det inte att gissa tycker jag :) Jag och Jonathan har skaffat en till bebis. Lilla Milo. En 11 veckor gammal golden retriever. Han fick komma hem igår. Det har gått ganska bra faktiskt, vi hade tänkt att han skulle sova i en bur brevid jonathan, att han skulle känna sig trygg i den och kunna lägga sig där när han vill va ifred. Men ´så tänkte inte Milo. han skällde och det funkar inte med tanke på Melker så han fick ligga utanför den. Det är sååå frestande att låta han få ligga i sängen eller soffan, men det är inte lika skoj när han inte är valp längre så man får helt enkelt vara konsekvent från början.

Han kissade inte på hela natten, men i morse gick det inte fort nog så han hann göra en skvätt inne. Lite har han vaknat inatt. Dock beror det nog på att Melker har sovit lite orolig. Han har ju alla sina tänder som håller på och trycka igenom.

Jonathan har hunnit vara hemmaifrån en halvtimme men har redan hunnit ringa och fråga hur det går. haha. Jodå, går gör det. Man får snabbt kasta melker i vagnen och springa ut genom dörren. Men det går. Lite stressigt kommer det bli ibörjan, innan sömnen kommer ordna sig (just nu är det som att ha ett spädbarn på nytt, även om det nästan vore lättare med en unge till än en valp) men snart kommer vi få våra rutiner och lära känna varandra.

Han har redan valt ut sin plats här hemma och har faktiskt inte gnytt eller verkar ängslig. Lite busig, smakar på möblerna, drar av Melker strumporna :) Dem tar varandras leksaker och leker med varandra. Melker är inte alls rädd för honom och vet hur han får bort honom när han är för ihärdig. Min duktiga älskling ♥ Milo går fram och drar nappen ur munnen på Melker sen får jag jaga honom runt i hela huset medans Melker sitter och skrattar åt oss. Haha, lilla fisen :)

Milo kommer användas dels till jakt. Det är en apporterande ras och Jonathan jagar med sin familj. Jag skulle vilja testa agility. Men främst är han en familjemedlem!












Kommentarer
Postat av: Jessica

Gud så söt. Vill med ha en vovve. Fast inte nu medans Isak är så liten och vi bor i en lägenhet men sen när han är större och vi förhoppningsvis skaffat hus. Och just golden e ju sååååå fina!!! AVIS

2010-04-13 @ 08:28:38
URL: http://jessicaskrypin.blogg.se/
Postat av: Philippa - mamma till Therese

naaw, så söt så...

2010-04-13 @ 08:46:16
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Mami till Neville

Har fått dom mesta poängen genom värvningar och genom att blogga om sidan. Men även ifrån undersökningar och sådant med.

Har handlat genom gratisbio innan, missade dock (precis efter att jag bokat mitt hotell) att jag kunde gjort det genom gratisbio, typiskt ;)

2010-04-13 @ 11:17:50
URL: http://alexiiaa.blogg.se/
Postat av: Therese

Naaawwww vilken lite goding...Ja Melker oxå så klart..;)

2010-04-13 @ 14:37:38
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Love Oliwers mamma

Heeeey gumsi :)



TACK :) Gud va kul att du tycker så :)

Jahaa du vill ha allt haha vi får se hur gott jag kan göra :) Jag ska försöka, men bilderna på kroppen kommer upp ikväll :)



Kram Love

2010-04-13 @ 16:11:23
URL: http://mommyatnineteen.blogg.se/
Postat av: Josefine- mamma till Olivia

Åh vilken söt liten en! Kul att det gick så bra ibörjan med Melker och vovven :)

2010-04-17 @ 21:03:49
URL: http://shaddili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0