Trevlig helg.

Igår åkte vi till Jonathans syster och man i bjärred för lite prat och middag. Melker tjoade och tjimmade och hade full uppmärksamhet hela kvällen. Det tog nog på krafterna för han sov bannemig hela natten :)

Jag har skalat räkor, delat avokade och förberett med creme fraichen. Lite kvällsfika ska det bli :) Väntar bara på älsklingen som ska komma hem. Han har tvättat bilen på jobbet idag och fick för sig att han hade glömt släcka och stänga av något så han åkte dit för att dubbel kolla.

Det står även chokladpudding i kylen som vi ska äta till "ballar av stål" och "johan falk" Så mysigt med söndagar, kramas i soffan och massor med bra på tv. Kollar just nu på kalla fakta.

Har släckt ner hela hemma och tänt en massa ljus. Är i en sådan härlig stämning. Lille plutten somnade för ett tag sedan, var mycket trött och somnade ltie för tidigt innan idag så det blev knas med tiden.

Imorgon ska jag vara hundvakt som vanligt ;) Men det är ganska mysigt, brukar ta en promenad nere vid stranden. På tisdag ska jag köra svärmor till sjukan, stackarn har ju brutit benet så det ska kollat.

Hejdå! :) trevlig kväll! Kram

Kommentarer
Postat av: Love Oliwers mamma

Hey!



tack för din gissning :) Vi får se senare om du hade rätt :)



kram Love

2010-03-22 @ 10:21:12
URL: http://mommyatnineteen.blogg.se/
Postat av: Love Oliwers mamma

Hey!



tack för din gissning :) Vi får se senare om du hade rätt :)



kram Love

2010-03-22 @ 10:21:33
URL: http://mommyatnineteen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0