11 Mars - Melker 7 mån <3

Igår kväll traska vi bort till mor och far som bjöd på mat, egentligen var det bara för att locka oss så dem fick pussa på Melker men det köpte vi ;)

Är hundvakt även idag, har nyss bakat en kladdkaka, det är ju faktiskt MELKERS 7-MÅNADERS DAG!! =) Håller på att koka lite rotfrukter nu. Melker tycker ju verkligen inte om sån mat, gröt o frukt och sådant är mumsigt men MAT, varken hemmagjord eller på burk är gott. Så nu har jg haft uppehåll några dagar så får vi se om han tar emot maten idag..

Just nu sitter han på golvet och leker med sin matsked och sin krabba, omringade av massa kuddar och filtar. Han är ju fortfarande lite ostabil så vill inte han ska slå sin lilla skallepär :)

Ikväll ska vi hem till svärmor o svärfar, Svärmor stackarn har gått o brutit benet. Tror även att Emelie och Matheo är där så vi hinner se dem lie till innan dem flyttar sin kos :(

Igår sa Melker både mamma OCH pappa , Han har sagt Mamma en gång innan men igår var det som en propp släppte och nu hör man hela tiden mamamamamammamammama.. Pappa sa han 2 gånger, en gång så bara pappsen hörde och en gång så mamma och mormor fick höra, älskade gullunge ♥

Kommentarer
Postat av: Alexandra - Mami till Neville

Ja eller hur, visst är det SNYGGT att röka haha. Alec bara skakar på huvudet åt det... ickerökare ;)

Hoppas det går över snart, för detta suger alltså!!

Lycka till med din rökfrihet! :)

2010-03-12 @ 12:21:41
URL: http://alexiiaa.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Mami till Neville

Skönt att du kände så, och att du faktiskt inte fortsatte.

Det gjorde jag när jag slutade första gången... Jag rökte och tyckte det smakade fan... men sen fortsatte man röka för man visste att det skulle bli gott tillslut.. Suck... man blir dum av det ;)

Kram

2010-03-12 @ 13:56:21
URL: http://alexiiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0