Renovera.

Vi kan inte undgå att gå i flyttankar. Många kring oss flyttar nu och vi är så himla sugna vi också.

Det vore skönt att hitta ett "färdigt" hus i vår inredningsstil men det hade även varit jätte skoj att få renovera själv och få bestämma ändå från grunden. Men det är också oerhört mödosamt och tidsödande. Vår 2a vi bor i nu är totalrenoverad och det tog TID. ändå var svärmor här dagarna igenom och våra familjer på helgerna och vi själva på kvällarna och vi skyndade på grund av att vi ville komma i ordning innan Melker skulle anlända.

Och med det i tanke undrar jag hur det vore med ett helt hus.

Nåja det återstår att se vad framtiden har att erbjuda :)


Före


Efter


Kommentarer
Postat av: Evelina

Ush ja vår lägenhet tog 1 1/2 år puh, men det blir fint och man känner att man kämpat och jobbat hårt för något man faktiskt trivs i och skapat själv ju och då kan det vara mödan värt. Eller kan man göra som vi köpa ett hus som är jättefint men sätta sin egen charm på det =) Man måste ju inte ha ett färdigt och inte heller ett renoveringsprojekt. Sen tror jag att var man än flyttar vill man göra det till sitt eget, ja du vet det är alltid något som ska ändras på =) Ni finner ett hus en dag sak ni se =D Kramar

2011-02-04 @ 15:44:30
URL: http://saturnme.blogg.se/
Postat av: Elin

Hahaha, lite skillnad:D

2011-02-04 @ 16:17:54
Postat av: cammie

=)

2011-02-06 @ 19:22:31
URL: http://tuschaa.blogg.se/
Postat av: Lilla H

Ja vårt hur har tagit tyå två år och det e så jobbigt att bo i renoveringskaos men när man e klar känns det som det är värt det. Men skulle jag flytta igen så skulle jag köpa ett färdigt hus utan tvekan!

2011-02-06 @ 22:26:49
URL: http://haleyborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0